Avrupa Atletizm Şampiyonası - 2010 Barcelona

Emre Yuksel' Alıntı:
elvan abeylegesse, 5000 finalini de kazanır ve şampiyona biter..

Abi o kesin de Alemitu da ikinci olsa tadından yenmez. Hatta fantezi yapıp üçleme yapmayı da dilerim ama fantezi için bile lüks kaçıyor :)
 
Fırsatı çok iyi değerlendirdi. Dünya şampiyonalarında işi zor ama bir şampiyon apoletiyle kariyerine devam etmesi extra bir motivasyon olacaktır.
Karin Melis May ne durumda. İnternette kafilede gözüküyor ama başka bir bilgi bulamadım.
 
Bugün şampiyonanın son günü sanırım.Önce 20.30'da yüksek atlamada Burcu Ayhan finalde yarışacak,1990 doğumlu genç bir sporcu,madalya şansı çok düşük olsa da ilk 5 6 içinde yer alabilir.21.40'ta 3 sporcumuz Elvan Abeylegesse,Alemitu Bekele ve Meryem Erdoğan yarışacak,Elvan'dan altın,Alemitu'dan ise gümüş veya bronz madalya bekliyoruz.Meryem de yine 1990 doğumlu genç bir sporcu,ilk 10-12 arasına girmesi bizleri ilerisi için ümitlendirecek.Bu yarıştan biraz sonra 22.15'te Aslı Çakır sahne alacak,finale en iyi 5. dereceyle gelen Aslı'dan bir madalya olmadı en azından ilk 5 bekliyorum.Böylece Türk sporcular için müsabakalar bitmiş olacak ve erkek ve bayanlarda 4*400 yarışlarıyla Avrupa şampiyonası sona ermiş olacak.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Emre Yuksel":2bwspw5q]elvan abeylegesse, 5000 finalini de kazanır ve şampiyona biter..

Abi o kesin de Alemitu da ikinci olsa tadından yenmez. Hatta fantezi yapıp üçleme yapmayı da dilerim ama fantezi için bile lüks kaçıyor :)[/quote:2bwspw5q]

Kerem Abi fener'in Türkiye Kupasını alması gibi bir şey dediğin :)
 
Madalya töreni yapılıyor şu an Nevin'in.. Gurur duydum.. Gözleriyle göndere çekilen bayrağımızı süzerken gözleri parlıyordu.. Sanıyorumki gözleri yaşardı. Helal olsun Nevin.. Artık daha büyük başarılara doğru! Yolun açık olsun..
 
Erdal Can İçelli' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":1hwql9tf]
Abi o kesin de Alemitu da ikinci olsa tadından yenmez. Hatta fantezi yapıp üçleme yapmayı da dilerim ama fantezi için bile lüks kaçıyor :)

Kerem Abi fener'in Türkiye Kupasını alması gibi bir şey dediğin :)[/quote:1hwql9tf]

Erdal söyleyecek söz bulamıyorum :)
 
Meryem yedinci oldu ama en iyi derecesini 27 saniye geliştirdi. O da 20 yaşında henüz. İleride güzel şeyler yapabilir.

Bu arada Elvan'ın kazanmasını tercih ederim.
 
Elvan ve Bekele arasında Galatasaray-Fenerbahçe çekişmesi gibi bir çekişme varmış. Yarış esnasında da birbirlerine takılmışlar. Fenerle biz de Avrupa'da bir final oynayalım artık :)
 
Aslı Çakır da en iyi derecesini 2,5 saniye geliştirerek beşinci oldu.

Türk kadını, bazıları devşirme de olsa, tarih yazıyor ama Türk erkeği göbek büyütmeye devam ediyor sanırım :)
 
Bir atletizm yarışı finali sonucunda bir altın bir gümüş ve kürsiye çıkacak iki Türk.
Bugün Nevin'in madalya töreninde istiklal marşı okunurken yaşadığımız duyguları birkez daha yaşatacak bu iki ismi yürekten kutlarım. Aslında finişe ilk giren ismin çoğu kişi gibi bende Elvan olacağına inanmıştım biraz da öyle olmasını istiyordum ama Bekele iyi bir atak yaptı, altını kaptı, sonuç olarak o altın madalyayı boynuna takacak isim Türkiye'yi temsil ettikten sonra bir sorun yok. Atletizmde Türkiye için başarılı sayılacak bir şampiyona geçirmemizi sağlayan tüm sporcularımızı kutlarım. Özellikle olimpiyatlar da bu finallerde yer aldığımız ve madalyalar kazandığımız günleri görebiliriz inşallah.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Türk kadını, bazıları devşirme de olsa, tarih yazıyor ama Türk erkeği göbek büyütmeye devam ediyor sanırım :)
Doğru söze ne denir. :)
 
Elvan her fırsatta Galatasaraylı olduğunu söylüyor. Amatör branşlara önem verdiğini söyleyen yönetimimiz bir el atsa da Elvan'ı kulübümüzün sporcusu yapsak.
Madalya kazanan tüm sporcularımıza ve yüksek atlamada 8.olan Burcu'ya da tebrik ve teşekkürler.
 
Atletizm'i Carl Lewis ve 82 yüksek atlama şampiyonu Ulrike Meyfart ile sevmiştim. O yaşlarda aşıktım o kıza. 2.02 ile şampiyon olmuştu. Bu yüzden benim için Burcu'nun derecesi çok anlamlı. Helal olsun kıza. Bu arada Vlasic'i de gerçekten çok severim ama 193 boyu var diğerlerine göre çok avantajlı :)
 

Üst