Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmet kurt akıllı olsun !!
" nba'de sıradan bir takımı finale taşımış olabilir " demiş..
sıradan takım dediğin koskoca philadelphia..
hakkında ne biliyorsun da sıradan olduğuna karar verdin efendi..
doctor j'i görseniz ayaklarına kapanırsınız "usta " diye..
Ayrıca siz kimsiniz ki Iverson'a laf söylüyorsunuz..
Iverson sizi ciddiye alıyor mu bakalım..

Bir de bu transferin neyi tartışılıyor anlamıyorum.
Milan Gurovic geldiğinde burada saçma sapan " sen bizim efsanemiz olacaksın " başlıkları açılıyordu.. Gurovic bu kadar heyecan yaratıyorsa, Iverson da onun 1000 katı heyecan yaratır, normaldir.. Adamların Iverson'a ilgi göstermesinin nesi yanlış..

Iverson başarısız bile olsa konuşulacak bir adamdır..Konuşulur. Kötü oynar konuşulur, maça çıkmaz konuşulur, idmana gelmez konuşulur, tek başına maç alır konuşulur. Iverson burada diye Türkiye diye bir ülke olduğunu öğrenen milyonlarca insan vardır.. Bırakın Türk basketbolunu, burada böyle bir ülke olduğunu bilmeyenler var ..

Yarın akşam imza töreni var Akatlar'da.. Adamlar sığmıyoruz diye dışarıya dev ekran kuruyorlar, dışarıda kalan taraftarlar için.. Iverson'ı sevmeyen sevmez, beğenmeyen beğenmez ama reistir.. Bir şekilde de hissettirir, kimse meraklanmasın..

Emre Yüksel' Alıntı:
ahmet kurt akıllı olsun !!
" nba'de sıradan bir takımı finale taşımış olabilir " demiş..
sıradan takım dediğin koskoca philadelphia..
hakkında ne biliyorsun da sıradan olduğuna karar verdin efendi..
doctor j'i görseniz ayaklarına kapanırsınız "usta " diye..
Ayrıca siz kimsiniz ki Iverson'a laf söylüyorsunuz..
Iverson sizi ciddiye alıyor mu bakalım..

Bir de bu transferin neyi tartışılıyor anlamıyorum.
Milan Gurovic geldiğinde burada saçma sapan " sen bizim efsanemiz olacaksın " başlıkları açılıyordu.. Gurovic bu kadar heyecan yaratıyorsa, Iverson da onun 1000 katı heyecan yaratır, normaldir.. Adamların Iverson'a ilgi göstermesinin nesi yanlış..

Iverson başarısız bile olsa konuşulacak bir adamdır..Konuşulur. Kötü oynar konuşulur, maça çıkmaz konuşulur, idmana gelmez konuşulur, tek başına maç alır konuşulur. Iverson burada diye Türkiye diye bir ülke olduğunu öğrenen milyonlarca insan vardır.. Bırakın Türk basketbolunu, burada böyle bir ülke olduğunu bilmeyenler var ..

Yarın akşam imza töreni var Akatlar'da.. Adamlar sığmıyoruz diye dışarıya dev ekran kuruyorlar, dışarıda kalan taraftarlar için.. Iverson'ı sevmeyen sevmez, beğenmeyen beğenmez ama reistir.. Bir şekilde de hissettirir, kimse meraklanmasın..

tamam iyi hoşta bilete15 tl fiyat çekmenin anlamı nedir onu anlamış değilim.gitmeyi düşünüyordum maça ama bilet parası yüzünden gidemeyeceğim malesef. :roll:

Gerçekten 35 sene önce BJK ile upa kaldırmış ama basketbolla hiç alakası olmamış bir arkadaş sanırım bu Amhet Kurt:) 76'ers'a sıradan takım derse oradan sonra bu yazı okunmamalı. Ahmet'e sorsam şimdi der ki NBA'in en büyük takımalrı Heat, Bulls diye saymaya başlar:)

Burada birini geçse diğeri gelirmiş.Dedecim, orda 5 maç oynayıp finale taşımadı o adam takımını, üstelik rakipleri de Banvit, Karşıyaka, Bornova değildi yani.

Emre abinin dediği gibi bu ülkede Gurovic, Dee Brown ne olay yaratmıştı, gelmeden efsanemiz olmuşlardı.Bırakın da adamlar Iverson'ın keyfini çıkarsınlar.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Büyük bir zayıflık.

