Barclays Premier League...

Tuncay en kötü ilk 11'de...
Chris Kirkland (Wigan Athletic) - 20
Andy Griffin (Derby County) - 21
Marc Edworthy (Derby County) - 20
Titus Bramble (Wigan Athletic) - 20
Mario Melchiot (Wigan Athletic) - 21
Ryan Taylor (Wigan Athletic) - 21
David Dunn (Blackburn Rovers) - 19
Josip Skoko (Wigan Athletic) - 20
David Cotterill (Wigan Athletic) - 18
Jeremie Aliadiere (Middlesbrough) - 21
Tuncay Şanlı (Middlesbrough) - 23

İşte Eurosport'un geçtiğimiz hafta sonu Premier League'de sergilenen performansları değerlendirerek oluşturduğu En Kötü 11...

Middlesbrough forması giyen milli oyuncumuz Tuncay Şanlı aldığı 23 puanla bu 11 içine girdi.

Ve işte Eurosport'tan üzücü bir yorum; "Middlesbrough'nu forvet ikilisi Aliadiere ve Tuncay'ın En Kötü 11'de yer aldıklarını düşünecek olursak menajer Gareth Southgate'i zor günlerin beklediği ortada..."
 
En çok oyuda o almış galiba.Üzüntü verici.Ama kendi düşen ağlamaz...
 
Her oyuncu,İngiltere'de oynamak ister.Tuncay da istedi ve gitti.Onun İngiltre'ye gitmesini yanlış bir davranış olarak görmüyorum doğrusu.Başarılı oldu mu? Tabii ki hayır.Fenerbahçe,onu geri alır mı? Pek tahmin etmiyorum doğrusu.Ancak,bu kötü performansının böyle devam edeceğini sanmıyorum,kendini toparlayacaktır.En azından bundan sonra ki kariyeri için.
 
Tuncay çıkışta olan bir kariyeri vardı ama bu inanılmaz bir düşüş içine girdi. O özelliklerinden birşey kalmadı. Türkiye liglerinden avantajı fiziği ve hızıydı. orada her topta yerde kalıyor. kendini geliştirmesi lazım. yoksa ingiltere'deki kariyeri kısa sürecek...
 
Skoko fena bir oyuncu değil. Zaten Avustralya Milli Takımında da forma giyiyor. Bu arada bu ligi izlemek ayrı bir keyif. Hele hele ManU maçlarını. Ronaldo tek kişilik şov yapıyor...
 
İngiltere lig olarak çok güzel ama Milli Takımlar düzeyinde ileride büyük tehlikelerle karşı karşıya.Yabancı sınırlaması gelince ileride umarım ligin kalitesi düşmez.Gerçi futbol stili olarak birşey kaybolmaz fakat daha az sayıda yıldız görebiliriz takımlarda.
 
Tuncay'a yazık oldu Tuncay sadece fbde güzel oynar çünkü anlaşabildiği hareketli oyuncular fbde ve Middlesbrough'da oynamayı tercih etti Emre , Nihat gibi ama futbol kariyerini zedeliyor 2-3 sene sonra bjk'de oynar ne güzel işte böyle devam... :D
 
manchester maçları gerçekten bir zevk...hele nani ve ronaldo yu kanatlarda görünce insan çıldırıyor...scholes sanırım hala sakat,o da gelince tam süper olacak
 
Re:

Taner Tuna' Alıntı:
İngiltere lig olarak çok güzel ama Milli Takımlar düzeyinde ileride büyük tehlikelerle karşı karşıya.Yabancı sınırlaması gelince ileride umarım ligin kalitesi düşmez.Gerçi futbol stili olarak birşey kaybolmaz fakat daha az sayıda yıldız görebiliriz takımlarda.
Umarım Milli Takımları daha da kötü olur ama liglerini her maçını izlemek bile güzel oluyor.
Deniz Baskın' Alıntı:
manchester maçları gerçekten bir zevk...hele nani ve ronaldo yu kanatlarda görünce insan çıldırıyor...scholes sanırım hala sakat,o da gelince tam süper olacak
Scholes oynamıyor ama yedekleri ondan pahalı... Owen, Anderson yedekleri bile iş yapar...
 
Gill:Ronaldo'ya paha biçilemez...
"Cristiano'nun (Ronaldo) bir fiyatı yok, kendisini satmamız söz konusu bile olamaz. O burada çok mutlu ve kontratını 2012'ye kadar uzattı. Menajerimiz Sir Alex Ferguson ve Carlos Queiroz da Cristiano'nun performansından çok mutlular."

"Cristiano için herşey Manchester United demek. O burada yeni George Best veya Eric Cantona olacak, bu kulübün tarihine geçecek. Böyle oyuncuları satamazsınız, biz de Cristiano'yu satmayız. Tekrarlıyorum; söz konusu bile olamaz."

