2023-24 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Ligin bitimine daha 11 hafta var 14 tane penalti kullandilar. Varmi böyle bir örnek tarihte??

Biz gecen sene sampiyon oldugumuzda 12 penalti kullandik.
Bu sezon sadece 9.

Taraftarlar olarak full destek vermemiz lazim takima.
 
Hocamız ve oyuncularımız sağolsun puan tablosuna pek yansımıyor ama onların hükmünün geçmediği masalarda da neredeyse amatör branşlardaki kadar eziliyoruz Fenerbahçe'ye karşı. İcardi'nin Kadıköy'de yediği dayaktan sonra zaten her şey muallak geliyor da şöyle bir penaltının 90+'da Galatasaray'a verildiğini hayal dahi edemiyorum. Fener'in her bir yöneticisini her hafta hamam karıları gibi konuşturan yöneticilerimizin buna dair bir hükmü de olacağını zannetmiyorum.

Türk liginin tek çekilebilir yanı ne olursa olsun sonunda daha çok hak edenin çok yüksek oranda ipi göğüslemesi. Ama bu kadar zorlarken ufak tökezlemede bir daha kalkabilecek psikolojiyi gösterebilir miyiz emin olamıyorum. Allah hocamız ve topçularımızın yardımcısı olsun.
 
Sahada ne olduğu bir tarafa onlarca operasyon hesabı var sosyal medyada muhtemelen bir merkezden yönlendiriliyor.Kasimpasali oyuncunun ağzından olmayan açıklama uydurdular.Benzer şekilde hakem yorumcularınin ağzından da yalan söylüyorlar.Bunlari yapan başka takım taraftarı ya da tarafsız gözüken yorumcuları da satın alır ki o da belli oluyor
 
Sahada ne olduğu bir tarafa onlarca operasyon hesabı var sosyal medyada muhtemelen bir merkezden yönlendiriliyor.Kasimpasali oyuncunun ağzından olmayan açıklama uydurdular.Benzer şekilde hakem yorumcularınin ağzından da yalan söylüyorlar.Bunlari yapan başka takım taraftarı ya da tarafsız gözüken yorumcuları da satın alır ki o da belli oluyor
bunu yayan hesaplarin cogunlugunun yurt disinda olmasi tesadüfmüdür peki :)
 
Lig bu akşam itibari ile fiilen bitmiş görünmekte karşı taraf daha bitime 11 hafta olmasına rağmen başta hocası, taraftarı ve sahada ki oyuncusunun eli ayağı titriyor, istedikleri kadar potada tutmaya çalışsınlar lig izlensin diye rakip kafada bitirmiş...
 
45 yaşındayım, kendimi bildim bileli ömrü hayatımda böyle açık açık şike yapılan bir sezon hatırlamıyorum. Hukuğun olmadığı yerde kişiler kendi kurallarını, kanunlarını uyguluyorlar. Tabi bunda mevcut saygıdeğer cumhurbaşkanımızında rolü büyük. Hatırlarsanız 2010-2011 sezonunda malum takım şike yaptığında 6222 nolu kanunun 58. maddesi, aynı zamanda fenerbahçe yüksek divan üyesi ve fahri başkanı cumhurbaşkanımızın talimatı tarafından mecliste bir gecede değiştirilmiş ve şike yapan kulüplerin küme düşmesi ortadan kaldırılmıştı. Malum takım bu sene yine şike ve teşviğe son hızla devam ediyor, sonuçta herhangi bir ceza ve yaptırımla karşılaşmayacaklar. Ayrıca yaptıklarıyla nefret açıklamalarıyla ülkede bir bir kutuplaşma ve kaos ortamı yarattılar. Sanıyorlar ki milyonlarca Galatasaray taraftarı eli kolu bağlı sizin bu hukuksuz davranışlarınızı, nefret söylemlerinizi hoş karşılayacak. Elbet bir şekilde karşılığını alacaklardır, bu böyle gitmez, herkes haddini bilsin.
 
Son düzenleme:
Sonucu değiştirmeyeceği açık olan "ofsaytımsı" muhabbetini 1 yıldır sürdürüp aleyhimize algı oluşturanlar "penaltımsı" bile olmayan bir posizyonla galip gelip yine üste çıkmaya çalışıyor. Benim için sezon geçen gün bitti. Sparta Prag maçı sonrası madem Avrupa bu kadar önemsiz diye sinirlenip şampiyon da olmayın demiştim ama durumlar değişti. Bana göre sahada şampiyon olduk ve masada değiştirilmeye çalışılıyor işler. Şampiyonluğu kaybetsek de kıymeti yok artık. Bugün 4 puana çıkarma ihtimali varken belki geri düşeceğiz ya da eşitlenecek bu sirayet eden moral bozukluğuyla. Tek bir körpenaltısı ile 4-5 puan alabilirler. Şu evlere şenlik penaltı Fener 2-1 önde olsa bile verilmeye tenezzül edilmeyecekken, aman puan kaybetmesinler diye penaltı aramakla ve bulamayıp onursuz bedenlerin buldukları ilk delikten üfürdükleri bir kararla çıkan bu rezilliği biz affetsek tarih affetmez!
 
Bu saatten sonra hiç umrumda değil. Onlara çalınıyorsa bize de çalınacak. İnşallah Beşiktaş'ı iki haksız penaltı ile yeneriz. Çünkü bu ligin boku çıktı!
onlara çalınacaksa bize de çalınacak'lık bir durum mu vardı dün? tete'nin penaltisi net penaltı, kerem'in golü ise teknoloji de doğruladı ofsayt değil. vinicius'un iptal edilen buz gibi golünü ne yapacağız? her şeyi geçtim, Antalya dün maçı 11 kişi tamamladı. bundan ala rezillik mi var.
 

Üst