Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe Ülker çok güçlendi,Bakalım Efes nasıl karşılık verecek buna,büyük transferler bekliyorum Efes'ten,kalbimin bir yarısı Efes'le ..

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Fenerbahçe Ülker çok güçlendi,Bakalım Efes nasıl karşılık verecek buna,büyük transferler bekliyorum Efes'ten,kalbimin bir yarısı Efes'le ..
Zaten öyle görünüyor ki normal sezon ve play-off ların yarısına kadar Galatasaraylı,Play-off ların sonlarına doğru geçen sezon olduğu gibi Efes li olacağız.

Trabzonspor maçlarını İstanbul'da oynamayı düşünüyor :)

Dudley iyi oyuncudur ben severim kendilerini :) Telekom takımlarında pek savunma yapan var mıydı ki son 4 yılda ?

Burak Barut' Alıntı:
Trabzonspor maçlarını İstanbul'da oynamayı düşünüyor :)
Böyle bir kararın verileceğini sanmıyorum. Salon konusunu ağırdan alanlara gözdağı verilmek istenmiş gibi.

Eğer maçlarını İstanbul´da oynarsa Trabzonspor, Trabzonlu basketbolseverlerin edeceği küfür -Karadenizlilerin geniş yelpazesini de dikkate alırsak- Trabzon´dan İstanbul´a yol olur. : )

Bu konuda başı çekenlerden biri olduğum kesin :)

Ancak Spor Salonu konusunda da gerçekten inanılmaz bir belirsizlik var.İnşaat halinde 3 yer var :) ama hangi salonun Trabzonspor'un olacağı belli değil.

Dodo, hafta başına kadar belli olur diyor. Sanmıyorum ben de İstanbul'a gelmek istediklerini ama çaresiz kalınırsa da İstanbul'da herkesten fazla taraftara oynarlar yine.

İŞTE POTANIN
SİHİRBAZI!

Kariyerinin 5 yılını Kızılyıldız'da geçiren ve bu takımın kaptanlığına kadar yükselen Radivojevic arada 2 yıllık bir ACB deneyimi de yaşadı Fuenlabrada takımı ile. Maç başına aşağı yukarı 7-8 sayı, 3-4 ribaund, 3-4 de asist ortalamalarıyla oynayan guardın en büyük özelliği ilk adımının hızlılığı sayesinde kolayca adam geçebilmesi.

bu haberi yılın bombası olarak ilan ediyorum.. :)

Facebook`ta Nejat Sayman`ın profiline bir arkadaş şöyle yazmış :

Romain Sato fenerde italyan sitelerinde yazıyor.

Sizce böyle bir şey olabilir mi ?

Evet yazıyor.Çoğu da doğru ! Federasyon uyuyor diyor haklı :)

Türkiye den sadece 4 takımın Avrupa da olması rezalettir diyor haklı...

Bayağı bir konuştu.320 kişi follow etmiş 2 saatte :)

http://twitter.com/erginataman

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Efes Maccabili Wisnievski ile anlaşmış.

Kasun gitti en az iki uzun almaları lazım Rako ve Bootsy de var Nachbar kalacak deniyor (ki kalmazsa bir kısa forvet lazım)

Sonuç olarak 6 yabancı olacak.

Olin Can'landı!

BEKO TBL'in yeni ekiplerinde olan Olin Gençlik uzun süren sessizlikten sonra kadrosunu bir transferle renklendirdi. Edirne ekibi geçen sezon Galatasaray CafeCrown'da forma giyen Can Akın ile 1 yıllığına anlaştı. 1983 doğumlu ve 1.90 boyundaki oyun kurucu geçen sezon Türkiye liginde 28 maçta (ort 14.9 dak), 3.4 sayı, 1.2 ribaunt, 1.7 asist, % 36.6 iki sayı, % 26.7 üç sayı, % 94.4 serbest atış ortalama ile oynadı.

Can Akın Eurocup'da ise 10 maçta (ort 15.8 dak), 2.3 sayı, 1.6 asist, 0.4 ribaunt ortalama elde etti.

Skyliners'dan Olin'e!

BEK Basketbol Liginin yeni ekiplerinden Olin Gençlik ilk yabancı transferini gerçekleştirdi. Edirne ekibi, daha önce Murat Didin tarafından DeutscheBank Skyliners'a transfer edilen Seth Doliboa ile anlaşmaya vardı.

1980 doğumlu ve 2.03 boyundaki ABD'li forvet Seth Doliboa, son olarak Almanya'da BEKO Bundesliga'da 47 maçta (ort 24.2 dak) 10.3 sayı, 6.0 ribaunt, 1.2 asist, % 52.5 iki sayı, % 35.7 üç sayı, % 74.3 serbest atış ortalama ile oynamıştı. Skyliners'a gelmeden de önce Portekiz'in Benfica takımında forma giyiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...