E
Emre Türkel
Misafir
Çok önemli noktalar.
Arkadaslar, bir suredir ulkeden de forumdan da uzagim. O yuzden bu haberler ne kadar gercekci, ne kadar degil bilemiyorum ama bildigim birsey var ki, hadi salon yapalim, 10 bin olsun 15 bin olsun diye yapilmaz, yapilamaz.
5 aydir planlanan gibi bir salonda calisiyorum ve ne muazzam bir organizasyon oldugunu gozlemliyorum. Eger boyle bir salon yapilacaksa, ki insallah yapilir, her seyden once spor ve entertainment kulturumuzu degistirmemiz gerekir. Bilmiyorum TTA'da oturma duzeni oturtuldu mu, herkes yerinde oturuyor mu vs. ama bu tarz bir salon yapilirsa, bu salonun ekonomik verim getirmesi icin "biletin" ve "koltugun" degerinin saglanmasi en onemli asamadir.
Hani bir geyik vardir "Yilin her gunu yasayan bir Arena istiyoruz". Bu de Turkiye'de degerini kaybetmis sozlerdendir tipki "Bu adamin vizyonu yok", "Klubun kurumsallasmasi lazim" gibi. Guzelce herkes soyler, ne demek oldugunu yada nasil execute edilcegini bilmeden.
Yilin her gunu yasayan bir salon yapmamiz Turk spor duzeninde cok zor. Bizde NBA ve NHL sezonu bitince, Arena Football ve Lacrosse oynanmaya basliyor, bir suru konser, sirk gibi gosteriler oluyor.
Mayis - Kasim arasi Turkiye'de o salonu kullanmak zor olacaktir ki o sure zarfinda da burada oldugu gibi 41 NBA, 40 + NHL, 10 Villanova maci kadar da mac sayisi yok.
Bir ihtimal UF'teki gibi salonun icine Havuz da yapilabilir ama sanmiyorum ki yuzme ve sutopu subelerimiz operasyonu karsilayacak kadar gelir getirebilsin.