Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada BJK Oyak karşısında ilk yarıda 49-42 yenik durumda. Chatman 13 ve Austin 11 sayı attı. Diğer tarafta ise Gordon 12, Evren ve Ahmet 8 sayı ile oynuyorlar...

BJK bu senenin sonunu zor getirir. İki tane yeni yabancı getirdiler ama yakında Chatman ve Austin de kazan kaldırır. Bu ikiliye endeksli bir takım... İşleri oldukça zor...

tüm oyuncularımıza (O.Renault tabiki:) ) fabrikada üreteceğimiz yeni Megane III'lerden birer tane verilmesini sağlayacağım : ) ama önümüzdeki yıla kadar Clio GrandTour'a binsinler : )

Ayhan Şahenk ve A.İpekçi'den de zaferle dönün Laguna Coupe'ler köpeğiniz olsun sizin

Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:

ben de arsenal-tottenham maçını görünce , beşiktaş'ın maçı yok muydu, herhalde yanlış hatırlıyorum dedim kendi kendime.. bu turgay demirel denen adam nereden tutsanız elinizde kalır.. 1992 den beri başkan.. anlamıyorum.. başbakanla da arasını sıcak tutuyor.. onunla aynı renklere gönül vermekten dolayı kendimden utanıyorum..

act_robert_traylor.jpg

Kepez Bld. "Traktör" aldı

Kepez Belediyespor, kupa ve lig maçında yaşadığı pivot sorununu 7 yıl NBA?da oynayan 2.03 metre boyundaki dev fiziği ile dikkat çeken ?Traktör? lakaplı Robert Traylor?ı transfer ederek çözdü.

Kepez Belediyespor, Beko Basketbol Ligi?nin ikinci sezonunda transfer bombasını patlattı. Kepez Belediyespor. Bu sezon basketbolseverlere NBA kariyerli bir oyuncu izlettirecek. Antalya Temsilcisi, Teknosa Türkiye Kupası ve iki lig maçında yaşadığı pivot sorununu çözme arayışlarında mutlu sona ulaştı.

Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış, 438 NBA karşılaşmasında oynayan Robert Traylor?la bir yıllık mukavele imzaladıklarını açıkladı.

En son NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ın yaz ligi kadrosunda yer alan 2.03 metre boyu ile dikkat çeken ?Traktör? lakaplı Robert Traylor, Antalya?ya gelerek, sağlık kontrolünden geçti. Daha sonra Traylor, Kepez Belediyespor?un antrenmanına katılarak, teknik heyetle ve takım arkadaşlarıyla tanıştı. Teknik heyetin şans vermesi halinde Traylor, Pektim Aliağa karşısında Kepez Belediyespor formasıyla ilk maçına çıkmış olacak. Robert Traylor, NBA'da Milwaukee Bucks, Cleveland Cavaliers, New Orleans Hornets ve Cleveland Cavaliers takımlarının da kadrolarında yer aldı. 438 NBA karşılaşmasında 4.8 sayı- 3.7 ribaund ortalamalarıyla oynayan Traylor, kısa bir süre İspanya ve Porto Riko'da da basketbol oynamıştı. 1977 dogumlu Traylor, Michigan Üniversitesi'ni bitirdikten sonra 1998 yilinda NBA Drafti'nde Dallas Mavericks tarafindan 6.sirada seçildi. Robert Traylor NBA'de en son 2004/05 sezonunda Cleveland Cavaliers forması giymiş 5.5 sayı, 4.5 ribaunt ortalamaları yakalamıştı.

Aliağa Roderick Wilmont ile anlaşmış sezona İtaylada Rietti de başlamış ondan önce NBA D- Lig?de oynuyormuş

Daçka da D-lig?den Sean Banks ile anlaşmış 2007-2008: Los Angeles D-Fenders 49 maçta (21.7 S, 5.4 R, 3.0 A)

Kutay Çamcı' Alıntı:
Aliağa Roderick Wilmont ile anlaşmış sezona İtaylada Rietti de başlamış ondan önce NBA D- Lig?de oynuyormuş

Daçka da D-lig?den Sean Banks ile anlaşmış 2007-2008: Los Angeles D-Fenders 49 maçta (21.7 S, 5.4 R, 3.0 A)
Sean Banks daçka için iyi transfer olmuş çok yetenekli bir oyuncudur sean banks

Efes, Selçuk Üniversitesi'ni 81-73 yendi...
MUTLU AKÜ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (73): İlker Türel 5 (3 ribaund, 3 asist), Monty Mack 21 (3 ribaund, 1 asist), Volkan Ertetik 3, Murat Yolcu (1 asist), Ufuk Kaçar 4 (2 ribaund, 1 asist), Berkay Sahillioğlu 3 (1 ribaund, 1 asist), Alex Dunn 7 (2 ribaund, 1 asist), Edmund Saunders 8 (8 ribaund, 2 asist), Ekene Ibekwe 20 (13 ribaund), İsmail Çevik 2 (2 ribaund)

EFES PİLSEN (81): Barış Hersek (1 ribaund), Charles Smith 16 (10 ribaund, 3 asist), Preston Shumpert (1 asist), Bootsy Thornton 14 (1 asist), Kerem Gönlüm 11 (12 ribaund, 2 asist), Milos Vujanic 8 (4 ribaund), Kaya Peker 7 (6 ribaund), Michalis Kakiouzis 8 (4 ribaund), Engin Atsür 2 (1 asist), Sinan Güler (2 ribaund, 1 asist), Ender Arslan 11 (1 ribaund, 1 asist), Cenk Akyol (1 asist)

MS yerine Lofton'u biz alsa idik ne vardı maliyeti de fazla değildir.

FB Ülker karşısında %100 iki sayı yüzdesi ile 28 attı 3 sayı yüzdesi % 33 fakat maçın son bölümüne kadar % 50 idi özellikle son çeyrekte sanırım yorgunluk ve zorlama atışlar nedeni ile düştü.

Birkaç yıldır Robert Traylor'un ülkemize geleceğine dair düşüncelerim vardı. Bu sabah Traylor'u Kepez'in transfer ettiğini öğrenince hem şaşırdım, hem sevindim.

Nam-ı diğer Traktör'ün fiziken son durumunu bilmiyorum ama, şayet form tutup, kazanmak için oynarsa lige renk katacak ve Kepez'i üst sıralara taşıyacaktır.

Kutay Çamcı' Alıntı:
MS yerine Lofton'u biz alsa idik ne vardı maliyeti de fazla değildir.

FB Ülker karşısında %100 iki sayı yüzdesi ile 28 attı 3 sayı yüzdesi % 33 fakat maçın son bölümüne kadar % 50 idi özellikle son çeyrekte sanırım yorgunluk ve zorlama atışlar nedeni ile düştü.
sene başında bir kaç oyuncuyla beraber chris loftonda çok fazla önerdiğim oyunculardan biriydi beni takip edenler hatırlayacaktır...
Tahminimce yakın ücretlere oynuyorlardır chris lofton ile strickland.
Sanıyorum teknik ekip ncaaden avrupada ilk senesini oynayacak bir oyuncu almak istemedi.Doğru seçimi yapıp yapamayacağına güvenmediği için tanıdıkları stricklandı aldılar

Traylor fena başlamadı Aliağa karşısında ilk yarıyı 11 dakika süre alarak 6 sayı 6 ribaund ile tamamladı.

Anadolu takımlarının da kadroları fena değil.Geçtiğimiz sezonlarla kıyaslarsak ligdeki oyuncu kalitesi arttı.Lig çok zevkli ve çekişmeli geçecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...