Aslantepe'ye Basketbol Salonu Projesi

Biz zaten bu sene 5000 ortalama ile oynadık arkadaşlar nereye seneye 5000 ancak olur? Bence bu sene kapış kapış kombine satılır. Diana taurasısı var ersan ilyasovası var takım adım adım değil koşa koşa geliyor...

Milwakue Bucks, Galatasaray'ımızla hazırlık maçı yapmak için İstanbul'a mı gelecek Sühan abi ? :)

Çok geniş bir kitleye sahip basketbol takımlarımız, bu sebeple seneye ortalamamız çok yükselecektir, ayrıca en az 3-4 bin kombine satılacağına inanıyorum, şimdiden insan heyecanlanıyor.

Hersey hedefe dayali. Amac mali getiri, Euroleague + potansiyel NBA expansion ise baska, seyirci baskisi kurmaksa baska...

Bu takım bu sene buraya kadar gelebildiyse bunda yarattığımız ambiyansın da çok ciddi katkısı vardır. O yüzden kendi salonumuzu yapan kadar (kesinlikle Aslantepe'ye) idaresi bizde olan Abdi İpekçi'den çıkmamalıyız. İdaresi bizde derken kendi salonumuz gibi kullanabilmeliyiz. Federasyonun yaptırımlarına boyun eğmeden istediklerimizi yapabilmeliyiz. Eli mahkum federasyonun, biz de oradan gidersek o salonda kim oynayacak? Olimpiyat stadı gibi atıl olur. Ciddi bir yönetim kararlılığıyla bu sorunu halledebiliriz.

Fener kendi salonuna geçeceği için Sinan Erdem söylentileri var ama Fenerin maçlarında gördük oyuna etki sıfır. Müthiş soğuk bir salon. Kesinlikle işimiz olmamalı orada.

Ve tabi Aslantepe'ye salon. Yönetim umarım basketbola ilginin farkına varmıştır artık ve bu işi ciddi ciddi düşünmeye başlar.

Tabiki kendi salonumuzun olması çok daha önemli ancak ben İpekçi'de oluşan ambianstan bir taraftar olarak gayet memnunum. Oyuncular da bence son derece memnundur. Kendi salonumuz olmadığı müddetçe burada kalmakta fayda var..

Abdi İpekçi'de kesin olarak kalıyormuyuz?
Eyüp abi ağır şartlar isteniyor dedi...
bizi zorla Sinan Erdem'e yollamaya çalışıyorlar sanırım, salonda yaptırtmadılar...

Sinan Erdem'de oynamaktansa Ayhan Şahenk'i tercih ederim. Sinan Erdem = Atatürk Olimpiyat Stadı bence..

Yok artık ya senede en az 6 maçı 7000 üstü oynayan bi takımız Olin Efes Bjk Fener Karşıyaka Banvit gibi bunu dışındaki maçlardada en az 4500 olduk, ne işimiz var Şahenk'te falan. İnşallah İpekçi'de kalırız Sinan erdem'den nefret ediyorum ama İpekçi olmayacaksa Sinan Erdem Olur. Şahenk gibi Akatlar gibi küçük salonlara sığmaz Galatasaray.

sinan erdem'in ne kadar soğuk bir atmosferi olduğunu vurgulamak için söyledim tabii ki ayhan şahenk e sığmayız o kadar da değil. ama Sinan Erdem'de olmasın ya Sinan Erdem diyince aklıma sarı lacivertli tipler geliyor. Bence Apdi İpekçi'de kalmak da en iyi transfer kadar isabetli olacaktır.

Sinan Erdemin akustiği berbat.Rakibi etki altına almak imkansız neredeyse.Keşke kendi salonumuz yapılsa da şu dertlerle uğraşmasak

Tabiki canım kendi salonumuz yapılana kadar ne yapı ne edip İpekçi'de kalmamız gerekir ama ille İpekçi olmayacaksa Sinan Erdem olur alternatif yok bizim için malesef.

Bence kendi salonumuzun yapılması her açıdan iyi olacak. kendi salonumuzda dayak yemeyiz emniyetten en azından!!! Bu konuda yönetime baskı yapmamız gerekiyor. Aslantepe'de olursa ayrı bir güzel olur ama boş arazi var mı bilemiyorum. Yapılacak yeni salon Abdi İpekçi'nin aynısı olursa çok makbule geçer.

Bence kendi salonumuzun yapılması her açıdan iyi olacak. kendi salonumuzda dayak yemeyiz emniyetten en azından!!! Bu konuda yönetime baskı yapmamız gerekiyor. Aslantepe'de olursa ayrı bir güzel olur ama boş arazi var mı bilemiyorum. Yapılacak yeni salon Abdi İpekçi'nin aynısı olursa çok makbule geçer.

Yapmışken biraz daha büyüğünü yapmalıyız bence

Türkiye Standartlarında normaldir 10500 ama 12000 olsa daha iyi olur tabi. Gerçi 16-17 bin oluyor Fenerbahçe maçlarında illa kapasite attırmaya gerek yok zaten aşıyoruz kapasiteyi. Ben akustik olarak ve tribünlerin yapısı olarak Abdi İpekçi gibi olsun dedim. Ayrıca tesisleşmeye başlıyoruz denildi ama bu konuda en ufak bir bilgi yok ortada.

Sinan Erdem'e geçersek ayağımıza kurşun sıkmış oluruz.Fenerbahçeliler kadar etkisiz kalmasak bile tribün performansımız yarıya iner.Abdi İpekçi'yi maksimum düzeyde kullanıyoruz.Kültür oturdu,hemen her taraftar tipini memnun edecek bir yerleşim var salonda.
Bu seviyede kalalım,daha yukarıları zorlayalım diyorsak temel noktalarda istikrar yakalamalıyız.Bu sezonki taraftara saygı duyarak Abdi İpekçi'de kalmamız sağlanmalı.Aksini düşünmek istemiyorum.

Sinan Erdem'de atmosfer kavramı düşünülemez bile.

Orda 3 aylık bebek uyur ya :D

Yapılacak en kötü hamlelerden biri olur Sinan Erdem. Şimdilik Onur'un yorumunun aynısını düşünüyorum, netleşince daha detaylı yazarız.