Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Iverson-Bjk haberleri tamamen balondur.Ne böyle bir teklif var ne de böyle bir girişim.Bu haber tamamen Yıldırım Demirören'in emir eri olan İsmail Er'e yazdırılmış ısmarlama bir haberdir.

Bunun sebebide yabancı oyuncuların takımda huzursuz oluşları.Para ödemelerinde ki düzensizlik yüzünden bu haber yazdırılarak zaman kazanılmaya çalışılmıştır.

Bornova'nın bu yaz kadrosuna kattıgı Torin Francis ligin dikkat çeken yabancılarından biri olabilir. Basarılı kolaj geçmişinin uzerine, İtalya ve Yunanistan tecrubesini ekledi, içeride atletik ve sert adam ihtiyacımızı karsılayabilirdi.

Her nedense kolejden yeni çıkmış oyunculara pek yonelmiyoruz. Oysaki Bo Mc. Lofton, Dudley, Domercant, Hosley, Heytvelt ve daha cok sayıda olumlu ornek var ligimizde, son 4 sezonda bu yolla Dee ve Mitchell dısında oyuncu getirmedik. Ligimizin orta sıınıf takımları guzel seçimler yapabiliyor Olin, Bornova, Antalya, Renault vs.

Burak Bıyıktay açıkladı teklif olduğunu.

Aynı şekilde puerto rico lu Ramos içinde girişim olduğunu belirtti.

Çağlar Şentürk' Alıntı:
Arkadaşlar Iverson-Bjk haberleri tamamen balondur.Ne böyle bir teklif var ne de böyle bir girişim.Bu haber tamamen Yıldırım Demirören'in emir eri olan İsmail Er'e yazdırılmış ısmarlama bir haberdir.

Bunun sebebide yabancı oyuncuların takımda huzursuz oluşları.Para ödemelerinde ki düzensizlik yüzünden bu haber yazdırılarak zaman kazanılmaya çalışılmıştır.

Murat İNAL' Alıntı:
Burak Bıyıktay açıkladı teklif olduğunu.

Aynı şekilde puerto rico lu Ramos içinde girişim olduğunu belirtti.

[quote="Çağlar Şentürk":s6lih1h2]Arkadaşlar Iverson-Bjk haberleri tamamen balondur.Ne böyle bir teklif var ne de böyle bir girişim.Bu haber tamamen Yıldırım Demirören'in emir eri olan İsmail Er'e yazdırılmış ısmarlama bir haberdir.

[/quote:s6lih1h2]

Çağlar haklı olabilir.

HAsan bozkurter Ramos'un takımı ile sözleşmesi devam ediyormuş dedi Bolbasket'de aynı oyuncu için başka bir BJK yöneticisi bitmek üzere demişti.Bir veya iki gün önce yani transferi tam bitirmek üzereyken mi öğrendiler bunu. Ortada garip bir durum var ve birçok çelişki var kaldı ki Beşiktaşın 5 numaraya zaten ihtiyacı yok.Ayrıca zaten 4 yabancısı var.2 yabancı daha 6 eder.

Bir başka nokta'da yine bolbaskette HAsan bozkurter Eyüp yıldız ve Gökçe'nin yarısının yarısı kadar heyecanlı değildi İverson konusunda .Zaten olmayacağınından eminmiş gibi hissettim ben.Gökçe oyuncunun twitter'ını falan veriyor taraftarlar baskı yapsın diye yalandan iyi olur gibi bişiler geveledi Bozkurter.

Bir de kombinelerin çıkmasından bir kaç gün önce tüm bu dedikoduların çıktığını düşünrsek ortada ciddi bir girişim olduğunu sanmıyorum.

Shumpert gibi Michael Wright da Türk olacakmış. Bu bağlamda Trabzon'un yabancılarını Snow, Rasic, Obasohan ve Jamison'ı sayarsak 4 ediyor.