Neymiş Beşiktaş'lı yöneticiler Liklotitov kabul etmese bile 4 numaralı formayı Iverson'a vereceklermiş,Niye koskoca bir kulübü bir oyuncunun karşısında küçük düşürüyorsun,zaten Iverson'a parasını veriyorsun niye kaprislerini çekeceksin,bu işler böyle devam edecekse vay Beşiktaş'ın haline.

Benzer şeyler Lincoln-Necati-Üstünel arasında da yaşanmıştı.

Iverson'ın eski günlerinin hatrına bir maçlığına Akatlar'a gideceğim ben de. Merak ediyorum taraftarın önünde nasıl oynayacak.

GSBasket.org bir organizasyon yaparsa bir maç seçip gidelim beraber :)

Adamlar Euroleague şampiyonunu deplasmanda yeniyor geliyor ama biz hala Iverson konuşuyoruz. O ne yapıyor, uçağı kaçırıyor. :) Süper ya.

Benimde az önce aklıma geldi gene. FBÜ'nün kadrosunda 3-5 dakika süre alan Kaya Peker bizim takıma gelseydi benim taraftarım şampiyonluk kutlaması için hangi mekanı kapatsak diye başlık açardı. Efes'de 3. oyun kurucu Ender gelse bir 4 numara alsak gene aynı türküler söylenir. Aslında rakiplerin akdroya baktığımızda takımımızın gidişatından memnun olmamız lazım. Bence bu sene ligi 3. bitirirsek ve Efes ile FBÜ'yü kendi sahamızda yenebilrrisek (ki epey zor olacaktır) Takım için büyük başarıdır.

Sühan Cem' Alıntı:
Benimde az önce aklıma geldi gene. FBÜ'nün kadrosunda 3-5 dakika süre alan Kaya Peker bizim takıma gelseydi benim taraftarım şampiyonluk kutlaması için hangi mekanı kapatsak diye başlık açardı. Efes'de 3. oyun kurucu Ender gelse bir 4 numara alsak gene aynı türküler söylenir. Aslında rakiplerin akdroya baktığımızda takımımızın gidişatından memnun olmamız lazım. Bence bu sene ligi 3. bitirirsek ve Efes ile FBÜ'yü kendi sahamızda yenebilrrisek (ki epey zor olacaktır) Takım için büyük başarıdır.

Amaaan abi ya Iverson geldi sen neler anlatıyorsun bizlere. Alemsin. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Adamlar Euroleague şampiyonunu deplasmanda yeniyor geliyor ama biz hala Iverson konuşuyoruz. O ne yapıyor, uçağı kaçırıyor. :) Süper ya.

Son EuroLeague şampiyonları daha önce defalarca kez yenildi ama daha önce ne ülkemize ne de Avrupa'ya; "11 kez All Star, 4 kez NBA sayı kralı, 3 kez NBA en iyi beş, 3 kez NBA en iyi ikinci beş, 2 kez All-Star MVP'si, birer kez de yılın çaylağı ve normal sezon MVP'si" olmuş bir oyuncu gelmediği için onun konuşulması daha normal merak etme. Ha senin için çok sevdiğin "Fenerbahçe Ülker'in galibiyeti" ve onların 6.haftadaki performansının daha önemli olduğu ortada. Bu arada tokatı kim yiyecek belli olmaz derbilerde ;) Bu mesaj sorun teşkil ediyorsa yetkili arkadaşlar silebilirler bu arada..

i hope ai doesn't even get on the plane to turkey, they don't deserve him
Umarım AI Türkiye uçağına binmez bile, onlar Iverson'ı haketmiyor.
Iverson'ın resmi sitesinin forumundan bir alıntı.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından birinin (unknown league-unknown team diye bahsedilen) ülkemizden bir takıma gelmesinin önemini anlayamıyorsak gerçekten Iverson uçağa binmesin bile. Onu gerçekten hak etmiyoruz. Iverson gibi bir yıldızın kariyerini, büyüklüğünü, transferin önemini tartışarak komik duruma düşüyoruz. Neredeyse 1 senedir basketbol oynamamış olması, en önemli özelliği olan çabukluğu ve atletizminin bu yaşta eskisi kadar olamayacağı, Ömer Onan'ı geçip Mirsad'ın üzerinden sayı bulursa Haislip'ten beter tokatlanabileceği gibi konular tartışılmalıdır ama Iverson markasını tartışmak anlamsız.

