Ya nedne dua edilir İverson gelemsin diye? Hem BJK forması ile İVerson'u görmek istemiyorum diyorsun hem de formasını alacağım diyorsun. Bence iyi oldu geldiği bak senin gibi İverson hayranları onu izleyebilecek. Bende GS maçınd ailzerim kendisini. Bence Gelmemesi için dua etmek çok saçma. İyi ki almışlar. Ben bu Efes Telekom gibi şirketlerden kurtulmak istiyorum basketbolda. BJK'ın işi ciddiye almasını sağlar belki bu İverson. Yoksa umurumda değil açıkcası.
Bu arada BJK'ın İverson'u transfer ettiğini duyan Aziz Yıldırım " bizim adımız Fenevbahçe o zaman Kobe'yi alalım" diyip görüşmelere başlamışlar. Adnan Polatta "bizim neyimiz eksik, İverson'un geldiği takımın yıldızı kimse onu alalım" diyip Doctor J ve Kareem Abdul Jabbar dan birini GS'ımıza kazandıracakmış P
Bu arada BJK'ın İverson'u transfer ettiğini duyan Aziz Yıldırım " bizim adımız Fenevbahçe o zaman Kobe'yi alalım" diyip görüşmelere başlamışlar. Adnan Polatta "bizim neyimiz eksik, İverson'un geldiği takımın yıldızı kimse onu alalım" diyip Doctor J ve Kareem Abdul Jabbar dan birini GS'ımıza kazandıracakmış P