Efes de Sinan Erdem'de

Efes Pilsen Spor Kulübü, 2010-2011 sezonunda Beko Basketbol Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını Sinan Erdem Spor Salonu?nda oynayacak.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye?nin ikincilik kürsüsüne çıktığı 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası?nda final grubu maçlarına da ev sahipliği yapan Sinan Erdem Spor Salonu, Efes Pilsen?in Türkiye ve Avrupa maçlarının yeni adresi olacak.

Efes Pilsen Spor Kulübü Asbaşkanı Çetin Çeki konu ile ilgili yaptığı açıklamada hem Beko Basketbol Ligi hem de Avrupa Ligi maçlarının aynı salonda oynanacak olmasının bir avantaj olduğuna dikkat çekti.

Çetin Çeki sözlerini şöyle sürdürdü: ?Çok kısa bir süre önce hizmete açılan Sinan Erdem Spor Salonu?nda hem Türkiye hem de Avrupa Ligi maçlarımızı oynayacağız. Yapılan anlaşmalardan sonra Dünya Basketbol Şampiyonası?na da ev sahipliği yapmış olan bu salonda oynayacak olmaktan dolayı mutluyuz. Umarım bu salonda oynayacak olmamız Türk basketbolunun gelişmesine katkıda bulunur.?

Kerem Seçer' Alıntı:
Shumpert gibi Michael Wright da Türk olacakmış. Bu bağlamda Trabzon'un yabancılarını Snow, Rasic, Obasohan ve Jamison'ı sayarsak 4 ediyor.

Yukarda bahsettiğim kişi oydu abi.

Ali Akdeniz olacak Wright'ın adı.

Konuyla direkt alakalı değil ama başlık bulamadım :) dun gece yayınlanan Skyturk'teki Basketbol Panaroma'nın G.Saray'la olan kısmını kaçırdım, önemli birsey konusuldu mu?

Telekom'da Yunus Çankaya - Ümit Türkoğlu - Ceyhun Altay üçlüsü kadro dışı. Harıl harıl yabancı arıyorlar üstüne, bakalım ne yapacaklar..

Neden acaba, Bandırmada'ki turnuvada Yunus baya etkili görünmüştü.
Ayrıca guardları da dahil olmak üzere Telekom'un yabancıları cidden çok kötü geldi bana.

Ligimizde imkanları, organizasyonu, geçmişi Telekom'un çok daha altındaki kulupler oldukça iyi araştırılmış, parlak ncaa ya da avrupa kariyerine sahip yabancılar getirebiliyorken, Faruk Akagun gibi birisinin başında bulundugu bir yapı nasıl boyle yabancı (ve birkaç yerli transferi de tartışılır) seçer ilginç.

Wesson ve Schaffartzik haricindeki üç Amerikalıdan da memnun değiller zaten. Ankara'daki turnuvada izleyip yazdıktan sonra gönül koydu koç ama durum böyle. Owens kalacak gibi ama diğer iki yabancı kesin yolcu. Oyuncu bakınıyorlar şu aralar, topu Ünsal hocama atayım hemen. =)

Kadrodışı olayı ise derin biraz. Geçen hafta yaşanan yardım koç krizi sırasında bu üç isim Gencer Baytimur tarafındaydı ki oyuncuların tamamı aynı düşüncede. Bir imza toplama durumu bile var diye biliyorum, cezaları bugün kesilmiş ama bu cezaların oyunculara değil koç Faruk Akagün'e patlayacağı kesin. Türkiye Kupası elemeleri sonrası görevde olmayabilir.

Derken sıcak sıcak bir haber daha Telekom'dan..Tony Gaffney ile anlaştılar.

editeyşın..Bir sıcak haber daha..Sani Becirovic de şu anda Ankara'da..:)

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Derken sıcak sıcak bir haber daha Telekom'dan..Tony Gaffney ile anlaştılar.

editeyşın..Bir sıcak haber daha..Sani Becirovic de şu anda Ankara'da..:)

Hoca bu oyunculardan sonra görevde olmayacak mı ? Hiç sanmıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...