Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O Türk ve ABD bayrakları da neyin nesi ülkeler arası anlaşma mı yapılıyor ?

Beşiktaş bir de Avrupalı uzunun peşinde imiş.

Uzun süreden sonra kendimi ilk defa bu kadar kıskanç hissediyorum,harbiden çok şiddetli şekilde kıskanıyorum ve bu duygunun önüne set çekemiyorum maalesef... :oops:

Ayrıca şuna eminimki bu ligde birçok maçta rakip oyuncular Iverson'a bakmaktan maça konstre olamayacak...

Valla Iverson %30 performansla oynarsa Sampiyonluk icin yeter Besiktas'a.

Bence Iverson 4-5 hafta adam gibi oynar, sonra canı sıkılır ilk sorununu çıkarır, ailesini özler önemli bir maç öncesi Amerika'ya gider, play-offlarda da sakatlığını bahane eder. Adamlarda doğru dürüst para yok, bu adama tıkır tıkır para öderler de diğerlerinin ödemelerinde aksaklık çıkarsa (ki Beşiktaş bu, mutlaka çıkar) o zaman seyredin eğlenceyi.

Riskli bir hamle, ama sportif başarı için yapılan bir şey değil. Beşiktaş'ın yeterince büyük olamamaktan kaynaklanan bir eksikliğini giderme çabası.

Takip etmek isteyenler için Iverson'ın yeni resmi sitesi: http://alleniverson.pro/
Iverson ile aynı tarihte doğmanın verdiği gururla June7th nickini alarak üye oldum bile. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 10 oyuncusundan biri artık resmi olarak bizim uyduruk Beşiktaş'ta :? Şaka gibi :)

Beşiktaş ve şampiyonluktan bahsedenler var hakikatten gülüyorum. Iverson gelmiş iyidir hoşgelmiş ama Türkiye Ligi düşündüğünüz gibi basit ve sıradan bir lig değil. Daha doğrusu bir Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker gerçeği var.

Iverson için Beşiktaşı salonlarda ziyaret edecekler olabilir elbet bu doğaldır ama ilgiyi fazla abartmamak gerek. Bilindiği gibi aynı ligde mücadele ettiğimiz bir rakibimiz Beşiktaş ve gerçekten bizim rakibimiz. Öyle F.Ülkerin, Efesin falan değil...

Basketbol adına 2 çocukluk idolümden birini getiren Beşiktaş'ı kıskanmadım desem yalan olur.3 numara giyen herkese özel bir sempatim vardır ve İverson'ında bunların öncüsüdür.

Mutlaka canlı izlemeye gideceğim onu.
Şampiyonluk konusuna gelince,bende İverson'ın canını dişine takıp,takımı sahipleneceğini düşünmesem de,öyle bir ruh içine girerse şayet ''hadi len'' tek başına ne yapacak demeden önce,bir destur çekmek lazım bence ..

Gerçekten büyük iş başardı Beşiktaş,İverson başarılı olur olmaz,hatta 3 maç oynayıp çeker gider ayrı bir konu ama İverson gibi bir oyuncuyu Türkiye'ye getirmek büyük bir iştir,övünmekte Beşiktaş'lıların hakkıdır.

inanın şaka gibi hala..yaşı değil 35 45 de olsa inanın harika bir transfer..belki de 2004de abd milli takımı ile istanbuldayken ona gösterilen ilgiyi unutmamıştır veya istanbul gecelerini:)
nbade idmana terlikle giden adam umarım burada pijamayla gitmez:)
şaka bir yana ligimiz için çok iyi referans oldu..belki kobe de gelir 5-6 yıl sonra:)

67520460375573389371614.jpg

Salih Coskun' Alıntı:
Valla Iverson %30 performansla oynarsa Sampiyonluk icin yeter Besiktas'a.

Besiktas Shaq-Kobeyi'de getirse ustune sampiyon falan olamaz.Tofas olur,Olin olur,ama bunlar asla olamaz.

Efes-Fener finali bizleri bekliyor,Efes'te sampiyon olur.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":3v7u05tu]Valla Iverson %30 performansla oynarsa Sampiyonluk icin yeter Besiktas'a.

Besiktas Shaq-Kobeyi'de getirse ustune sampiyon falan olamaz.Tofas olur,Olin olur,ama bunlar asla olamaz.

Efes-Fener finali bizleri bekliyor,Efes'te sampiyon olur.[/quote:3v7u05tu]
Bu yorumun dayanaklarını merak ettim doğrusu..Beşiktaşın ne gibi bir defosu var ki? Pek tabi ki doğru bir organizasyonun üzerine ufak detayları doğru harmanlarlarsa final oynayabilirler

Ayrıca AI gibi gerçek bir starları var..

Bizi rahat yenmis bir takimdan bahsediyoruz. Neden Sampiyon olamasinlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...