YALÇIN: ''GELECEKTEN UMUTLUYUZ''
Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın, 5 haftada aldıkları sonuçlara rağmen gelecekten umutlu olduklarını ve yapacakları takviyelerin ardından arzuladıkları sonuçlara ulaşacaklarını söyledi.
Yalçın, aldıkları bazı yabancı oyuncuların yetersiz olduğunu ifade ederek, ''Hem uyum sağlayamadılar, hem de kişilikleri oturmamış insanlar. Bu nedenle sorunlar yaşıyoruz. Geç değil, yeni takviyeler için çalışmalar yapıyoruz'' dedi.
Takımın toparlanacağına inandığını vurgulayan Şeref Yalçın, ''Bir şutör takviyesi yapacağız. BK Ventspils takımında forma giyen ABD'li Jimmy Baxter ile görüşüyoruz. O büyük olasılıkla yarın olacak. Ayrıca uzun bir oyuncu alacağız. Denemek için getirdiğimiz Butler ilk beşte oynayacak oyuncu değil. Austin'in boşluğunu doldurmak için bu konuyu beklettik. ABD'li Jeremy McCoy da düşündüğümüz oyunculardan biri. Biz rahatız. Düzlüğe çıkacağız. Gelecekten umutluyuz. "Yapacağımız takviyelerle istediğimiz sonuçlara ulaşacağız'' diye konuştu.
Şeref Yalçın, geçen hafta başından beri sorun çıkaran ve antrenmanlara çıkmayan Austin'i mahkemeye verdiklerini ifade ederek, ''Austin'in hiçbir hakkı yok. Herhangi bir gecikmesi söz konusu değil. Sözleşmesinde ödemelerde 30 gün gecikme olur maddesi yazıyor. 15 günlük gecikmemiz var. Bundan dolayı sorun yarattı. Antrenmanlara gelmedi. Verdiğimiz paranın yanı sıra tazminat talebinde bulunduk. Yüzde 99 hakkımızı alacağız. Kendisi hala Türkiye'de. Antrenmanlara gelmiyor. Takımın da huzurunu bozuyor. Arkadaşları da bundan rahatsız'' diyerek sözlerini tamamladı.
Bir Şube sorumlusu bu kadar mı rahat olabilir ? Lig başlamış,adamların para sorunu yüzünden takımdan ayrılmış,belli ki takımda husursuzluk var ama sen hala "gayet rahatız,hiçbir sıkıntımız yok" de.Şu tablodan sonra Kobe Bryant'ı bile getirseler ben şampiyon adayı olarak görmem bu takımı."İstediğimiz sonuçlara ulaşacağız" derken sanırım ligden düşmemeyi amaçlıyor..