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":39jcnxav]Adamlar Euroleague şampiyonunu deplasmanda yeniyor geliyor ama biz hala Iverson konuşuyoruz. O ne yapıyor, uçağı kaçırıyor. :) Süper ya.

Son EuroLeague şampiyonları daha önce defalarca kez yenildi ama daha önce ne ülkemize ne de Avrupa'ya; "11 kez All Star, 4 kez NBA sayı kralı, 3 kez NBA en iyi beş, 3 kez NBA en iyi ikinci beş, 2 kez All-Star MVP'si, birer kez de yılın çaylağı ve normal sezon MVP'si" olmuş bir oyuncu gelmediği için onun konuşulması daha normal merak etme. Ha senin için çok sevdiğin "Fenerbahçe Ülker'in galibiyeti" ve onların 6.haftadaki performansının daha önemli olduğu ortada. Bu arada tokatı kim yiyecek belli olmaz derbilerde ;) Bu mesaj sorun teşkil ediyorsa yetkili arkadaşlar silebilirler bu arada..[/quote:39jcnxav]

Uçak indi mi havaalanına ? Yok yani karşılamaya gideceğim de... :)

Vallahi İstanbul'da olsam maçına da giderdim, karşılamaya da giderdim.

Ya da şöyle soralım Kobe Fenerbahçe Ülker'e gelse Tugay ne yapardı ?

a) kıskançlık yapardı.
b) çekememezlik yapardı.
c) her maçına giderdi.
d) karşılamaya giderdi.

Türkiye'ye tüm dallar içinde gelmiş geçmiş gelecek EN KARİYERLİ oyuncuyu getirdi adamlar neyi tartışıyorsunuz bence gereksiz kıskançlık yapıyoruz.
Tebrik etmek gerek.

Burak Barut' Alıntı:
Vallahi İstanbul'da olsam maçına da giderdim, karşılamaya da giderdim.

Ya da şöyle soralım Kobe Fenerbahçe Ülker'e gelse Tugay ne yapardı ?

a) kıskançlık yapardı.
b) çekememezlik yapardı.
c) her maçına giderdi.
d) karşılamaya giderdi.

Türkiye'ye tüm dallar içinde gelmiş geçmiş gelecek EN KARİYERLİ oyuncuyu getirdi adamlar neyi tartışıyorsunuz bence gereksiz kıskançlık yapıyoruz.
Tebrik etmek gerek.

e) Hiçbiri.

Kobe, Türkiye Ligi?ne gelmez. Hatta çoğu yıldız oyuncu gelmez ki Iverson NBA?de son yıllarda yaşadığı hayalkırıklıklarının ardından ne yapacağını bilemediğinden geldi buralara kadar. Eminim kendisi de ne yaptığını bilmiyordur. Kariyerine söylediğimiz laf yok, olamaz da ancak Iverson sanırım bu kararı verirken geçmişte yaptıklarının üzerine çizerek davrandı.

Kıskançlık konusuna gelirsek de, çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Galatasaraylı kişilerden özellikle bu forumda çoğu kişinin Galatasaraylılığını tartışmam ancak öyle yorumlar geliyor ki, cidden şaşkına dönüyorum. Daha önce de söyledim, tamam gelmiştir hoşgelmiştir de unutulmaması gereken birşey var bu adamların gerçek rakipleri biziz. Yani şu transferin önüne artık nokta koyup işimize bakalım diyorum. Ama biz tüpçünün ekmeğine yağ sürüp onun ve takımının daha fazla gündemde kalmasını sağlıyoruz.

F.Ülker tepkim de bu yüzdendir. Yoksa banane Fener?in deplasmanda Barca?yı yenmesinden. Beşiktaş bu kadar konuşuluyorsa rahatça, inadına bende F.Ülker?i konuşurum, 6. haftada siyah-beyazın yanında olanlara karşı Ülkeri de desteklerim. No problem yani... ;)

Vallahi Tugay ister, Fb kazansın, ister Bjk kazansın istersen de berabere bitsin benim için Iverson'un Türkiye'ye gelmesi ve basketbol oynamasıdır.

Iverson transferi tüpçünün vizyonunun genişliğini göstermektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...