Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul'da olanlar kombine alsın, biz de Ankara'da olanlar Becirovic için maçlara gidelim :) Gerçi Fatih de var ya neyse :)

Becirovic düşüşte olsa da ilk piyasaya çıktığı yıllardan beri en sevdiğim oyunculardan gelir. Hatta kötü de oynasa Fantasy kadromdan dahi çıkarmazdım. ;)

Daha once yazıldıgı gibi ekim ayı sonuna kadar nba'den kesilenlerden Avrupa'da orta duzey takımlarda iş yapabilecek birkaç oyuncunun dusmesi bekleniyordu. Tony Graffney'de bunlardan biri, başarılı bir kolej geçmişi var. Hapoel Galil Elyon'da bir sure oynamış, sakatlıgı dolayısıyla fazla sure alamamış. Draft sitelerine gore fena bir oyuncu değil. Mevcut sartlar dusunulunce bence mantıklı bir hamle. Sanırım Telekom'da 2 ya da 3 yabancı değişecek.

Becirovic Telekom'a gore oldukça iyi bir transfer, her ne kadar diğer boştaki eski yıldızlar gibi Vujcic, Giricek gibi son demlerini yaşasa da gerek adıyla yaratacağı saha dışı etki gerekse saha içi salt iş ahlakıyla bile Telekom'a gereken motivasyon ve havayı verebilir. Buna ihtiyaçları var. Son turnuvada oldukça dagınık, isteksiz gozukuyorlardı. Mali açıdan sanılan kadar pahalı oldugunu sanmıyorum. 2009'da U.OLimpija'dan 350bin euro alıyormuş. Bugune kadar istediği parayı veren de olmadı ki, son dakika talibi Telekom'a geliyor diye dusunuyor insan.

Dun serbest bırakılan Eric Williams da yine orta duzey Avrupa takımlarında iş yapabilecek oyunculardan iki sezon İtalya'da başarılı sayılabilecek bir geçmişi bulunuyor.

Kuculecegiz derken yanlış seçimler ve yapılanmadan ötürü, astarı yuzunden pahalıya gelmiştir Telekom için. Hayırlısı olsun.

Çağlar, Telekom nereye gidiyor?

Başkent Ankara´da kadınlarda basket takımı yok birinci ligde, erkeklerde ise sadece Telekom var. Onun da ne kadar iddialı olduğu ortada!

Basketbol gizil gücünü (potansiyel) Dünya Şampiyonası´nda bir kez daha gözler önüne seren Ankaralı basketbolseverler hak etmiyor bu durumu.

Hakan parasını alamadığı için döndü, Ankara'da şu an. Takım krizdeydi zaten bilindiği gibi. Muhtemelen olacak Telekom işi.

Onur abi;

O soru cevapsız şu an için. Salonu temizleyecekler mi, o da belli değil henüz.

Bu arada TED, iyi yatırım yaptı. Bir de yabancı alıyorlar şimdi, gelseler iyi olacak bu sene.=)

Salonu bu sene temizlediler temizlediler, temizlemezlerse bir daha zor temizlerler gibime geliyor Çağlar.

TED iyi güzel gelsin de Ankara takımı olmak gibi bir amaçları olmadı şimdiye dek. Kendilerini okul takımı olarak görüyorlar hep, öyle olunca da kalıcı olamıyorlar.

Farklı beklentilerim vardı benim yeni ekiple birlikte ama çok fena içimde patladı. Salonu da temizleyeceklerini zannetmiyorum da işte bir umut bakalım..

Ankara basketbolu deyince akla Büyük Kolej gelirdi ama nerededir, ne yapar bilmiyoruz.. Adı falan mı değişti galiba. En son Berent oynarken görüyorduk 1. ligde ama ahval ve şeraitlerini pek bilmiyoruz şimdilerde..Üstad Çağlar'a sormak lazım.

Bizim için ayrı bir yeri vardır Kolejliler'in fakat 2005-06 sezonunun ardından ligden çekildiler. Sponsorluk, bütçe vs vs bilinen sebeplerden..Şimdilerde Optimum Ted Kolejliler'in eline bakıyoruz, gelseler de Telekom'dan kurtulsak diye.: )

Rica :)

Jasa'nın Prokomun teklifini maddi koşullarda anlaşamadığı için reddettiği ve Telekomun kendisi ile ilgilendiği Litvanya sitelerine de düşmüş.

Telekom jasa'ya prokomun verdiğinden fazla verip üzerine bize de buy-out verecekse toplam maliyeti merak ediyorum.

Gerçi bizdeki statüden dolayı oyuncuyu alacak takımının da pazarlık kozu var sonuçta başka bir Avrupa takımı alsa beş kuruş alamıycaz TT'den ne koparsak kar ama hiç değilse yarısını alalım.

O oyuncularla olmayacağı belliydi Telekom zarardan bir an önce dönmek zorundaydı ve pahalıya patladı sezon başındaki hatalı planlama.

Diğer yandan Faruk Akagün Scouttu dimi:) benim getireceğim ncaa oyuncuları bunlardan iyi olurdu tek kelimeyle zaten becirovici dedemde ister parayı verdikten sonra.

Bu arada Telekomun kadrosundaki 5 yabancıyı bilen var mı şu anda?
hatta ödüllü soru olsun

Sahi Alexander rindin ne oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...