Yok Musa abi hakan üstünberkin çalışmalarıyla Abdi İpekçinin kullanım hakkı bize verilmişti zaten saha içindeki basın tribününü filan biz düzenlemiştik diye hatırlıyorum ama tam olayı da bilemeyeceğim .
abdi ipkeçi nin kullanım hakkını alsak yeterli olur bence. toki ile aralar kötüyken seyrantepeye kimse salon yapmaz. ayrıca oraya yapılacak 6-7 bin kişilik salonda bize yetmez. abdi ipekçi ye herkes alıştı. orası artık bizim ve bu şekildede sahiplenelim.
Eğer yeni bir salon yapılacaksa kesinlikle Abdi İpekçi havasında arasında katlar olmayan tek kat şeklinde bir salon yapılmalıdır. İhtişamlı bir salon olacağına taraftarında kolaylıkla oyunun içinde olması gereken bir salon olması lazım. Abdi İpekçi Spor Salonu lokasyon açısından çok iyi bir yerde olmasa da atmosfer olarak tam bize göre bir salon. Rakibe yaptığımız baskı ve oyuna yeri geldiğinde direkt müdahale etmemiz çok iyi oluyor bizim için.
Daha büyük bir salon ve daha çok taraftarın olduğu bir salon bende istiyorum ancak şu varki Ülker Sports Arena yapıldıktan sonra Fenerbahçeli arkadaşlarımın bana bu salonla basketbol taraftarlığı açısından hayatta sizin seviyenize ulaşamayız dedi. O sebeple yeni yapılacak salonda gösteriş önemli olmamalı.