Manchester United Başkan Yardımcısı David Gill geçen sezon sergilediği performansla Premier League'in kazanılmasında başrolü oynayan, bu sezon da attığı 19 golle takımın en skorer ismi olmayı başaran Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun satılmasının söz konusu bile olamayacağını belirtti. David Gill Manchester United'da efsaneler arasına girmeye aday başarılı oyuncunun fiyatı olmadığını söyledi.

14367-1915_881263374__cristiano_ronaldo___H231435_L.jpg
 
Newcastle Kayıplarda...

Premier League'de şampiyonluğun en önemli adayları arasında gösterilen Arsenal 24. hafta mücadelesinde Emirates'te yeni menajer Kevin Keagan'la çıkış arayan Newcastle United'ı konuk etti. Milli futbolcumuz Emre Belözoğlu'nun Newcastle kadrosunda yer almadığı mücadelede Yorkshire Bölgesi'nden Mike Riley düdük çaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında tek golü kaydeden Togolu Emmanuel Adebayor Arsenal'in devre arasına 1-0'lık avantajla girmesini sağladı. Bu golle yıldız oyuncu Premier League 2007/08 Sezonu'nda 16. kez rakip fileleri havalandırmış oldu.
Arsenal ikinci yarıda coştu, Fransız Mathieu Flamini 72. dakikada farkı ikiye çıkarırken İspanyol Cesc Fabregas 80'de durumu 3-0 yaptı ve gecenin skorunu tayin etti.

Boro Wigan'ı puansız yolladı!..
Bir diğer lejyonerimiz Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough ise milli oyuncumuzun ilk 11'de mücadele ettiği karşılaşmada Riverside'da Wigan Athletic'i konuk etti.
Sezon başında Arsenal'den gelen Fransız Jeremie Aliadiere 20. dakikada attığı golle Middlesbrouhgh'nun devreyi 1-0'la kapamasını sağladı. Boro Menajeri Gareth Southgate 34. dakikada Tuncay-Mido değişikliğine gitti.
İlk yarıdaki tek gol Boro'ya 3 puanı getirdi.

Gecenin diğer maçlarındaysa;
Bolton Wanderers-Fulham: 0-0
Sunderland-Birmingham City: 2-0
 
Gelenler - gidenler

4113_B_logo001.jpg


Dünyanın en çok izlenen ve marka açısından en değerli ligi Premier League'de ara transfer döneminde takımlar kadrolarına güç katarken, bazı futbolcularının satışına da onay verdi. Londra ekibi Chelsea Premier League'de ara transfer döneminde harcadığı 24 milyon poundun üstündeki bir rakam ile yine transferde bu konuda zirveyi kimseye bırakmadı.

Ada'da ara transfer döneminde şu gelişmeler oldu;

ARSENAL

GELENLER: Luke Freeman (Gillingham, belirtilmedi)

GİDENLER: Matthew Connolly (Queens Park Rangers, belirtilmedi), Lassana Diarra (Portsmouth, belirtilmedi), Mark Randall (Burnley, kiralık), Kieran Gibbs (Norwich City, kiralık)

ASTON VILLA

GELENLER: Wayne Routledge (Tottenham Hotspur, £1.25milyon)

GİDENLER: Chris Herd (Port Vale, kiralık), Gary Cahill (Bolton Wanderers, belirtilmedi), Tobias Mikaelsson (Port Vale, kiralık)

BIRMINGHAM CITY

GELENLER: David Murphy (Hibernian, £1.5milyon); James McFadden (Everton £5milyon) , Mauro Zarate (Al-Sadd, kiralık)

GİDENLER: Neil Kilkenny (Leeds United, £150,000), Sam Oji (Serbest bırakıldı), Rowan Vine (Queens Park Rangers, belirtilmedi), Wilson Palacios (kiralık expired), Olivier Tebily (Serbest bırakıldı) , Neil Danns (Crystal Palace, £600,000) , Mathew Sadler (Watford, £750,000)

BLACKBURN ROVERS

GİDENLER: Robbie Savage (Derby County, £1.5milyon) , Peter Enckelman (Cardiff City, kiralık)

BOLTON WANDERERS

GELENLER: Tamir Cohen (Maccabi Netanya, belirtilmedi), Gretar Steinsson (AZ Alkmaar, £3.5milyon), Matthew Taylor (Portsmouth, belirtilmedi), Gary Cahill (Aston Villa, belirtilmedi)

