Aşk

Gece oluyor yatağıma giriyorum,
Düşüncelerimde sen...
Uyuyorum seninle,
Rüyalarımda sen, kabuslarımda yine sen?

diye bahsettiğim, gençlik zamanımdaki :) şiirimsi bi yazımın son satırlarına konu olan, nereye çıkacağını bilemediğim anlamsız tutkunun adıdır aşk.

Selçuk Güreşçi' Alıntı:
Gece oluyor yatağıma giriyorum,
Düşüncelerimde sen...
Uyuyorum seninle,
Rüyalarımda sen, kabuslarımda yine sen?

diye bahsettiğim, gençlik zamanımdaki :) şiirimsi bi yazımın son satırlarına konu olan, nereye çıkacağını bilemediğim anlamsız tutkunun adıdır aşk.
Selçuğun duygularının taştığı gün Bugün :)
Tek Aşk GALATASARAY ;) Galatasaray Aşktır Aşkda Galatasaraydır:)
Aşk=Galatasaray+Galatasaray=Aşk :) ;)
zaten aşklar hep yalan dolan
sonu hep acı hüsran
bize her sevdadan geriye kalan
sadece galatasaray

yaa harbiden aşk dıye bısı yok varsada ben anlamadım..nasıl iştir ben bı kızı severım o istemez baska bı kız benı sever ben de onu ıstemem dıceksınız yasın kucuk felan ama ben anlamadım yaa benım aşktan tek anladıgım sevıpte sevılmemek..aşk felan yok yaa hepsı yalan..

Alpaslan Demir' Alıntı:
yaa harbiden aşk dıye bısı yok varsada ben anlamadım..nasıl iştir ben bı kızı severım o istemez baska bı kız benı sever ben de onu ıstemem dıceksınız yasın kucuk felan ama ben anlamadım yaa benım aşktan tek anladıgım sevıpte sevılmemek..aşk felan yok yaa hepsı yalan..

Bu kadar umutsuz olma kardeşim.Daha nelerle karşılaşırsın kim bilir ;)

aşk, her "bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray" lafı duyulduğunda içten bir hass....r çekmektir..

ne para ne araba ne de manitaaaa..

(bkz :yersen)

Can Bulubay' Alıntı:
aşk, her "bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray" lafı duyulduğunda içten bir hass....r çekmektir..

ne para ne araba ne de manitaaaa..

(bkz :yersen)

Aynen '' tabiii yersen ''.

Atkı isteyen gençlik, özel mesajla ulaşssın. sonra, ''abi söz verdin, sözünü tutmadın, ayıptır'' gibisinden sözler dolaşmasın sitede.

(bkz :Burak Barut)

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":1nnchwhi]Herkes atkılara talip, Kaan bana bir Cim Bom atkısı hediye eder.. Edersin değil mi? :p
Abi sende Livorno atkisi istesene :)[/quote:1nnchwhi]Volkan'cım o atkıların sahipleri var, bize Cim Bom atkısı yeter. :)