Aşk

Kalbim seninle Kaan.. İnşallah beklediğin güzel haberi alırsın.. Çok zordur heralde karşılıksız sevmek.. Bu güzel ayda Rabbim gönlüne göre versin..

Çok eğlenceli bir başlık, Kaan Abi iyi şanslar. :)

O duyguyu henüz tatmamış biri olarak tadacağıma da pek ihtimal vermiyorum ya, hayırlısı. :)

Kaan Abi, dediğim gibi 4-3-3 oyna hucum yap, pres yap ama aman dikkat et fazla baskı yaparken gol yeme.
1 mesaja 7-8 mesaj değil :)

Destek için teşekkürler arkadaşlar. hepinizi çok seviyorum. Galatasaray'lı adamın isteyipte yapamayacağı şey azdır. evet, bu maçı alacaz, başka yolu yok. yarın için randevu kopardık, başlangıç için çok mühim ve sürpriz oldu. çatkapıspor'un, deplasmanda barcelona'yı yenmesi gibi bir şey oldu bu :) Burak'ın dediği gibi 4-3-3 saldıracaz Allah ne verdiyse, arkayı boş bırakmamak kaydı ile :) Hocam Nilay abla, taraftarım GsBasket ailesi, bu maçı her şekilde alır bu takım :) bütün forum dedik, biraz uçtuk. 20 kişiye atkı bunun şerefine, sözüm söz.

Teknik direktör:Nilay Kızılok,Oyuncu:Kaan Can GARİP, Diziliş 4-3-3
Saat:21:00

Abi Maçı kazanman dileğiyle,Yarının detaylı analizini bekliyoruz. :)

Kaan Can Garip' Alıntı:
bütün forum dedik, biraz uçtuk. 20 kişiye atkı bunun şerefine, sözüm söz.
Kaan benim tercihim seni biraz yorar. Elimi uzattığımda alabileceğim atkıyı istemem ben, Livorno atkısı isterim. : )

Şimdi taktik tahtasına bir şeyler karalardım ama Nilay´ın ardından kalemi elimize almak ayıp olur. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":1xzhvwdp]bütün forum dedik, biraz uçtuk. 20 kişiye atkı bunun şerefine, sözüm söz.
Kaan benim tercihim seni biraz yorar. Elimi uzattığımda alabileceğim atkıyı istemem ben, Livorno atkısı isterim. : )

Şimdi taktik tahtasına bir şeyler karalardım ama Nilay´ın ardından kalemi elimize almak ayıp olur. : )[/quote:1xzhvwdp]
Bak ya hemen Livorno'mun atkısını istermiş.Bende Livorno atkısı isterim Abi :)

Haha yaz Onur ayıpsın ben sadece bayanların hoslanabilecegi
seyleri ilettim kendisine. Sende taktik varsa yaz. Atkıya falan
gerek yok bana. Ben kufurlu sey giyip takmıyorum. :)

Onur Yavuz' Alıntı:
Şimdi taktik tahtasına bir şeyler karalardım ama Nilay´ın ardından kalemi elimize almak ayıp olur. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":4qknh9tt]bütün forum dedik, biraz uçtuk. 20 kişiye atkı bunun şerefine, sözüm söz.

Şimdi taktik tahtasına bir şeyler karalardım ama Nilay´ın ardından kalemi elimize almak ayıp olur. : )[/quote:4qknh9tt]

Birileri atkı mı dedi :roll: :p

Atkıya duyulan aşk :p

Onur Yavuz Bey,

Bırakınız bu işleri.. en güzelinden Lazio atkısı var, helalinden :)

Volkan'ım,

seni döndüremedik şu yoldan :)

Sefa,

O kadar yükseklerde değil gözüm :)

Burak,

Sana diyecek lafım yok, yüzümde yok hehe :) ( telafi edilir )

Barış'ım,

Sağol kardeşim. ama seninkinin olmadığını biliyorum ya, hep eksiklik kalacak bende. Umarım herşey gönlünce olur, olacakta..

Başlık aşktan atkıya doğru yol alıyor. : )

Nilay bahsettiğin atkı biraz büyük ve battaniye gibi sıcak tuttuğu için soğuk havalarda ısınmaya iyi geliyor. Yoksa takar mıyım hiç? : )

Kaan sen güzel haberlerini paylaş da gerisinin önemi yok...

Kaan Can Garip' Alıntı:
3 çeşit atkımız var: Lazio, Alpaslan Dikmen ve ismini zikeredemeyeceğim bir atkı :) Bırakın bu Livorno sempatizanlığını :)

öhö öhö :p

Nikahında boynuna altın değil atkı takacam abi :)

Galiptir bu yolda mağlup tüm forumda arkanda ;)