Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazık. Fenerbahçe yine şampiyondur. Bu hakemler filan yazık. Birde babam sırıtıyor pis pis. Hepsi mi bu kadar "adi" olur.

Her sene aynı terane.

Bir ayıp ettin faul çaldın.Hani adalet yok anladıkta Göz var nizam var akıl var mantık var nasıl sportmenlik dışı faul olabilir.

maçın son 1.5 dakikasını videoya aldım, tekrar izleyecem hakemi vs, ama bjk'yi yenip, feneri elimizden kaçırmak cok kötü oldu, Birde Bursa'da tribünler yarı yarıyaydı, gayet güzel ve keyifli oluyor, tek tarafın tribünde olmasından daha güzeldi diyebilirim.

Gökce Başaran' Alıntı:
Yazık. Fenerbahçe yine şampiyondur. Bu hakemler filan yazık. Birde babam sırıtıyor pis pis. Hepsi mi bu kadar "adi" olur.

Her sene aynı terane.

Bence bu yoruma yazık.Ben fenerin hakeme ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum şampiyon olması için tabii ki fener olucak şampiyon.Kadroya herşeyi anlatıyor zaten.

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":1roifift]Yazık. Fenerbahçe yine şampiyondur. Bu hakemler filan yazık. Birde babam sırıtıyor pis pis. Hepsi mi bu kadar "adi" olur.

Her sene aynı terane.

Bence bu yoruma yazık.Ben fenerin hakeme ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum şampiyon olması için tabii ki fener olucak şampiyon.Kadroya herşeyi anlatıyor zaten.[/quote:1roifift]Bence senin yorumuna çok daha fazla yazık!

Fener şampiyon olabilir ama bu şekilde maç kazanmak etik değil, sezon sonunda oyak 1 maç yüzünden küme düşerse bunun hesabını kim verecek?

Maçları kadrolar kazanmıyor sadece, bazen daha çok mücadele eden kazanıyor!

Allah belalarını versin yeter ya nedir bu?

Bunca yıldır milletini hakkını yediler.Onlara bu kıyağı yapan hakemlerinde, Federasyonun da Allah belasını versin.

Gökce Başaran' Alıntı:

Her sene aynı terane.

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
Bence bu yoruma yazık.Ben fenerin hakeme ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum şampiyon olması için tabii ki fener olucak şampiyon.Kadroya herşeyi anlatıyor zaten.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Bence senin yorumuna çok daha fazla yazık!

Fener şampiyon olabilir ama bu şekilde maç kazanmak etik değil, sezon sonunda oyak 1 maç yüzünden küme düşerse bunun hesabını kim verecek?

Maçları kadrolar kazanmıyor sadece, bazen daha çok mücadele eden kazanıyor!

Bu yoruma daha da yazık.Hakemlerde kasıt olmadığı sürece her zaman hata olması normaldir.Geçen sene biz futbolda ofsayttan goller atarkende aynı tepkiyi veriyorsanız eyvallah ancak orada öyle burada böyle konuşmakla oluyor...

Beşiktaş Cola Turka'da bir süredir takım ruhunu bozan ABD'li forvetin gönderildiği öğrenildi.

Beşiktaş Cola Turka'da beklenen son geldi ve Mario Austin takımdan gönderildi. Benetton Treviso'dan büyük umutlarla gelen ancak sezonun başlamasıyla birlikte havasını bulamayıp parasını alamdığı için sorun çıkaran ABD'li forvetin ülkesine dönmesi için gerekli işlemler başladı. Sezon başında peşinatların ödenmesine karşın taksitlerde birkaç haftalık gecikme yaşadığı için idmanlara gelmeyen ve takım ruhunu bozan Austin'in takım tarafından da istenmediği ve bu nedenle yönetimin hareket geçtiği kaydedildi. Beşiktaş Cola Turka, zorlu F.Bahçe Ülker maçı öncesi takımdaki huzuru sağlamak için bu girişimi yaparken oyuncuların da bu karara destek verdiği ifade edildi.

Kaynak: Basketdergisi, Türkbasket'de de benzer bir haber vardı

BJK'de oyuncular birer birer gidiyor henüz sezon başı olmasına rağmen.Ailevi sorun, Takım ruhunu bozmak pek inadırıcı bahaneler değil .

Mersin, F.bahçe'den sonra Telekom'u da çok zorladı. Hatta uzun süre maçı önde götürdüler. Ahmet Kandemir, Amerikalı tercihleri konusunda kesinlikle şu an Türkiye'nin en iyisi. Geçen sezon getirdiği yabancılar Barcelona, Real Madrid ve Aris'e gitti. Bu sezon da Lofton ve McCalebb son derece etkili ve birbirini tamamlayıcı oyuncular. Lofton, oyun tarzı olarak Trajan Langdon'a benziyor; tam keskin nişancı! En büyük dezavantajı çok hantal olması... McCalebb ise oldukça atletik ve hareketli bir guard. Şutu iyi ve penetreyle içeriyi karşıtırabiliyor... Ffriend arıza çıkartmazsa Mersin ilk beş takım içine girebilir.

Ahmet Kandemir'i de tebrik etmek lazım. Getirdiği kaliteli genç oyuncuları parlatıp, takıma da faydalı olmalarını sağlıyor. Oyunculara güven veriyor ve azami performans alıyor.

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
Gökce Başaran' Alıntı:

Her sene aynı terane.

Biz neden maçlara çıkıyoruz ki baksanıza bazı arkadaşlar Şampiyonu ilan etmiş bile.

Chatman'ın menejeri Eurobasket.com'a açıklamalar yapmış. taksitlerin ödenmediği ve yönetimin tutumunun pek de yapıcı olmadığına dair. Böyle giderse Chatman'de gidici gibi belki de bir takım arıyordur şimdiden.BJK'nin işi çok zor olacak bundan sonra. Neden ayaklarını yorganlarına göre uzatmıyorlar cidden anlamıyorum.

Antalya Bşb :99
Ted Kolej:80

Ersin Görkem 1/1 iki sayılık , 8 / 8 üç sayılık (!) ve 1/ 1 serbest atış isabeti ile 27 sayı atıp 5 ribaund almış

%100 saha içi isabeti ve 8 tanesi üçsayılık !!!

Ersin Görkem Galatasaray'ın eski kaptanı.
Her ne kadar Fenerli olduğunu iddaa etse de bir kez daha umarım takımımızda görürüz kendisini.

Fülker : 74 - 57 : Bjk Cola Turka

Bjk Cola Turka 5. maçında 4. yenilgisini aldı...
O da güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...