Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağlar Cevher konusunda bilgin var mı? Daha önce ilgilendiğimiz söyleniyordu ama sanırım şu anda ilgilenmiyormuşuz.

Aynı şekilde Dudley konusunu da merak ediyorum.

Boşta olan diğer oyuncular da Muratcan, Hakan Köseoğlu, Can Akın, Polat Kocaoğlu ve Reha Öz sanırım.

Kerem abi, Cevher için bonservis ödemek zorundayız.Cevher'in Sözleşmesi devam ediyor.Nasıl alabiliriz ki?

Takip edebildiğim kadarıyla kulübe ihtar çekmiş.Beşiktaş yönetimi ihtarın son gününde taksitleri ödemiş.1 yıllık daha sözleşmesi varmış.

Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Emre Evren İçöz' Alıntı:
Beşiktaş transferde şahlandı!

Geçen sezon yarıfinale çıkarak ilk 4 arasına giren Beşiktaş Cola Turka, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Siyah ? Beyazlılar, Fenerbahçe Ülker?den Serhat Çetin, Türk Telekom?dan Bekir Yarangüme, Bornova Belediyesi?nden Cüneyt Erden ve İTÜ?den Mustafa Abi ile resmi sözleşme imzaladı. Yerli rotasyonunu kuvvetlendiren Beşiktaş Cola Turka, deneyimli isimleri renklerine bağlarken bir tecrübeli pivotla da görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Geçen sezon Fenerbahçe Ülker?de istediği süreleri alamayan ancak şans verildiği zaman etkili olan 24 yaşındaki Serhat Çetin, 2.5 dakika sürede 2.1 sayı, 2.2 asist,1 top çalma ortalamasıyla oynamıştı.

Avrupa Şampiyonası?nda forma giyen kısa forvet 33 yaşındaki Bekir Yaragüme, Türk Telekom formasıyla geçen sezon 8.4 sayı, 4.1 ribaunt, 1.9 asist ile mücadele etti.

Kepez Belediyesi?yle sezona başlayan ancak maddi sorunların ardından Bornova Belediyesi?ne transfer olan 33 yaşındaki Cüneyt Erden ise 6.5 sayı, 3.5 asist, 2.3 ribaunt, 1.5 top ortalamasıyla sezonu tamamladı.

Fenerbahçe, Ülker, Beşiktaş Cola Turka ve Efes Pilsen gibi takımlarda oynadıktan sonra geçen sezonu İTÜ?de tamamlayan 31 yaşındaki Mustafa Abi ise, 2. ligde 20 sayı, 3.3 ribaunt, 2.8 asist ortalamalarını tutturmuştu.

BASKETDERGİSİ
Haberin başlığına bak be,Beşiktaş transfer'de şahlanmış bende bu başlığı görünce sandım ki Beşiktaş Ömer Aşığı,Furkan Aldemir'i,Sinan Güler'i falan transfer etti sandım.Bu şahlanmak çok basit birşey heralde 4 tane orta sınıf oyuncu alınca şahlanmış oluyorsun : )

Beşiktaşın yerli oyuncularına reva gördüğü davranışlara rağmen hala transfer yapabilmesi çok ilginç.Para ödeme,suçla,tesislerden men et.Hatır camia çok büyük de değil bu oyuncular birbirleri ile konuşmuyırlar mı bu konuları.

Birde yerli uzunla ilgileniyorlarmış Hüseyin yada Dudley olabilir sanırım paraları varsa belki Oğuz.

Chatman kalacak deniyor ayrıca.

ÖZEL ? Fenerbahçe?ye süper pivot

Beko Basketbol Ligi?nde son 4 yılda 3 şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe Ülker, pota altını Partizan?ın yıldızıyla kuvvetlendiriyor.

