Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe-Mersin: 73-69

22de 4 faul yüzdesi ne demektir ya,küçük takım maçlarında görülmez böyle şeyler şayer onlardan sadece ve sadece 5'ini atsalar maç Mersin'nindi.

Kaçan 18 atıştan 10'un Kimani Ffriend'e ait olması onun ne deli bir serbest atış ustası olduğunu gösteriyor kanımca.

Haftanın maçı Daçka'nın :)

KSK' yi yendiler..

Bu arada Aliağa çok sağlam geliyor. Lige yeni çıkmış bir takım olmalarına rağmen gerçekten çok iyi mücadele ediyorlar.

Barış Çamur' Alıntı:
Haftanın maçı Daçka'nın :)

KSK' yi yendiler..

Bu arada Aliağa çok sağlam geliyor. Lige yeni çıkmış bir takım olmalarına rağmen gerçekten çok iyi mücadele ediyorlar.

Aubrey Reese gibi bir oyuncumuz olsun isterdim.Sene başında söylentiler vardı.GS ilgileniyor Reese alınırsa Türkiye'de 3.yılı olacağından Gs onu Türk statüsünde oynatmak istiyor diye haber vardı.Keşke alınsaydı.

EFES PİLSEN (71): Charles Smiths 19 (5 ribaund- 2 asist), Preston Shumpert 10 (2 ribaund- 1 asist), Bootsy Thornton (4 ribaund- 2 asist), Kerem Gönlüm 11 (12 ribaund- 2 asist), Milos Vujanic 4 (3 ribaund- 3 asist), Kaya Peker 15 (10 ribaund), Michalis Kakiouzis 4 (6 ribaund- 1 asist), Sinan Güler (3 ribaund), Cenk Akyol 3 (1 ribaund- 1 asist)

BEŞİKTAŞ COLA TURKA (53): Mehmet Yağmur 4 (2 ribaund- 1 asist), Muratcan Güler 7 (3 ribaund), Marcus Faison 5 (4 ribaund- 1 asist), Ömer Ünver 3, Haluk Yıldırım 2 (4 ribaund- 2 asist), Adem Ören 2 (4 ribaund), Mire Chatman 19 (9 ribaund- 3 asist), Mario Austin 7 (8 ribaund), Cevher Özer 3 (2 ribaund), James Butler 7 (2 ribaund)

BJK Cola Turka'nın Chatman dışında çift hanelere ulaşan oyuncusu yok...

Timur Abi sakatlığı yok Efes tamamen gözden çıkardı kendisini.
Almamız gereken oyunculardan bir tanesi Beşiktaş'tan Efes'e geçerken ki performansını herkes çok iyi biliyordur, çok iyi bir skorerdi kendileri ancak Efes'te tek kelimeyle kurudu.
Guard olarakta oynamayanlardan Barış Ermiş var.
Mustafa Abi ve Barış Ermiş'i alabilsek neden şampiyon olmayalım ki?
Ms'yi gönderip bir oyuncu daha alınabilir...

Burak Barut' Alıntı:
Timur Abi sakatlığı yok Efes tamamen gözden çıkardı kendisini.
Almamız gereken oyunculardan bir tanesi Beşiktaş'tan Efes'e geçerken ki performansını herkes çok iyi biliyordur, çok iyi bir skorerdi kendileri ancak Efes'te tek kelimeyle kurudu.
Guard olarakta oynamayanlardan Barış Ermiş var.
Mustafa Abi ve Barış Ermiş'i alabilsek neden şampiyon olmayalım ki?
Ms'yi gönderip bir oyuncu daha alınabilir...
Eğer bu tip iki oyuncuyu kadromuza katarsak bencede önümüzde en gel kalmaz. Bu isimlerle dar olan yerli rotasyonumuzu da geliştiririz...

Burak dedigin gibi yapılacaklar aslında belli de sanırım mali kriz nakit akısını bozdu. Planların biraz ertelenmesine yol açtı. Su Budusnoct maçını geçelim de... Sorunlar cozulene kadar kaybedebilecegimiz tek şey şu ön eleme - Eurocup.

Mersin, Aliağa'yı 88-84 yendi... Mersin'in yabancıları gerçekten kaliteli isimler. Fark yaratan oyuncular...
Mersin Büyükşehir Belediyesi (88): Christopher Franklin Lofton 16 (2 ribaund, 1 asist), Lester Mc Callebb 21 (2 ribaund, 6 asist), Altan Erol (2 ribaund), İnan Koç 9 (9 ribaund, 3 asist), Edward Basden 8 (1 ribaund, 2 asist), Kimani Kary Ffriend 19 (11 ribaund, 2 asist), Onur Aydın 15 (4 ribaund),

Aliağa Petkim (84): Aubery Reese 26 (1 ribaund, 2 asist), Charles Edward Davis 19 (9 ribuand, 2 asist), Reha Öz 15 (10 ribaund), Fatih Solak 2 (2 ribaund), Eren Beyaz (3 ribaund, 2 asist), Hakan Yapar 4 (2 ribaund), Roderick Lawrence 9 (5 ribaund, 1 asist), Barış Güney 9 (1 ribaund, 2 asist),

Bir tuhaflık falan yok Erdal. Vakti zamanında çok yazdım ama dalga geçtiler. Ben de her fırsatta insanların yüzüne vuruyorum. Nerede Fatih kaç haftadır? 2s, 2r, 4faul.

Beşiktaş'ın durumu üzüntü verici, her sene oyuncularına para ödemeyerek kendilerini sabote ediyorlar.

Muhtemelen bu hafta fenere yenilecekler, iyice dibe oturacaklar, oysaki güçlü bir bjk lige her zaman değer katar...

Benim anlamadığım beşiktaşla gelirlerimiz aşşağı yukarı aynı hatta ülkerden çekilen kıyakla bizden daha çok sponsorlu aldıkları söyleniyordu şimdi durum niye böyle yani futbolamı aktarıyorlar paraları bumu sadece bunların nedeni.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Benim anlamadığım beşiktaşla gelirlerimiz aşşağı yukarı aynı hatta ülkerden çekilen kıyakla bizden daha çok sponsorlu aldıkları söyleniyordu şimdi durum niye böyle yani futbolamı aktarıyorlar paraları bumu sadece bunların nedeni.
iki sebebi var
birincisi ülkerden aşağı yukarı aynı paraları alsak ta bizim yönetim üzerine daha çok takviye yapıyor beşiktaş yönetiminin ise takviye yapmadığı söyleniyor
ikincisi bizim yönetim basketbol bütçesine dokunmayıp üzerine eklerken bjk yönetiminin ise bütçeyi futbola aktardığı yönünde iddialar var

Çatır çatır verdiler maçı Fener'e. Oyak'a yazık oldu. Basketbol adına çok ayıp oldu. Nasıl bir sportmenlik dışı faüldür o faül olup olmadığı bile şüpheli.Resmen büyük bir fiyasko.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...