Bank Asya 1. Futbol Ligi

Mersin-Bolu maçını izledim (Can hatırlattığın için teşekkürler) ve büyük keyif aldım. Mustafa, Çağdaş ve Enes faktörü nedeniyle gönlümden Mersin´in galibiyeti geçti. Aslında Uğur Güven için Bolu´yu da tercih edebilirdim ama onların işi ölme eşeğim ölme. : )

Enes, Galatasaray´a karşı oynayacağınız maçlar hariç Mersin´e Süper Lig´de başarılar dilerim.

Teşekkürler Onur Abi iyi dileklerin için, şehir için de çok önemli oldu bu olay. Ayrıca bir bilgi vereyim, bir aksilik çıkmaz ise Adem Büyük ve Nduka'nın Trabzonspor ile anlaştığı söyleniyor.

Adem Büyük ile Ntvspor röportaj yaptı maç sonunda. Ne bana ne de kulübüm Manisa'ya bir teklif yapıldı şu ana kadar, önceliğim anlaşma sağlanırsa Mersin dedi. Tabi ne kadar doğru söyledi bilemeyeceğim

Başka göze çarpan bir nokta da Diyarbakır ile birlikte şu anda Altay düşmek üzere. Haftaya da deplasmanda Adana ile oynayacaklar. Eğer küme düşerlerse çok yazık olur gerçekten..

Bu hafta Altay'ın bütün rakipleri kazananınca bir anda düşme potasına girdiler..Kartalspor ile ikili averajda dezavantajlı durumda.Haftaya Adana deplasmanından en az beraberlik çıkarmaları lazım.İhale onlara kalmaz inşallah.

Mersin-Bolu maçını izledim (Can hatırlattığın için teşekkürler) ve büyük keyif aldım. Mustafa, Çağdaş ve Enes faktörü nedeniyle gönlümden Mersin´in galibiyeti geçti. Aslında Uğur Güven için Bolu´yu da tercih edebilirdim ama onların işi ölme eşeğim ölme. : )

Enes, Galatasaray´a karşı oynayacağınız maçlar hariç Mersin´e Süper Lig´de başarılar dilerim.

Bu sefer maçta pazar günü olur bakalım geliyor musun gelmiyor musun (!) :) Galatasaray'ı geçtim, tantuni yemeye be abi :)

Mustafa, söz verip yerine getiremeyince üzerimde bir ağırlık hissediyorum. Davete teşekkür edip umarım diyeyim. : )

Mersin'i canı gönülden tebrik ediyorum, gerçekten ne kadar sevindim anlatamam :) Sayelerinde Allah izin verirse ilk defa bir Galatasaray maçına gideceğim :)

İstediğim ve sevdiğim 2 takım Süper Lige çıktılar :) Darısı Karssporumun başına inşallah :)))

İnanılmaz maçlar var şu an play-off ve kümede kalma mücadelesi adına.

37.dakikalar

Karşıyaka 1-0 Güngören
Adana 0-0 Altay
Bolu 0-1 Kartal
Tavşanlı 1-0 Akhisar

Kartal'ın önde götürmesi çok sürpriz gibi.Bu sonuçlara göre Altay düşüyor.Ancak bir gol bulursa Akhisar gider.

İşin ilginç tarafı Tavşanlı ve Rize önde Bolu'nun play off şansı kalmıyor.Kartal'ın galibiyet çıkarması sürprizlikten çıktı an itibariyle.

Tavşanlı 2 yaptı Akhisar için dönüş imkansız artık.Artık her şey Altay'ın elinde ama 45+da golü yediler.Bu sonuçlara göre Altay kazanamazsa düşer.Tabi Samsun 1-2 yapınca azda olsa bir umudu var Bolu'nun.

Playofflardayız :)

Rakip Gaziantep BB, İzmir'de diğer takımlara nazaran müthiş bir taraftar desteğimiz olacaktır.

Kadro kalitesi olarak en dipte olan biziz ama Süper Lig'i en çok isteyen de yine biziz. Bir mucize daha? Belki...

Seneye 4 İzmir takımı olsa iyi olurdu ama olmadı. Altay'ın düşmesine gerçekten üzüldüm. Umarım önümüzdeki sezon Karşıyaka yada Göztepe'den biri gelir ligimize..

Play offlara gelince. En gelmesini istediğim takım Tavşanlı Linyit, o olmassa Ordu gelsin istiyorum. Rize de gelse üzülmem ama Antep Belediye umarım gelmez

Play-Off yarı final ilk maçında G.Antep BB, Tavşanlı Linyit'i deplasmanda 2-1 yenerek avantaj yakaladı rövanş maçı öncesi..
Maçın ikinci yarısını izleyeyim dedim ama tatsız tuzsuz geçen bir maçtı..
Tavşanlı,maçı 1-1 yaptıktan sonra orta sahadan Mehmet Akyüz'ün koşusuyla defansın arkasına top atılmıştı ve defans sabit haldeyken M.Akyüz topa doğru koşuyordu ama önündeki oyuncu topa dokunarak ofsayta sebep oldu(G.Birliği maçında Kewell'ın benzer pozisyonu olmuştu.) lakin M.Akyüz o topla gitseydi 2-1 öne geçeceklerine emindim ama talihsiz bir pozisyondu..Bence 2-1 olsaydı herşey daha farklı olabilirdi ama Tavşanlı'dan bu kadar..
G.Antep Belediye'nin de şaşalı bir özelliği yok izlediğim kadarıyla..İkinci yarıda izlediğim G.Antep Belediyesi berbat oynadı..Tabi saha zemini kötüydü,deplasmanda oynadılar vs. etkilemiş olabilir ama finale kalırlarsa tam anlamıyla görücez artık..
Finale eğer çıkarsa G.Antep Belediye,şimdiden Ordu-Rize ikilisini desteklerim..
Belediye takımlarının üst liglerde yer almalarını istemiyorum hele ki aynı kentte zaten kendi futbol takımları varken..

Bu arada şu anda Orduspor-Rizespor maçı oynanıyor ve Orduspor ilk yarıyı 4-0 önde bitirdi..
Büyük ihtimalle Ordu şimdiden garantiledi gibi finali..

Memleketimin takımı Orduspor, Rize'yi 4-0 yendi ve avantajı edindi..
Aslında maç 6,7 olurdu ama ikinci yarı gayriciddi hücum ettik..
Aslında Ordu, böyle bir takım değil ama Rize çok kötüydü..
Ümit Kayıhan'dan ne bekleniyor artık, dünyada üçlü savunma mı kaldı..
Daha maçın 5. dakikasında belliydi fark olacağı..
Ayrıca mücadele, top çalma, pres anlamında Ordu orta sahası çok farklıydı rakipten..

İkinci yarı Rize taraftarı olaylar çıkarınca staddan çıkarıldı..
Maçın 10.dakikasında nedense Meksika dalgası yapıp sonra sessiz kalan hemşehrilerim iş Rize'ye küfür etmeye gelince maşallah aslan kesildi..
Karadeniz takımları kendi içlerinde düşman olduğu müddetçe böyle kalacağız..

Normal sezonda 1.lige çıkacak gibi bir havamız yoktu ama fırsat ayağımıza geldi..
Altı üstü iki tane 90 dakika var önümüzde..
25 yıllık özlemi dindirmek lazım.