Fenerbahçe Ülker, Ömer Aşık?ın ayrılması, Oğuz Savaş?ın sözleşmesinin sona ermesi ve Semih Erden?in NBA?e gitme ihtimalinin ardından pota altına takviye yapmaya karar verdi. Hırvat coach Neven Spahija, Granada?dayken izlemeye başladığı Aleks Maric?in Fenerbahçe Ülker?e transfer edilmesini istedi. Geçen sezon Partizan?da Euroleague arenasında 11.5 sayı 7.5 ribaunt istatistikleriyle oynayan Avustralya doğumlu Sırp oyuncuyu çok isteyen Spahija transferin bitirlmesi halinde pota altında önemli bir adım atacaklarını yöneticilere bildirdi. Partizan?da kalacağını açıklayan coach Dusko Vujosevic?in Maric?i bırakmak istemediği ancak Fenerbahçe Ülker?in görüşmeleri hızlandırdığı öğrenildi.
basketdergisi :shock:

Chatman BJK'de kaldı gibi gözüküyor.Zaten madde kullanımı tespit edildiği açıklanmadan önceki olaylarda ilginçti.
Karar açıklanınca kadro dışı bıraktıkları (ki zaten ceza alacağı için pratikte bir anlamı yoktu) oyuncu ile sözleşme yenilemeleri çok anlamlı kanımca.

Mertcan Dönmez' Alıntı:
ÖZEL ? Fenerbahçe?ye süper pivot

Beko Basketbol Ligi?nde son 4 yılda 3 şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe Ülker, pota altını Partizan?ın yıldızıyla kuvvetlendiriyor.

Fenerbahçe Ülker, Ömer Aşık?ın ayrılması, Oğuz Savaş?ın sözleşmesinin sona ermesi ve Semih Erden?in NBA?e gitme ihtimalinin ardından pota altına takviye yapmaya karar verdi. Hırvat coach Neven Spahija, Granada?dayken izlemeye başladığı Aleks Maric?in Fenerbahçe Ülker?e transfer edilmesini istedi. Geçen sezon Partizan?da Euroleague arenasında 11.5 sayı 7.5 ribaunt istatistikleriyle oynayan Avustralya doğumlu Sırp oyuncuyu çok isteyen Spahija transferin bitirlmesi halinde pota altında önemli bir adım atacaklarını yöneticilere bildirdi. Partizan?da kalacağını açıklayan coach Dusko Vujosevic?in Maric?i bırakmak istemediği ancak Fenerbahçe Ülker?in görüşmeleri hızlandırdığı öğrenildi.
basketdergisi :shock:

Derim yok artık.Aleks Maric.İmkansız bana kalırsa.

Raduljica Efes Pilsen'de (mi?)

Erman Kunter'le anlaşamamasının ardından koç arayışlarını hummalı şekilde sürdüren Efes Pilsen için gelecek sezon takımın başında bulunacak koç henüz belli olmamış iken oyuncu isimleri dolaşmaya başladı etrafta. Bu akşam saatlerinden itibaren yabancı sitelerde Miroslav Raduljica - Efes Pilsen isimleri çok sık olarak yanyana gelmeye başladı. Sezonu Zeleznik forması ile geçiren 2.13 boyundaki 1988 doğumlu Sırp oyuncunun, Maccabi - CSKA Moskova gibi takımların yaptığı tekliflerin arasından Efes Pilsen'i tercih ettiği yazılıp çiziliyor. Henüz yeni sezonda takım başında yer alacak koç resmi olarak açıklanmamış iken çıkan oyuncu dedikodularına güvenmek ne kadar doğru olur tartışılır ama ateş olmayan yer & duman diyip, haberi vermiş olalım biz.

Salsabasket

Perasovic hamlesiyle Efes'teki yerli oyuncuların durumu da belli olacak. Bana kalırsa NBA olmazsa Ömer Aşık ve takımıyla anlaşmazsa Oğuz Savaş Efes yolunu tutabilir çünkü Efes'te yerli kalmadı. Piyasada da oyuncu kalmadığı için bu hamleler onlar adına çok kritik. Ben Perasovic'in Sinan'ı da bırakacağını düşünmüyorum. Zaten bırakırsa yerine kimi alabilirler tam bir muamma.

Efes, M.Siena'dan Mc İntyre ile ilgileniyormuş İspanyol basınına göre. Ender, Kerem ve Mc İntyre, biz biri için uğraşırken adamlarda 3 tane en iyisinden olacak.

Ergin Ataman twitter hesabında Efes ile Fener'in yeni koçlarına 2. sınıf koç diyip türk koçlara güvenmeyenlere sallıyor. Zamanındaki çoğu başarılarki türk oyuncularıda türk koçlar yetiştirmiş.
Adama sorarlar o zaman niye 100 tane yabancı alıp Sinan'ı kadroya bile almadın diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...