pazartesi sabahı buraya ertan hatipoğlu'nun yaptığı terbiyesizlikle ilgili bir şeyler yazmıştım, sonra ortamı bulandırmamak adına sildim, değiştirdim.. O gün yarış biter bitmez Alemitu Bekele'nin antrenörü olarak bir çok kanala bağlanıp Elvan'a laf atmıştı.. Çok sinirlendirmişti beni.. Elvan'ın eski antenörüyken , ENKA da görevliken her şey güllük gülistanlıktı ama görevine son verildikten sonra bir anda Elvan tu kaka oldu..
Tabii pislik çukuru görevini hakkıyla ifa eden Hürriyet Gazetesi bu fırsatı kaçırmamış..Nerede bir pislik var, Hürriyet hemen çukura atlıyor.. Kılavuzu Ercan olanı vidanjör de kurtaramıyor, lağım tıkandı artık. Yok o ona öyle demiş, yok bu buna böyle demiş.. Hemen işin dedikodu kısmına, hamam kısmına bağlanmışlar. Hürriyet şimdi Nevin Yanıt'ı hiç konuşmaz mesela ama yarın Nevin Yanıt atıyorum Bodrum'da bikinili yakalansa ana sayfaya sürmanşet olur.. Hürriyet böyle bir paçavra işte..
İşte spora bakışları burada,herkes okumalı.Ercan Saatçi yine dayanamamış, altta da yine biyolojik babası Aziz Yıldırım'a yalakalık etmeden geçememiş.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/amators ... sp?gid=362
GSGM , Ertan Hatipoğlu'nun açıklamaları hakkında iç rahatlatıcı sözler söylemiş.. Düğün günü, bayram günü böyle şeyler konuşmak ayıptır demiş.. Feedrasyon kendisini uyaracak demiş.. Lütfen uyarsın. Lütfen spor konuşulsun , lütfen sevincimiz kursağımızda bırakılmasın.
Bu ülkede futbol dışı sporlar böyle ilgi görecekse aman görmesin.. Tenis, atletizm, basketbol, voleybol v.b yine üvey evlat olsun ama böyle magazinsel, böyle dedikoduyla, böyle yalakalıkla gündeme gelmesin.. Yarışı 1. ve 2. bitirdik, manşet "Elvan beni itti.". Bu pisliklier medyadan temizlenmedikçe dehiç bir şey düzelmeyecektir..