6. Maç Biletleri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından satılan karaborsa biletlerin üzerinde "0 TL" yazmasın... İnşallah sene boyunca takımına her şartta destek olan tek bir taraftar bile dışarıda kalmaz bu maçta. Sırf evimizdeki son final maçı ve ümitler arttı diye ilk kez gelecekler var ( tabi normalde gelme imkanı olup da üşenenlere lafım ). Umarım ilk maçtaki gibi bir atmosfer yaratırız, o zaman şu saatten sonra kim olsa çıkamaz o salondan.
 
Arkadaşlar sabaha kadar saat verin lütfen internetten alma imkanım saat 17:00'dan sonra yarın için geç kalkmaktan korkuyorum yarın gidip direk biletixten alabilirim ama yarın mutlaka satışı olur mu ?
 
Tabiki kesin birşey söylenemez ama gerçekçi bir tahminle kuyruğun boyutu ne olur, 9'da kuyruğa girsek iyi midir mesela ? Az çok kestirebilen insanlar vardır diye düşünerekten sormak istedim
 
6. maç için söz vermiştim, Şamil de biliyor, buradan gidemeyen arkadaşlarım için 9 tane bilet alacaktım ama Cuma günü maça gelmem tek kelimeyle imkansız. Başta kendim için, sonra bilet alamayacak arkadaşlar için üzgünüm.

Bir not daha. Maçı erkenden terkedecek varsa bilet alıp da gerçekten destek olmaya gelenlere engel olmasın. Lütfen.

Kerem Bey ciğim; senin maça gelemeyecek olman bilet almanı da mı engelliyor ? ;)
 
Kerem Bey ciğim; senin maça gelemeyecek olman bilet almanı da mı engelliyor ? ;)

Arda abi bileti alırken kart da istiyorlar, kartımı da kargolamam lazım birine ki ancak o şekilde olur. Ben alırsam biletleri almak için İstanbul'a gelmem lazım. Adapazarı'nda yok Biletix:)

Zaten bu maçı alırız. Pazar'a İstiklal'i yıkarız. Belki de Ataköy yaparız belli olmaz. :)
 
Bir basketbol maçı için yarın sabah kuyruğa girecek herkes.
Bugünlere gelmemizde burada yazan insanlarında payı olduğunu düşünüyorum, hepinize teşekkürler.
 
biletler nettende satışa çıkacak mı bilgisi olan var mı?
 
arkadaşlar biletlerin yarın saat 10'da çıkacağı bilgisine nerden ulaştınız? ne resmi sitede ne de biletix'in sitesinde böyle bir bilgi yok da?
 
Arkadaşlar peşin peşin uyarıyorum bilet alamayan mutlaka olacaktır burada özel mesaj yolu ile bile olursa olsun karaborsa yapacak kim olursa olsun hışmıma uğrar.
 
Maça gidecekleri hariç tutuyorum, 5. Maçı kim nerde izlediyse 6. Maçı da orda izlesin, ben duşakabini tekrar taksınlar diye servisi çağırıcam, maçın skorunu yine takip etmiyeceğim :)
 
Twitterda sinerji yaparak ve fb hücumlarını izlemeyerek maçı takip ettim, 6. maçı salonda izleyeceğim ve 7. maçı yine twitterla her saniyeyi yaşıyarak izleyeceğim.
 
yarın bilet alma şansı olanlar mümkün olduğunca fazla bilet alsın,karaborsa yapılmadan buradaki arkadaşlara mutlaka bilet ulaştırmak boynumuzun borcu,çünkü 5. maçı 4. maçta salt fenerbahçe rakebetiyle değil bu takıma gerçekten gönül veren ve onları maç sonu tribüne çağırıp beraber ağlayan taraftar kazandırmıştır takımına.biletler ne kadar fazla elimizde olursa o günkü maçta tribünde o kadar hak edenlerin olacağını unutmayın.
 
Son maçta bilindiği gibi o salonu son dakika kala boşaltanlar her - bir harekette oyunculara küfürler savuranlar adam gibi oynayın formanın hakkını verin diyenler lütfen bu maçı evinden izlesin!
 
Alperen, onlar bu takımı ekran başından dahi izlemeyi hak etmiyor...

Umarım sadece kendilerinin oturduğu binada elektrikler kesilir, evleri süpriz misafir akınına uğrar, TV´leri bozulur...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst