Arda Öztürk

Re: Arda Ozturk..

Hayırlı olsun Arda. Yakıştı sana. Yakışacak.

Renklerini, tarihçesini ben de bilmiyorum; ama Bornova güzeldir bildiğim kadarıyla. Orada bulunacak olmak, güzel bir duygudur sanırım.

Bir yol açıklığı dileği de benden...

Evet renkdaşlar.
Bir süredir konuşup,fikir alışverişinde bulunuyorduk takımla.
Bu gece son karar geldi karşı taraftan ve anlaştık.Bundan sonra Bornova Barış Gücü tekerlekli sandalye basketbol takımı için çalışacağım.Benim için her ne kadar yeni bir tecrübe olsa da güzel olacağına eminim.Zor olacak ama aynı anda eğlenceli ve güzek olacak.Önümüzde Galatasaray gibi bir örnek varken bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım.

Savaş değişik duygular içinde olduğum bir anda süper bir yazı yazdın eline koluna sağlık.Yazıların ve sen gerçekten şu dünyada çok az şeye değişilirsin..

6 Aydır İstanbul'da yaşıyorum.Yaşamakta çok zorlandığım anlarda dostluklarını,abiliklerini sürekli hissettiren,Eyüp Yıldız,Önder Çiçekoğlu,Savaş Karadağ,Kerem Secer ve dost Şamil'e teşekkür ediyorum.Biliyorum hakkınız bir teşekkürle ödenmez ama şimdilik beni bununla idare edin lütfen.

İyi ki varsın Gsbasket.org.

Yazın senin adına güzel haberler alacağız diye bekliyordum ama hayat her gün bir şeyler öğretiyor insana.

Yabancısı olmadığın bir şube, tecrüben de var bu işte. Galatasaray´dan biraz uzaklaşacak olman belki burukluk yaratsa da ideallerine kavuşmak için çok güzel bir gelişme.

Yolun açık olsun, yolun bir gün sarı-kırmızı sevdanla kesişsin...

Arda başarılı olacağından eminim kardeşim, inşallah seni bir gün hemde yakın zamanda parçalı forma ile Kenarda göreceğiz. Bu çok güzel bi deneyim olacak inşallah senin için, bakarsın bir maçını izlemeye geliriz kardeşim benim. Yolun da bahtın da açık olsun Arkandayız seninle gurur duyuyoruz ama gerçekten gurur duyuyoruz öyle cümlenin gelişine yazımış iki kelime olarak algılama.

Görevini başarıyla yerine getirecegine eminim Arda Abinin
Umarım hocalık kariyeri en üst düzeyde olur da bir gün Galatasaray ile yolları kesişir.Galatasaray tribünlerinden gelen ve takımı yöneten birini görmek çok isteriz.

Bu zorlu virajda başarılar galibiyetler ve kupalar peşini bırakmasın.Yeni hayatında başarılar dilerim

Erdal.

Arda kardeşim başarılar dilerim. Umarım herşey gönlünce olur. Bigün seni Galatasarayın başında görürüz.

Teşekkürler arkadaşlar.İyi niyet dileklerinizle herşey daha da güzel olacak.İstanbul tarafında bir maçta veya İzmir'de bir maçta mutlaka beraber olmak sizle beraber yaşamak süper olur.Tekrar teşekkürler..