Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emir Kalyoncu' Alıntı:
Allen Iverson gelse ne gelmese ne şahsen..Kerem Tunceri,Rakocevic gibi isimler varken 35 yasindaki adamın neyini seyredecek bu millet? 3-5 mac sonra sakatlanir gider tarih olur.

Gerçekten böyle düşünmüyorsun değil mi Emir? Yok yani cidden böyle düşünüyorsan, büyük sıkıntı var demektir.: )

Qyntel Woods Bjk alıyormuş..Yuh ne yapıyor bunlar abarttılar...Şampiyonluğu baya istiyor yönetim anlaşılan..Bizimkiler bol bol izlesinler...

Iverson ile kalmıyorlar, Qyntel Woods'u da alıyorlar sanırım.
Twitter'da; "Turkey wit AI! RT @JFuturistic6 @EuroQyn where you going homie" böyle birşey yazmış eğer gerçek hesabıysa Woods'un.

Eren Pardo' Alıntı:
belki bi sürpriz vardırda qyntel woods bize gelir

Galatasaray'a değil Woods, Hakan Demirel bile bu saatten sonra gelmez. Bu yönetim,idari anlayış,çıldırtan ve utandıran sistem yapısı varken Rochestie'nin takımda tutulmasına dua edilmeli.

A.Çağlar Torun' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":2h1y9ega]Allen Iverson gelse ne gelmese ne şahsen..Kerem Tunceri,Rakocevic gibi isimler varken 35 yasindaki adamın neyini seyredecek bu millet? 3-5 mac sonra sakatlanir gider tarih olur.

Gerçekten böyle düşünmüyorsun değil mi Emir? Yok yani cidden böyle düşünüyorsan, büyük sıkıntı var demektir.: )[/quote:2h1y9ega]

Benim için dönemsel yıldızlar vardır.Dünyada basketbolun en büyük yıldızlarından başla say deseler: 1.LB James 2.Kevin Durant vs.. der sayarım.Bunlar 35-36 yaslarina geldiklerinde benim için emekli olur çıkarlar.

Kerem Tunceri için ise Türkiyenin mevcut yerli yabanci en iyi oyuncusu şu an.Gerçek bir yıldız,gerçek bir winner. CSKA,Pana,Barca'da ilk 5,NBA'de bile 6.oyuncu olarak oynayabilecek durumda şu an.

Iverson gelsin gelmesin benim için önemsiz gerçekten.Shaq'ı da getirsinler bol bol akşamları parti düzenlesinler.

Iverson'in performansi 2 sene once GS'da oynayan Dee Brown'un performansına bile ulaşamaz!

Sercan Horozcu' Alıntı:
[quote="Eren Pardo":3dpa4q30]belki bi sürpriz vardırda qyntel woods bize gelir
Bu adam 2 numarada oynamıyor mu ? Takımda 1 ve 5 numara eksikliği bu kadar barizken 2 numara alınması mümkün değil bence.[/quote:3dpa4q30]

3-4 oynuyo woods ama gelemez amerikalı sınırlamasına takılıyor

jordan'dan sonra nba'i 3 kişi sırtında taşımıştır ve bunlar kesinlikle shaq-kobe-iversondır..gerçekten harika bir transfer..40 yaşına da gelse iverson iverson'dır..

Türk Telekom'la bizim maçımız ne zaman?

Bir an önce oynasak da yensek :)

Becirovic ilk yarı hiç oynamıyor, 2.yarı full oynuyor. Rasim 37.dakikada oyuna giriyor. Telekom'un koçu affetsin de ben daha iyi yönetirim bu takımı :)

Koçun beceriksizliği veya rotasyon bilmemesinden değil tüm bunkar. Çağlar Abi gelince çok güzel özetler bize nelerin olduğunu.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Türk Telekom'la bizim maçımız ne zaman?

Bir an önce oynasak da yensek :)

Becirovic ilk yarı hiç oynamıyor, 2.yarı full oynuyor. Rasim 37.dakikada oyuna giriyor. Telekom'un koçu affetsin de ben daha iyi yönetirim bu takımı :)
7. Hafta / 27 ? 28 Kasım 2010
Türk Telekom ? Galatasaray Cafe Crown

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Chatman-Iverson-Woods hücum sahasında fena bir üçlü degil.
Woods yok kesinlikle. Iverson'un yedeği olarak görüşmüşler, AI oluncada vazgeçmişler tabi. Geçen sene Eurolig'de böyle başarılı olan birinin hala takım bulamaması acı birşey. Menejer marifeti sanırım.

Woods çok da sağlam bir oyuncu değildir. Takım oyuncusu değil daha doğrusu. İyi takımlar bu yüzden almıyor.

Zaten Iverson varken Woods'a falan da gerek yok. Sene başından beri Beşiktaş'ta 2 eksik vardı. Birincisi bizim gibi potaaltına 1 oyuncu daha, ikincisi de skorer bir oyuncu. Skoreri aldılar, eksik yerleriydi, hem de en babasını aldılar.

Ben çok sevindim gelmesine, kesinlikle çok iyi reklamdır bu. Dünya üzerinde birçok kişi bu adam ne yapmış diye takip edeceki twitter'da dünya tweet dönecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...