2023-2024 Kadınlar Basketbol Süper Ligi

-Alina ÇBK Mersin'e giderse Hayes ayrılır diye tahmin ediyorum. Yabancı kuralı ne olacak bilmemekle birlikte Alina'nın artık eskisi kadar iyi performans göstermeyeceğini,dış atış yüzdesinin yıllar geçtikçe düştüğünü ve maç içinde içeri drive etme sayısının da düştüğünü görüyoruz.
-Beni en çok merak ettiren konu ise Jonquel Jones.Geçen sene Euroleague Women'da ÇBK Mersin'i favori gösterme sebebim Jonquel Jones'tu ama takımdan ayrılması ÇBK Mersin açısından çok kötü oldu ve belki de kupaya mâni oldu. Şimdi fb ile ismi anılıyor. Eğer gelirse ve Breanna Stewart da kalırsa fbnin 3-4-5 rotasyonu Breanna-Emma-Jones oluyor.
-Kelsey Plum ise evleneceği için en az 1-2 yıl daha Avrupa'da oynamaz diye düşünüyorum.
-WNBA'in yükselen yıldızı A'ja Wilson'un ise gelecek sezon Avrupa'da oynayıp oynamayacağı ise merak konusu.
-Shakira Austin konusunda Galatasaray bence teklif yapmalı ve kadrosuna katmalı diye düşünüyorum. Hem genç hem de çok yönlü bir oyuncu. Galatasaray'a çok katkı sağlar. McCowan ile birlikte pota altını domine eder bence.
 
biz daha önce alina'yı alacaktık değil mi? eşini de aldırmak istedi falan kulüp almayınca olmadı diye hatırlıyorum. son vaziyeti nedir bilmiyorum ama bize de iyi giderdi sanki
 
Kadın Basketbolundan anlarım desem doğru olmaz ama elimden geldiğince Galatasarayı takip etmeye çalışırım fakat kadromuz geçen yıldan iyi mi emin değilim bu yıl ilk 3'ün dışında kalırız Eurocup'ı kazanma hedefimizi gerçeklestiremeyiz bence,oyunculardan ziyade hocaya inanmıyorum.İnsallah hoca beni yanıltır.
 
Kadın Basketbolundan anlarım desem doğru olmaz ama elimden geldiğince Galatasarayı takip etmeye çalışırım fakat kadromuz geçen yıldan iyi mi emin değilim bu yıl ilk 3'ün dışında kalırız Eurocup'ı kazanma hedefimizi gerçeklestiremeyiz bence,oyunculardan ziyade hocaya inanmıyorum.İnsallah hoca beni yanıltır.
Geçen seneye göre kadromuz iyi ve Eurocup'ı kazanırız ama lig şampiyonluğunu kazanırız dersem fazla iddialı olurum. Henüz 2 önemli rakibin transferleri açıklanmadı.
 
karşı tarafın resmi açıklama yaptığı oyuncular;

Kayla McBride
Yvonne Anderson
Nikolina Milic
Natasha Howard
Marija Lekovic
Emma Meesseman

Merve Aydın
Alperi Onar
Tilbe Şenyürek
Sevgi Uzun
 
Nesibe Aydın takımında

Jessica Thomas 12 de 3
Pelin Derya Bilgiç 12 de 2 ile oynuyor,3.çeyrek yeni bitti.

Maçın şu ana kadar yıldızı Kelsey Bone oldu.Nesibe Aydın takımında Aishah Sutherland-İlayda Güner ikilisi dosta korku salıyorlar.Kelsey Bone istediği gibi hareket etti,istediği gibi ribaundları çekti,istediği gibi pozisyon aldı.Tepede topu alıp oyun kurucuya verecek gibi yapıp adımlayarak basket atmaları falan,her şeyi çok rahat yaptı.

Nesibe Aydın hem savunma anlamında hem hücum anlamında bugün sınıfta kaldı.Coates takıma katılacak fakat şampiyonluğun 2 adayından olan Las Vegas'da kadın.O gelse bile Reka Bernath çok yanlış transfer gibi duruyor.Sezon içinde muhtemelen gelen-giden olur.

Öte yandan maçın yayınıyla ilgili bir şey söylemek istiyorum.Yine aynı sorunlar devam ediyor.Skor ekrana yayından önce yansıyor.Geçmişte nasıl yayın yapılıyordu ? Her şey mi geriye gider ? Millet ileri gider biz tersine gidip duruyoruz.Geçmişte hazırlık maçlarının bile istatistiklerini takip edebiliyorduk resmi siteden.Twitter adminlerinin egosuyla mı mücadele etsin insanlar ?

Federasyon basketbola birazcık değer versin isteğimiz bu.

Edit : Nesibe'de Emma Cannon'da Wnba'de şu anda.Onu unutmuşum.
 
Son düzenleme:

Üst