Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya nedne dua edilir İverson gelemsin diye? Hem BJK forması ile İVerson'u görmek istemiyorum diyorsun hem de formasını alacağım diyorsun. Bence iyi oldu geldiği bak senin gibi İverson hayranları onu izleyebilecek. Bende GS maçınd ailzerim kendisini. Bence Gelmemesi için dua etmek çok saçma. İyi ki almışlar. Ben bu Efes Telekom gibi şirketlerden kurtulmak istiyorum basketbolda. BJK'ın işi ciddiye almasını sağlar belki bu İverson. Yoksa umurumda değil açıkcası.

Bu arada BJK'ın İverson'u transfer ettiğini duyan Aziz Yıldırım " bizim adımız Fenevbahçe o zaman Kobe'yi alalım" diyip görüşmelere başlamışlar. Adnan Polatta "bizim neyimiz eksik, İverson'un geldiği takımın yıldızı kimse onu alalım" diyip Doctor J ve Kareem Abdul Jabbar dan birini GS'ımıza kazandıracakmış :pP

Iverson'ın buralara kadar düştüğünü görmek benim gibi bir fanı için gerçekten çok acı.Kesinlikle ligimizi küçümsemek için söylemiyorum ama Iverson ya bu boru değil yani sokaktan geçen 10 adama sorsan NBA'den 5 adam say diye Iverson'ı sayar 8i.

Gönül isterdi ki bize gelsin ama olsun, onu ligimizde izlemek gerçekten heyecan verici olacak.Bir kere olsun gidip yerinde izlemek isterim.

Transferi yapanlara da helal olsun gerçekten öyle ya da böyle Iverson'ı almışsın sonuçta.

Türk Basketbolu'nda yüz yilin transferi. Formda olursa tek basina Sampiyon yapar Besiktas'i.

Beşiktaş son yıllarda tekrar ödeme sorunu yaşıyor. Haluk Yıldırım açıklamaları filan daha akılda. İverson mecbur parasını alacak, dediğin gibi bütçe dışı. Takımdakiler "abi bu iverson alacak tabi, biz almasakta olur" mu diyecek sence ?

Timur Saglam' Alıntı:
Efendim Iverson'ın ucretini nasıl oderler, takım içi ucret dengesini bozar dusuncelerine hiç katılmıyorum. Iverson'ın ucretini butce dısı dusunmek gerekir. Iverson transferinin kaynagı kesinlikle basketbol subesinin butcesi değil.

Murat İNAL' Alıntı:
Beşiktaş son yıllarda tekrar ödeme sorunu yaşıyor. Haluk Yıldırım açıklamaları filan daha akılda. İverson mecbur parasını alacak, dediğin gibi bütçe dışı. Takımdakiler "abi bu iverson alacak tabi, biz almasakta olur" mu diyecek sence ?

Demez tabiki de. Vurgulamaya çalıştığım nokta, Iverson'ın ucreti, öteki oyuncuların odemelerini olumlu veya olumsuz etkilemeyecegidir. Yani hiçbir Beşiktaşlı yonetici ya da oyuncu odeme sıkıntısına Iverson'ı neden gösteremez. Bu durumda öteki oyuncuların kalkıp, Iverson'a odeme yapılıyor da biz niye alamıyoruz deme mantıgı yoktur.(hakkı/hakkaniyeti vardır ayrı konu.) Hatta Iverson genel butceye katkı bile bir acıdan. Cunku normalde 5.yabancıya ayıracakları kaynak ceplerine kalmış oldu. Eger ödeme sıkıntısı olursa bu bizatihi subenin/kulubun hatası olacaktır. Ne kulubun ne oyuncuların Iverson'ı bahane etme hakkı olamaz. Ama kalkıp Iverson'ı getiren organizasyon/akıl ödemeleri nasıl duzenli yapamaz derlerse yerden göge kadar hakları vardır.

Iverson konusundaki Olumlu-olumsuz tüm yorumlar için sağolun. Umarım tüm takımlarımız böyle kaliteli transferler yapar da ligimiz hak ettiği seviyelerde olur. Ama yinede "haber balondur, taraftarı kandırıyorlar" gibi şeyler pek hoş olmamış, en azından bilgi sahibi olmadan kesin konuşmak doğru değildir bu tip konularda.

Neyse, olumlu görüş yazan arkadaşlara şu linki sunayım ben;
http://www.hummel.com.tr/hakkimizda/haberler/00010.asp :)

Ferhat orda bir espri yapılıyor,yani hani insan kendi kendini kandırır ya,bu durumda komik bir hal oluşturur ona vurgu yapılıyor...Yoksa son çıkanlardan sonra zaten gelmesi olanaksız vs.diyen birisi mantıklı düşünüyor olamaz...

Allen Iverson gelse ne gelmese ne şahsen..Kerem Tunceri,Rakocevic gibi isimler varken 35 yasindaki adamın neyini seyredecek bu millet? 3-5 mac sonra sakatlanir gider tarih olur.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Allen Iverson gelse ne gelmese ne şahsen..Kerem Tunceri,Rakocevic gibi isimler varken 35 yasindaki adamın neyini seyredecek bu millet? 3-5 mac sonra sakatlanir gider tarih olur.

Düşüncelerine saygı duyuyorum Emir ama Kerem de 31 yaşında unutmamak gerekir. He ama Kerem kariyerinin en verimli dönemlerinden birini yaşıyor dersen ona eyvallah derim. Ama diğer taraftaki adamda bir NBA efsanesi, MVP'liği olan bi adam.. Allen Iverson ya bu, kim nasıl burun kıvırabilir : ) Saygı duyulası, sevinilesi bi transfer. Abdi İpekçi`ye gelsin de bi izleyelim..

Yararlı olur olmaz, sorun yaratır yaratmaz onlar işin başka boyutu ama küçümsemek şaka gibi. Iverson´dan bahsediyoruz...

Şahım adına üzüldüm, Beşiktaş Ankara deplasmanına Iverson´suz geldiği için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...