Basketbol Oynuyoruz - 27 Kasım Cumartesi

Valla benim vizelerim haftaya cuma bitiyor normalde, bu aralikta tek uyan gün bu cumartesi. Mac oynanirsa gelmeye calisirim ben de oyuncu eksigi varsa ama haftaya kalirsa cok daha işime gelir

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":194uinxb]Sanırım önümüzdeki haftaya düzenlersek katılım daha fazla olabilir diye düşünüyorum. Bakalım

Saati 100 TL. Kaç kişi gelirse :)
11 kişi gelir.Herkes 9 Lira öder.Deniz 10 Lira öder.
:p[/quote:194uinxb]
Yalnız kiralama süresi 2 saat olsa gerek Erdal. Yani kişi başı yaklaşık 20 TL düşüyor bu durumda.

Bu hafta buradan yeterli sayı çıkmassa hiç olmazsa ayarlıyalım Emlak Bankası tesislerini kaç kişi eksikse belirleyelim dışardan bulalım birilerini en azından hem tanışmış,hem spor yapmış oluruz.

Cumartesi müsaitim ben de... Her türlü gelirim. Bu arada Sayın Sühan Cem Üçsoy neden gelmiyor ? Şimdi Hıncallığımın kurbanı olarak ''atmayı tutmayı biliyorsunuz Currie böle ışıl şöyle diye gelin sahada görelim basketbolunuzun doğrularını'' demek isterdim ama formatı bozmayalım. :p Neyse cumartesi olursa kesin geliyorum. 3lük yeni çizgiyse ben önden atarım arkadaş çok uzak Bildiğin Cüneyt Erden üçlüğü olmuş :p

Yarın için saha ayarlandı. Ama benim arzum kalabalık olmamız. Çok daha keyifli bir organizasyon olur. Yarın gelecek olanlar adını yazdırırsa bende ona göre sahayla konuşucam. Onun dışında önümüzdeki hafta içinde bir etkinlik daha yapalım. Daha çok kişi duyar, daha çok kişi gelir.

Özet: Maç var, ama adam eksik olabilir.
Emre Doğan' Alıntı:
Şunu öğlen yapın Aykun. :)

Emre öğlen saatlerinde herkesin özel işleri olabiliyor. Akşam olması bir çok kişi için daha iyi.
Doğan Sağlam' Alıntı:
Bu hafta buradan yeterli sayı çıkmassa hiç olmazsa ayarlıyalım Emlak Bankası tesislerini kaç kişi eksikse belirleyelim dışardan bulalım birilerini en azından hem tanışmış,hem spor yapmış oluruz.

Sen Ataköy'e yakınsın galiba. Sayıya bir bakalım olmazsa planı değiştiririz.

Bu hafta gelemeyecekler olanlar

1- Murat İnal
2- Emre Doğan
3- Alperen Küçük
4- Yiğit Pazar
5- Emre Sarp Kocaoğlu

Aykun gündüz olması daha uygun bence asıl akşam oldugu zaman daha çok program oluyor özellikle cumartesi günleri. Bi sonraki haftaya bırakıcaksanız eger ben gündüz olması taraftarıyım.

Bence de saat 15.00-20.00 arasında bir saat belirlersek katılım daha fazla olur.Bir de haftaya Banvit maçı muhtemelen cumartesi olur,ondan sonra da bayan takımın Tarsus maçı olur.Bu maçlara göre saat belirlesek salondan beraber gitsek de iyi olabilir.

Şu anda tam 10 kişiyiz. Eğer herhangi bir açık olmazsa maç yapmak için yeterli bir sayı. Ama dilerseniz katılımın dahada düşmesini önlemek için getirebilenler yanlarında bir arkadaşını da getirsin. Böylece daha da kalabalık olur.

Yarın saat 20.00'de Zeytinburnu'da görüşmek üzere.

Foruma geç girip gelemeyeceğini bildirecek olursa bana aşağıdaki telefondan ulaşanbilirler.

İrtibat: 0555-232-36-11