2023-24 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Bu mevzular durduk yere nasıl bu hale geldi , saçmalık. Aylardır kaybetmeye abone BJK çıkıp ''en kritik maç'' gibi açıklamalar paylaşmış Twitter hesabından. Sen kimsin, senin ligdeki konumun ne de böyle bir açıklama yapıyorsun ? Neyin kritiği bu ? Senin ligde bir iddian mı var da haberimiz yok ?
 
İyi oldu, bazılarının sesi kesildi.

aLLah aLLah aLLah saLdıR memiKtaş

< ̄`ヽ、      / ̄>

 ゝ、  \ /⌒ヽ,ノ  /´

   ゝ、 `( ( ͡° ͜ʖ ͡°) /

     >     ,ノ

     ∠_,,,/´”

KupaLarı bizim İçiN KaLdır MemiktaŞ
 
Mert efendinin tehdidine kırmızıyı veremeyen korkak olmayan faulden kırmızı, dışarıdan penaltıyı veriyor. Devam etsinler bakalım ittire kaktıra yarışta tutmaya Rams Park'ta ancak Allah alır sizi elimizden.
 
Bu sezon kaçıncı oldu bu? Penaltı olmadan kazanamıyorlar ama bir şekilde hakemler devreye girip yarışta tutuyor. Evlerinde ligin dibindeki takımla oynuyorlar ve kaleyi bulan ilk şutları 57. dakikada geliyor. Sorsan uzay takımı...
 
Sadece ilk yarı gördüğüm manzara karşısında tahlili açıklayacağım. Ciddi anlamda profesyonel destek almaları lazım. Ruh sağlıkları hiç ama hiç iyi görünmüyor. Faul yaptığı rakibine yerde saldırıp hakemin de üzerine yürümeye çalışıyor ahlaksız rezil. Hakem desen ikinci sarıyı veremiyor can korkusundan. 2+2=4 desen itiraz edip saldıracak kadar sinirleri mahvolmuş bunların oyuncusundan tribününe. Ciddi anlamda rehabilitasyon süreci hazırlanıp toplumdan uzak karantinada kalmaları lazım. Böyle insanlar toplum arasında dolaşmamalı. İlk yarı isabetli şutu olmayan takım, rakibinin daha iyi oynadığı maçı 4 golle kazanıyor...
 
Çok uzun zamandır türlü şeyler gördük evet. Ancak bu akşam izlediğim maçta ilk defa ''kaybetmeye tahammülü olmayan çocuğun bilinçsizce hırçınlaşması'' manzarasını gördüm ve çok şaşırdım. Eğer ki bu maç Pendikspor'un üstünlüğü ile bitecek olsaydı maalesef kan bile dökülebilirdi o statta bugün. Belki de bu sebeple hakem atamadı ahlaksızları ikinci sarı karttan. Olmayan penaltıyı vermek zorunda kaldı. Kendisine yapılan tehditlere de kart çıkaramadı.
 
Bu gürûh eşitlik, adalet istemiyor.
Bu gürûh pozitif ayrımcılık bekliyor.
Gerçekten haksızlığı hak olarak kabullenmişler.
Başarı için her yol mübah kafasındalar.
Sessiz kalınırsa, iyice yüzsüzleşip cesaretlenirler.
En sert biçimde tepki gösterilmeli.
Galatasaray kompleksinden akıl sağlığını kaybedenlere yeni bir travma daha yaşatacağız. Kaderden kaçamazlar.
 
Her maç sonu Selahattin diye bi yöneticileri var öyle bir algı yapıyor ki sanırsın hakemler feneri doğruyor her maç. Yüzsüzlüğün kitabını yazıyorlar. Benzerini hiç hatırlamıyorum. Enteresan.
voIytTY.jpeg
 
Kime/neye hizmet ettiği belli olmayan, küstah yalı çocuğunun şımarıklıkları son zamanlarda çok farklı boyutlara ulaştı. Ciddi psikolojik sorunları var gibi fakat kendi başarısızlığının/beceriksizliğinin üstünü örtmek için Galatasaray camiasına ağzına geleni söyleyerek, hakaret ederek tedavi olamaz. Biz kimsenin ezikliğini, travmalarını çekmek zorunda değiliz. Bu akıl ve ruh sağlığını kaybetmiş şahsın ivedilikle Türk sporundan uzaklaştırılması gerekiyor. Aksi takdirde taraftarlarını da kışkırttığı için olaylar içinden çıkılmaz bir hale gelebilir. Malum camia zaten kinini, öfkesini kusacak yer arıyor, böyle şeylere izin verilmemesi gerek. Bunlar gibi dostum olacağına, milyon tane mert düşmanım olsun. İnsanı her şeyden soğutuyorlar.
 
Kendi macimiz,kendi takimimizdan baska hic birseyi dusunmememiz ve hic bir takima bel baglamamamiz gerektigini gosteren bir mac oldu.Trabzonspor’dan biz ne zaman bir Fener macinda birseyler beklesek hep bekledigimizle kalmisizdir zaten tarih boyunca.Yarali parmaga isediklerini gormedim hic.Zaten iyi takim olsalar 35 puan geride olmazlar.

Biz kendi isimize bakalim.Bu Fener zaten yine hic umulmadik bir macta puan kaybeder.Kaybetmese bile biz kendi maclarimizi kazandigimiz surece sampiyonuz zaten.
 
Fenerin kazanmasi umrumda degil ama böyle hak yiye yiye kazanmasi kac mactir sinirlendiriyor.

Fenerin son gölünden önce net faul var. Djikunun haraketi kirmizi olmasi gerekiren sari veriyor titreye titreye.

Ali Koc her hafta hakemleri tff yöneticilerini tehdit ediyor soyismini kullanarak her pisligi yapiyor
 

Üst