Abim kesinlikle belli et . Bişeyler yap yoksa benim gibi olmayacaksa hiç olmasın deme.
Sonra onunla birlikte birini görüyorsan daha kötü oluyor.
Sonra onunla birlikte birini görüyorsan daha kötü oluyor.
Burak Barut' Alıntı:Kaan Abi, dediğim gibi 4-3-3 oyna hucum yap, pres yap ama aman dikkat et fazla baskı yaparken gol yeme.
1 mesaja 7-8 mesaj değil
Kaan benim tercihim seni biraz yorar. Elimi uzattığımda alabileceğim atkıyı istemem ben, Livorno atkısı isterim. : )Kaan Can Garip' Alıntı:bütün forum dedik, biraz uçtuk. 20 kişiye atkı bunun şerefine, sözüm söz.
Kaan benim tercihim seni biraz yorar. Elimi uzattığımda alabileceğim atkıyı istemem ben, Livorno atkısı isterim. : )Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Kaan Can Garip":1xzhvwdp]bütün forum dedik, biraz uçtuk. 20 kişiye atkı bunun şerefine, sözüm söz.
Onur Yavuz' Alıntı:Şimdi taktik tahtasına bir şeyler karalardım ama Nilay´ın ardından kalemi elimize almak ayıp olur. : )
Kaan benim tercihim seni biraz yorar. Elimi uzattığımda alabileceğim atkıyı istemem ben, Livorno atkısı isterim. : )Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Kaan Can Garip":4qknh9tt]bütün forum dedik, biraz uçtuk. 20 kişiye atkı bunun şerefine, sözüm söz.
Eyvallah kardeşim.Kaan Can Garip' Alıntı:Barış'ım,
Sağol kardeşim. ama seninkinin olmadığını biliyorum ya, hep eksiklik kalacak bende. Umarım herşey gönlünce olur, olacakta..
Kaan Can Garip' Alıntı:3 çeşit atkımız var: Lazio, Alpaslan Dikmen ve ismini zikeredemeyeceğim bir atkı Bırakın bu Livorno sempatizanlığını