GİDENLER: Gary Speed (Sheffield United, kiralık); Nicolas Anelka (Chelsea, £15milyon), Gerald Cid (Nice, belirtilmedi), Christian Wilhelmsson (Nantes, kiralık cancelled), Lubomir Michalik (Leeds United, belirtilmedi), Grzegorz Rasiak (Southampton, kiralık)

CHELSEA

GELENLER: Nicolas Anelka (Bolton Wanderers, £15milyon), Branislav Ivanovic (Lokomotiv Moscow, £9milyon), Franco Di Santo (Audax Italiano La Florida SADP, belirtilmedi)

DERBY COUNTY

GELENLER: Danny Mills (Manchester City, kiralık), Emanuel Villa (UAG Tecos, £2milyon), Laurent Robert (unattached, bedelsiz transfer), Robbie Savage (Blackburn Rovers £1.5milyon), Hossam Ghaly (Tottenham Hotspur, kiralık), Mile Sterjovski (Genclerbirligi OFTAS, belirtilmedi), Roy Carroll (Glasgow Rangers, belirtilmedi), Alan Stubbs (Everton, bedelsiz)

GİDENLER: Steve Howard (Leicester City, belirtilmedi), Mo Camara (Norwich City, kiralık), Andy Griffin (Stoke City, £300,000), Matt Oakley (Leicester City, £500,000), Jonathan Macken (Barnsley, belirtilmedi), Stephen Bywater (Ipswich Town, kiralık)

EVERTON

GELENLER: Manuel Fernandes (Valencia, kiralık), Dan Gosling (Plymouth Argyle, belirtilmedi), Anthony Gardner (Tottenham Hotspur, kiralık)

GİDENLER: Lukas Jutkiewicz (Plymouth Argyle, kiralık); James McFadden (Birmingham City £5milyon), Patrick Boyle (Crewe Alexandra, kiralık) , Alan Stubbs (Derby County, bedelsiz)

FULHAM

GELENLER: Brede Hangeland (FC Copenhagen, belirtilmedi), Leon Andreasen (Werder Bremen, belirtilmedi), Eddie Johnson (Kansas City Wizards, belirtilmedi), Erik Nevland (FC Groningen, belirtilmedi), Jari Litmanen (Malmo FF, belirtilmedi), Toni Kallio (Young Boys Berne, belirtilmedi), Paul Stalteri (Tottenham Hotspur, kiralık)

GİDENLER: Collins John (Watford, kiralık), Lee Cook (Charlton Athletic, kiralık), Steven Davis (Glasgow Rangers, kiralık)

LİVERPOOL

GELENLER: Martin Skrtel (Zenit St Petersburg, £6.5m)

GİDENLER: Jack Hobbs (Scunthorpe United, kiralık), Mohamed Sissoko (Juventus, belirtilmedi), Lee Peltier (Yeovil Town, belirtilmedi)

MANCHESTER CITY

GELENLER: Nery Castillo (Shakhtar Donetsk , kiralık), Filippo Mancini (Inter Milan, kiralık), Felipe Caicedo (Basel)

GİDENLER: Danny Mills (Derby County, kiralık), Marc Laird (Millwall, belirtilmedi), Ched Evans (Norwich City, kiralık), Matthew Mills (Doncaster Rovers, kiralık), Rolando Bianchi (Lazio, kiralık), Georgios Samaras (Celtic, kiralık), Ousmane Dabo (Lazio, belirtilmedi), Ishmael Miller (West Bromwich Albion, belirtilmedi), Paul Dickov (Blackpool, kiralık)

MANCHESTER UNITED

GİDENLER: Jonny Evans (Sunderland, kiralık), Lee Martin (Sheffield United, kiralık), Phil Bardsley (Sunderland, £2milyon)

MIDDLESBROUGH

GİDENLER: Andrew Davies (Southampton, belirtilmedi), Jonathan Woodgate (Tottenham Hotspur, £7milyon), Ben Hutchinson (Celtic, belirtilmedi), Afonso Alves (Heerenveen, belirtilmedi)

NEWCASTLE UNITED

GELENLER: Ben Tozer (Swindon, belirtilmedi), Tamas Kadar (Zalaegerszegi, £900,000), Fabio Zamblera (Atlanta, belirtilmedi)

GİDENLER: Tim Krul (Falkirk, kiralık extension), David Rozehnal (Lazio, kiralık)

PORTSMOUTH

GELENLER: Danijel Subotic (Basel, belirtilmedi), Lassana Diarra (Arsenal, belirtilmedi), Lucien Aubey (Lens, kiralık), Milan Baros (Lyon, kiralık)

GİDENLER: Matthew Taylor (Bolton Wanderers, belirtilmedi), Djimi Traore (Rennes, kiralık)

