Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız;

Ömer Aşık gitti Kaya geldi,
Serhat gitti Engin geldi,
Rasim gitti Emir geldi. (Türk olarak yani)

Fenerbahçe seneye lig için ciddi şekilde favori kesinlikle. Efes karşılık veremez. Spahija zaten önemli bir teknik adam. Tanjevic'e benzemez. Off ya.

Emir-Kaya-Oğuz-Mirsad-Ömer-Engin bostona gitmezse Semih'de eklenebilir buraya üst düzey 6 tane türk oyuncuları var yabancılarıda iyi seçiyolar bu sene,teknik ekipleride çok üst düzey gerçekten de rakiksiz olacak gibi duruyorlar bu sene.

Semih Bostonda Kevin Garnettle muhteşem ikili olacak.nbai kasıp kavuracak.şaka bi yana FB.Ülkerin kadroso her anlamda çok iyi oldu.Preldzicin Türk yapılmasıda Fenerasyonun büyük bir projesi.

Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Fener Ömerden sonra Semihide kaybetmiş..
kaynak:basketdergisi
Böylelikle fener uzun rotasyonunda geçen sezona göre güç kaybetti tabiki Lavrinovici falan almazlarsa..

Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

semihin nba istediği söyleniyordu geçenlerde bazı gazetelerde semihin nba haklarına sahip bostonun semihi çağırdığı yazıyordu oynar mı oynamaz mı bilinmez ama çağrılması bile tük basketbolu için iyi olur oynamazsa bile avrupada iyi bi takımda 1-2 sezon geçirdikten sonra nba geri döner diye düşünüyorum

Semih kadroya giremez ve döner çok geçmeden. Milli takımda ekstra işler yapmazsa tabi. Milli takım yüzünden Summer League'e de katılamaz sanırım tarihleri tam aklımda yok ama çakışabilir.

Ayrıca pota altına 5 numara alırlar. Emir Türk olduğundan geçen seneden daha avantajlılar yabancı konusunda. Sadece Ömer Aşık kayıp gibi ama zaten oynamıyordu. Tabi gidip Vidmar ile devam ederlerse bilemem :)

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Burak Barut":3t5n7p6d]Trabzon'da işler karıştı.Salon konusunda sorunlar çıkıyor sürekli Dodo her an istifa edebilir.

Sorun derken ?[/quote:3t5n7p6d]

Abi yeni salon yapılacak, ve bunun içinde bir türlü net bir süre verilemiyor.Sürekli önüne sorunlar çıkarıyormuş, İl Spor Gençlik Müdürlüğü.
Geçen gün Dodo'da yerel kanalda; ben böyle uğraşamam kardeşim, adamın yanına gidiyorum yazı yaz bana diyor, yazı yazıyorum hala cevap gelmiyor diyor.Bu şartlarda uçağa binip gitmem gerekir tarzı konuşma yaptı.

Kerem Abi'nin dediği iş olacak gibi görülüyor :)

Twitter'da şöyle bir olay dikkati mi çekti.

Murat Özyer Erwin Dudley'e yeni kontratın için tebrikler diyor, Dudley'de teşekkürler diyor. Demekki Erwin bir yerlere imza atmış.

Eren Aydın' Alıntı:
Twitter'da şöyle bir olay dikkati mi çekti.

Murat Özyer Erwin Dudley'e yeni kontratın için tebrikler diyor, Dudley'de teşekkürler diyor. Demekki Erwin bir yerlere imza atmış.

Evet 2 gün önce yazmış ama neden hala açıklanmıyor acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...