G
Guest
Misafir
Yazık. Fenerbahçe yine şampiyondur. Bu hakemler filan yazık. Birde babam sırıtıyor pis pis. Hepsi mi bu kadar "adi" olur.
Her sene aynı terane.
Her sene aynı terane.
Gökce Başaran' Alıntı:Yazık. Fenerbahçe yine şampiyondur. Bu hakemler filan yazık. Birde babam sırıtıyor pis pis. Hepsi mi bu kadar "adi" olur.
Her sene aynı terane.
Semih TİYANŞAN' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":1roifift]Yazık. Fenerbahçe yine şampiyondur. Bu hakemler filan yazık. Birde babam sırıtıyor pis pis. Hepsi mi bu kadar "adi" olur.
Her sene aynı terane.
Gökce Başaran' Alıntı:Yazık. Fenerbahçe yine şampiyondur. Bu hakemler filan yazık. Birde babam sırıtıyor pis pis. Hepsi mi bu kadar "adi" olur.
Her sene aynı terane.
Semih TİYANŞAN' Alıntı:Bence bu yoruma yazık.Ben fenerin hakeme ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum şampiyon olması için tabii ki fener olucak şampiyon.Kadroya herşeyi anlatıyor zaten.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bence senin yorumuna çok daha fazla yazık!
Fener şampiyon olabilir ama bu şekilde maç kazanmak etik değil, sezon sonunda oyak 1 maç yüzünden küme düşerse bunun hesabını kim verecek?
Maçları kadrolar kazanmıyor sadece, bazen daha çok mücadele eden kazanıyor!
Semih TİYANŞAN' Alıntı:Gökce Başaran' Alıntı:Yazık. Fenerbahçe yine şampiyondur. Bu hakemler filan yazık. Birde babam sırıtıyor pis pis. Hepsi mi bu kadar "adi" olur.
Her sene aynı terane.
Bence bu yoruma yazık.Ben fenerin hakeme ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum şampiyon olması için tabii ki fener olucak şampiyon.Kadroya herşeyi anlatıyor zaten.
Ünsal Y.' Alıntı:Kutay ; sorun şu ; uzatacak bir yorganları yok. 5 kuruş paran olamdan iş yapınca böyle oluyor![]()