READING

GELENLER: Marek Matejovsky (Mlada Boleslav, belirtilmedi), Radoslav Vasilev (Slavia Sofia, belirtilmedi), Jimmy Kebe (Lens, belirtilmedi)

GİDENLER: John Halls (Crystal Palace, kiralık)

SUNDERLAND

GELENLER: Jonny Evans (Manchester United, kiralık), Jean-Yves M'Voto (Paris Saint-Germain, belirtilmedi), Phil Bardsley (Manchester United, £2milyon), Rade Prica (Aalborg, £2milyon), Andy Reid (Charlton Athletic, £4milyon)

GİDENLER: Stanislav Varga (Burnley, kiralık), Andrew Cole (Burnley, kiralık), Greg Halford (Charlton, kiralık)

TOTTENHAM HOTSPUR

GELENLER: Chris Gunter (Cardiff City, belirtilmedi), Jonathan Woodgate (Middlesbrough, £7milyon)), Alan Hutton (Glasgow Rangers, £8milyon), Gilberto Silva (Hertha Berlin, belirtilmedi)

GİDENLER: Ben Alnwick (Leicester City, kiralık), Philip Ifil (Colchester United, belirtilmedi), Hossam Ghaly (Derby County, kiralık), Wayne Routledge (Aston Villa, £1.25milyon), Paul Stalteri (Fulham, kiralık), Anthony Gardner (Everton, kiralık), Jermain Defoe (Portsmouth, belirtilmedi)

WEST HAM UNITED

GİDENLER: Hogan Ephraim (Queens Park Rangers, belirtilmedi), Christian Dailly (Glasgow Rangers, kiralık)

WIGAN ATHLETIC

GELENLER: Wilson Palacios (Deportivo Olimpia, belirtilmedi), Maynor Figueroa (Deportivo Olimpia, kiralık), Antonio Valencia (Villarreal, belirtilmedi), Erik Edman (Rennes, £500,000), Marlon King (Watford, belirtilmedi), Erik Hagen (Zenit St Petersburg, kiralık)

GİDENLER: Fitz Hall (Queens Park Rangers, belirtilmedi), Denny Landzaat (Feyenoord, £1milyon)


01.02.2008

Kaynak : Sporx.com dış haberler
 
Tuncay'a Gol Kralı Arkadaş...
2006 yılının yaz ayında İsveç'in Malmö takımından SC Heerenveen takımına transfer olan Afonso Alves, Hollanda futbol liginde geçen yıl attığı 34 golle gol kralı olmuştu.

Futbolcunun Middlesbrough'a transferini resmi internet sitesinden taraftarlarına duyuran SC Heerenveen, transfer ücreti konusunda herhangi bir açıklama yapmayıp rekor bir ücretle satıldığını doğruladı.
 
Rolando Bianchi gibi bir oyuncunun Lazio'ya gelmesine koyu bir Lazio taraftarı olarak çok sevindim.
Afonso Alves söylenenler kadar abartılacak bir oyuncumu yoksa Hollanda liginin balon golcülerinden birimi kısa zaman sonra anlaşılacaktır.
 
neye göre 2. bi Kezman vakası oluyor ? çok farklı bi defa gittikleri takımlar biri beklentisi yüksek ve elinde Drogba , Crespo gibi forvetlerin olduğu bi takıma gitti az süre buldu diğeri beklentilerin az ve her maç 90 dk oynayabilceği bi takıma gitti..çok iyi bi oyuncu Afonso Alves çok istemiştim sene başında bize valla ben çok merak ediyorum performansını yıldızlaşabilir EPL ' de..
 
Benim demek istediğim Kezman Hollanda da gösterdiği o performansı hiç bir yerde göstermedi. Sadece Chelsea de değil. A. Madrid'de de bu böyle oldu...

1 Puan Anelka'dan....
Ocak Ara Transfer Dönemi'nde Jermain Defoe'yu renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendiren Portsmouth Premier League'de 25. hafta mücadelesinde Fratton Park'ta Howard Webb'in düdük çaldığı karşılaşmada Nicolas Anelkalı Chelsea'yi konuk etti.

Chelsea 25. hafta mücadelesine 53, Portsmouth ise 37 puanla çıktı.

İlk yarısı golsüz geçilen mücadelenin 55. dakikasında rakip ağları havalandıran Fransız yıldız Nicolas Anelka Chelsea formasıyla ligdeki ilk golünü kaydetti. Portsmouth formasıyla ilk maçına çıkan eski Tottenhamlı Jermain Defoe 64. dakikada skora denge getiren isimdi.

Birmingham-Derby County: 1-1
Blackburn-Everton: 0-0
Reading-Bolton: 0-2
Tottenham-Manchester United: 1-1
Wigan Athletic-West Ham: 1-0
 

Üst