Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim en büyük rakibimiz Fenerbahçe Ülker değildir, en azından onların en büyük rakibi biz değiliz. Şahsi görüşüm.

Bu sene ligde ilk 6'nın sabit olacağını düşünüyorum.

Kim bu takımlar?

Fb Ülker, Efes Pilsen, Galatasaray Cafe Crown, Banvit, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş.

Bu 6 kendi içinde oynayacaktır muhtemelen.

Muratcan beyin üstüne gitmemek gerek.Adam realistce düşüncesini söylemiş.Benzer bir olay da Ömer Aşık'ın sakatlanmasında gerçekleşmişti.

Yaşasın demem tüh kahretsin de demem , rakibin oyuncusudur üzüldüğümü söyleyemem.Bunun adı da vahşet vs değil sadece gerçekci olmaktır.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Bu sene ligde ilk 6'nın sabit olacağını düşünüyorum.

Kim bu takımlar?

Fb Ülker, Efes Pilsen, Galatasaray Cafe Crown, Banvit, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş.

Gazanfer;

peki Trabzon Medical Park ?

Erdal Can İçelli' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":3wg9y0eo]Bu sene ligde ilk 6'nın sabit olacağını düşünüyorum.

Kim bu takımlar?

Gazanfer;

peki Trabzon Medical Park ?[/quote:3wg9y0eo]

Hiç umudum yok. Trabzon seyircisi ile evlerinde çoğu takımı yeneceklerdir ama deplasmanda filan zor işleri. Bir de para olarak sıkıntı yaşadıkları haberleri de çıkmıştı. Öyleyse zaten baştan kopar bu iş.

Burak Barut' Alıntı:
Muratcan beyin üstüne gitmemek gerek.Adam realistce düşüncesini söylemiş.Benzer bir olay da Ömer Aşık'ın sakatlanmasında gerçekleşmişti.

Yaşasın demem tüh kahretsin de demem , rakibin oyuncusudur üzüldüğümü söyleyemem.Bunun adı da vahşet vs değil sadece gerçekci olmaktır.
18 yasındayım abi bey demenize gerek yoktu.Yine de tesekkür ederim :) .Bu konuda yanlış anlaşıldım galiba dediginiz gibi ben konuya realist yaklastım.Ancak bu konular böyledir yani işin doğası bu.Rakibin güc kaybederse sen güc kazandın demektir olayı Engin özelinde dusunursek bence hata ederiz.

Ben üzüldüm açıkcası Engin'in sakatlanmasına ama tamamen milli takım için üzüldüm.. Bu turnuvadan sonra kendi takım antremanında falan sakatlansaydı üzülmezdim herhalde tam bilmiyorum bende..

Benim için bu sakatlık duygu anlamında birşey ifade etmiyor diyemem. çünkü Engin o çubukluya yakışmayacak kadar efendi bir adam. Belki de tanrı onu çubukludan koruyordur

F.Bahçe Ülker Hakan Köseoğlu'nu Deneyecek

Ligde son 3 sezonun asist kralı olan Hakan Köseoğlu F.Bahçe Ülker yolunda. Üst sıra takımlarında oynama zamanının geldiğine inanan ve bu nedenle ısrarla kendisine gelen teklifleri reddeden tecrübeli oyuncu, Pazartesi günü sezonu açacak olan F.Bahçe Ülker ile try-out'a çıkacak yüksek ihtimalle. Engin Atsür'ün sakatlığından sonra Ukic'in tek başına kaldığı oyun kurucu pozisyonu için önce Doğuş Balbay'ın ağzını arayan ancak genç oyuncudan olumlu cevabı -bu sene için- duyamayan sarı lacivertliler şu an halen boşta olan Hakan Köseoğlu'nu denemeye alacak. Koç Spahija'nın 2 hafta boyunca gözlemleyeceği oyuncu eğer koçun gözüne girebilirse sözleşmeyi kapacak ve böylece uzun zamandır kurduğu üst seviye takımlardan birinde oynama hayalini gerçekleştirmiş olacak. Salsabasket özel haberidir.

2.14'lük Makedon Ve Erdal Bibo, Olin'de

Bugünlerde Makedonya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları oynayan 24 yaşındaki basketbolcu, Avrupa'nın en fazla gelecek vaaeden uzunları arasında yer alıyor

Olin Gençlik, Bosman kontenjanını Makedon Predrag Zamardziski ile kullandı, geçen sezon Erdemir formasını giyen Erdal Bibo?yu da transfer etti.
1986 doğumlu ve 2.14 m boyundaki pivot oyuncu son 2 sezon Sırbistan?ın FMP Zeeznik takımının formasını giydi ve Eurochallenge?de 9 sayı, 5.7 ribaund, Adriyatik Ligi?nde ise 6.8 sayı, 5.5 ribaund ortalamaları tutturdu.

Bu transferler gücümüze güç kattı.

Makedon oyuncu Olin için iyi bir transfer gibi duruyor. Amerikalı almak kolay da Avrupalı almak bütçe istiyor hafiften. Düşük bütçe ile alındığını düşündüğüm bu oyuncu iyi bir transfer olarak görünüyor.

Erdal ise yaramaz :)

Beşiktaş'tan transfer

Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Cola Turka, Polonyalı oyuncu Michal Ignerski'yi kadrosuna kattı.

Beşiktaş Basketbol Şube Direktörü Hasan Bozkurter, Polonya Milli Takımı forması da giyen 2.07 metre boyundaki Michal Ignerski'yi transfer ettiklerini belirtirken, 3 ve 4 numara pozisyonlarında görev yapabilen oyuncunun kadrolarına önemli katkı sağlayacağına inandıklarını vurguladı.

Öte yandan, siyah-beyazlı takımda geride kalan sezonda ödemelerde yaşanan sorunlar nedeniyle zaman zaman forma giymeyen Mire Chatman'ın da yeni sezonda kadroda yer alacağı öğrenildi.
Nasil oyuncu bilen var mi?

Polonya'daki şampiyonada izlemiştim Ignerski'yi.Ritim yakaladığında iyi şutör.Ama onun dışında çok özellikli bir oyuncu değil.Polonya'nın hücum oyununda şutlarıyla etkili oluyordu.Herkes gibi savunma yapmıyordu pek orada.Beşiktaş da hücum temelli bir takım olduğu için hücumda iş yapacaktır.Savunmada da yine tel tel dökülürler geçtiğimiz sezon olduğu gibi.

Eren Akın' Alıntı:
Polonya'daki şampiyonada izlemiştim Ignerski'yi.Ritim yakaladığında iyi şutör.Ama onun dışında çok özellikli bir oyuncu değil.Polonya'nın hücum oyununda şutlarıyla etkili oluyordu.Herkes gibi savunma yapmıyordu pek orada.Beşiktaş da hücum temelli bir takım olduğu için hücumda iş yapacaktır.Savunmada da yine tel tel dökülürler geçtiğimiz sezon olduğu gibi.
Sagolasin tesekkürler.

salsa'nın haberine göre Trabzonspor Rasic'le ilgileniyormuş. Kendisi şu anda milli takımda 3 maçta 14,3 sayı 5,3 asist ile oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...