2023-2024 Kadınlar Basketbol Süper Ligi

Fener Mersin maçından forumda haberim oldu, gittim maçı açtım (bitmişti) yayının bi ortasını açtım bide son 5 dakikasını, ortasında fener fark yerken son 5 dakikasında fener maçı çevirmiş, ona rağmen son 30 saniyeye 4 sayı geride giriyordu. 2 dakika daha ileri sardım, fenerliler galibiyete seviniyordu. kahroldum resmen haha. devamı daha keyifliydi ama, top elden çıkmamış süre dolmuş. fenerli topçuların sevinci boşa gitmiş, Mersin kazanmış. acayip keyiflendik akşam akşam.
 
Twitter'da bir haber gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Bugünkü ÇBK Mersin-FB maçında ÇBK Mersin kadrosunda 22 yaş altı 1 oyuncuya yer vermeyi unuttuğu için maçın hükmen fb galibiyeti olarak tescil edilmesi bekleniyormuş.
Fb gerekli itirazı belirtilen zamanda yapmış.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Ben sadece gördüğüm haberi paylaşayım dedim,bilgim yok açıkçası bu konu hakkında.
 
Bu yeni yönetmelik değil galiba.
Yeni yönetmelikte 22 yaş altı diyorlar.
Ama emin değilim.

Valla bende değilim Twitter'da gördüm bunu.Bizim bilmememiz gayet normal,Fenerbahçeliler bile aaaa öyle miymiş diyerek hükmen mağlubiyet istiyorlar.Fakat 22 yaş altı seklindeyse ve Çukurova bu konuda bir hata yaptıysa cidden çok komik bir hata yapmış olurlar, onların bilmesi lazım.
 
Beşiktaş'ı izlerken gözlerim kanıyor.Kazanabilirsin,yüksek skorda atabilirsin o ayrı.Oyun planı rezalet,oyun kurgusu rezalet,hücumda sadece 2 kişi top kullanıyor.Savunmada çok kolay geçiliyorlar.

Nogic iyi oyuncu bu arada fakat maçın ilk 7 dksında 2 faul aldı ve yerine girecek oyuncu olmayınca oyunda kalıp 2.çeyreğin başında 3'ledi.Ve 3 faulle çıkmadan devam ediyor.

Emlak Konut takımıda eksik oyuncuları varken ciddi sıkıntılı takım.2 takımdan birinde ekstra 1 yabancı bile olsaydı ciddi fark yaratırdı.

Eksik oyuncuların olmasından ziyade,2 takımda oynamak zorunda olan,parkede kalmak zorunda olan oyuncular basketbol bu mu dedirtiyor ? 1 hücumda 4 hücum ribaundu aldı mesela Emlak Konut.

Edit : 2.çeyreğin bitimine 05:46 dk kala 25-23 olan maçın devresi 25-27 bitti.6 dakikaya yakın süre ve çıkan sadece 4 sayı.
 
Son düzenleme:
Nesibe Aydın 2 yabancıyla çıktığı maçta 4 yabancılı Kayseri karşısında ilk çeyreği 29-13 önde tamamladı.

Bu arada Çukurova,İzmit'e kaybetti.Çok kötü bir maç çıkardı Çukurova.Elizabeth Williams harici takıma katılacak başka oyuncuları var mı ?
 
Gamze Takmaz post up'ta topu alıyor arkasında Cuic var.Petronyte yardıma gidiyor dışarıdan bomboş üçlük sokuyor Nesibe :)

Jessica Thomas 3 Aisha Sutherland ise 2 faulde Nesibe'de,2.çeyreğin bitimine 05:00 dk var.
 

Üst