Gazanfer Tosun' Alıntı:Bu sene ligde ilk 6'nın sabit olacağını düşünüyorum.
Kim bu takımlar?
Fb Ülker, Efes Pilsen, Galatasaray Cafe Crown, Banvit, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş.
Bu 6 kendi içinde oynayacaktır muhtemelen.
Erdal Can İçelli' Alıntı:[quote="Gazanfer Tosun":3wg9y0eo]Bu sene ligde ilk 6'nın sabit olacağını düşünüyorum.
Kim bu takımlar?
Fb Ülker, Efes Pilsen, Galatasaray Cafe Crown, Banvit, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş.
Bu 6 kendi içinde oynayacaktır muhtemelen.
18 yasındayım abi bey demenize gerek yoktu.Yine de tesekkür ederim .Bu konuda yanlış anlaşıldım galiba dediginiz gibi ben konuya realist yaklastım.Ancak bu konular böyledir yani işin doğası bu.Rakibin güc kaybederse sen güc kazandın demektir olayı Engin özelinde dusunursek bence hata ederiz.Burak Barut' Alıntı:Muratcan beyin üstüne gitmemek gerek.Adam realistce düşüncesini söylemiş.Benzer bir olay da Ömer Aşık'ın sakatlanmasında gerçekleşmişti.
Yaşasın demem tüh kahretsin de demem , rakibin oyuncusudur üzüldüğümü söyleyemem.Bunun adı da vahşet vs değil sadece gerçekci olmaktır.
Nasil oyuncu bilen var mi?Beşiktaş'tan transfer
Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Cola Turka, Polonyalı oyuncu Michal Ignerski'yi kadrosuna kattı.
Beşiktaş Basketbol Şube Direktörü Hasan Bozkurter, Polonya Milli Takımı forması da giyen 2.07 metre boyundaki Michal Ignerski'yi transfer ettiklerini belirtirken, 3 ve 4 numara pozisyonlarında görev yapabilen oyuncunun kadrolarına önemli katkı sağlayacağına inandıklarını vurguladı.
Öte yandan, siyah-beyazlı takımda geride kalan sezonda ödemelerde yaşanan sorunlar nedeniyle zaman zaman forma giymeyen Mire Chatman'ın da yeni sezonda kadroda yer alacağı öğrenildi.
Sagolasin tesekkürler.Eren Akın' Alıntı:Polonya'daki şampiyonada izlemiştim Ignerski'yi.Ritim yakaladığında iyi şutör.Ama onun dışında çok özellikli bir oyuncu değil.Polonya'nın hücum oyununda şutlarıyla etkili oluyordu.Herkes gibi savunma yapmıyordu pek orada.Beşiktaş da hücum temelli bir takım olduğu için hücumda iş yapacaktır.Savunmada da yine tel tel dökülürler geçtiğimiz sezon olduğu gibi.