#6 Joey Dorsey

Bence Ergin Hoca Dorsey'in gitmek için böyle oynadığını düşünüyor. Bu yüzden Oly'ye göndereceğini sanmam. Gerekirse genç takımla antremana çıkacak ama yine kalaak demişti Ergin Hoca.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Lasme sana birşeyler öğretsin Dorsey
Gerekirse kadro dışı kalsın,geçen sassari maçında oyuna girer girmez ciddiyetsiz hareketlere başlamıştı,taraftar olarak benim ona saygım kalmadı,zor dönemlerde keyfine bakan,gamsız insanları hiç sevmem,Ergin hoca gerekeni yapar
 
Bu arsız herif son dönemlere kadar istikrarsız da olsa iyi katkı veriyordu genel anlamda. Lasme ile götürüyorlardı 5 numarayı. Hatta yanılmıyorsam Green sakatlandıktan sonra içeride oynadığımız Beşiktaş maçında Dorsey ve Lasme'yi beraber oynatarak, iki pivotla Beşiktaş'ın pota altını darmadağın etmişti Ergin hoca. Yani Dorsey'in çok sağlam birçok maçı da oldu. Ama Dorsey, Euroleague transfer dönemi içerisinde gitmek için takımı resmen sabote etmeye başladı. Ergin hoca da bu karaktersizlik nedeniyle uzun rotasyonunu sıkıntıya sokma pahasına Dorsey'i göndermiyor.

Bir oyuncu tabii ki gitmek isteyebilir, mutsuz olabilir vs. Ama Dorsey'in bunu gösterme şekli çok karaktersizce oldu. Ergin hoca da göndermeyerek istediğini almamış olmasını sağlıyor. Ayrılmak istiyorsan bunun normal yolları var. Dorsey bu yolları seçmedi benim gördüğüm kadarıyla. İnşallah Ergin hoca kararından dönmez. Dorsey gitmeyi çok istiyorsa, sözleşmeyi tek taraflı feshetsin; ceza kaydıyla fesih bedelini ödesin, defolsun gitsin. Ama bu dakikadan sonra takımda kalır, oyununu oynamaya başlarsa hatta çok büyük katkı verse de ben bu adamı hiç iyi hatırlamayacağım, karaktersizlikleri ve disiplinsizlikleri ile hatırlayacağım.
 
David Pick â€￾@IAmDPick <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 1 dk.1 dakika önce</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button expand-stream-item" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 12px; line-height: 12px; font-family: inherit; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Çeviriyi görüntüle</button>
Source: Joey Dorsey informed teammates he left Galatasaray.


Bence gitsin artık bu adam, hiç bir faydası olmayacak takıma..
 
Yaptığı iş değil. Ne kendine ne takıma ne hocaya ne yaptığı işe saygısı olmayan bir adam. Bize yararlı olmayacağı aşikardı. 250 000 Euro iyi para.
Tek sıkıntı bizi Eurocup'ta çok zor duruma soktu. Davisten katkı alamazsak Lasme'nin canı çıkacak gibi duruyor.
 
Defolup gitmiş, çok sevindim. Bundan sonraki kariyerinde başarısızlıklar diliyorum kendisine. Eurocup transfer dönemi kapanmış, bu kötü ama bir uzun alıp, Lasme'yi ligde daha fazla dinlendirebiliriz ve Eurocup'ta daha uzun süre oynatabiliriz. bu da olumlu bir yanı olayın.
 
dorseyin gitmesi eurocup için gerçekten kötü bir hamle oldu, Ergin Ataman a gelicek olursak bence takıma kazandırmak için her hamleyi yaptılar ama olmadı keşke eurocupu kazandırıp öyle gitseydi bizi ama gelen teklif barcelonadan olunca tutmak anlamsızdı artık lig için bir yabancı alınması şart oldu artık şimdi beni üzen noktalardan biride bu dorsey gider barcelonada show yapar o zaman işte bu bize koyar o kadar süreden sonra
 
Eurocup'ta hangi macta ne oynadi ki? Olaj macinda Dusan da oynasa olurdu. Gitmesi cok iyi oldu, hele para kazanmiz muthis oldu. Eurocup icin zaten unics kazan'i dorsey'de muthis oynasa, iki mac uzerinden elememiz supriz otesi bir sonuc olur bence. Lig icin cin'den bir oyuncu alinir cok daha yararli olur.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Mevzu Dorseynin kötü oynaması değil yerine koyulacak kimse yok. Lasmenin pestili çıkacak, Dusan 1.5 dakika bile oynamaz. Lig için biri alınır inşallah, çok daha iyi olur bizim için. Ama Eurocup için üzüldüm şahsen

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ligde Lasme'yi dinlendirebilecek bir oyuncu bulabilirsek , Lasme'yi eurocup'da daha efektif kullanabiliriz.
Son antep macinda pestili cıkan bir Lasme izledik .. Bu tempoda dayanmasi pek mümkün gözükmüyor
Olasi bir sakatlıkta sezon cöpe gidebilir..
 
Şampiyonluk yarınlara kaldı ....

Eğer ki Chuck Davis kendi potansiyelinin de üzerinde katkılar vermediği sürece Galatasaray' ın zaten eksik olan pota altı rotasyonu çok daha kötü duruma gelecektir.
2.20 cm' lik Dusan Cantekin bu saatten sonra şapkasını önüne koyup daha fazla düşünmeli; şayet seviye atlamak istiyorsa, istediği oynama sürelerini de bulabileceği bu ortamda çok daha fazla çalışmalı.

Sene başında ve sene ortasında pota altına vasatın üzerinde yerli bir uzun oyuncu alınabilseydi şimdi bu gibi hususları konuşmuyor olurduk. Milli Takım' da Ergin Ataman ile birlikte sınıf atlayan Semih Erden' in bu takımda yer aldığını düşünsenize ....
Daruşşafaka' da yeterli süreleri alamayan Oğuz Savaş ve Furkan Aldemir' den herhangi birinin bir Galatasaray kadrosunda bulunması takımı çok daha farklı konuma getirebilirdi.

Hayırlı uğurlu olsun ....
 

Üst