Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen haftanın yıldızı Uğur, Telekom'da süre bulamadı ilk yarıda. Hem de Mehmet Yağmur ve Becirovic'in üçer faulü var. Hey Allah'ım ya...

İlk galibiyetini dördüncü haftada Erdemir deplasmanında alan Telekom gözlerimi yaşarttı!..

Becirovic 22 sayı, Wesson 14 sayı 7 ribaunt ile oynamış. Ceyhun 18 sayı atarak en skorer yerli oyuncu olmuş Telekom´da.

Erdemir´de ise Barbour 19 sayı 7 ribaunt, Tomas 13, Johnson 12 sayı ile tamamlamış mücadeleyi.

Olin'in maşallahı var,ben Edirne'de üniversitedeyken 2.ligdeydiler,taraftarları sürekli takımdan bahsederlerdi şimdi birinci ligde gayet başarılı bir sezon geçiriyorlar,lige renk kattılar.

Türk Telekom'unda maç kazanmasına çok şaşırdım :)

Karşıyaka evinde kral,Mersin belediyeyi farklı yenmiş,fakat ben Furkan Aldemir'den istatistik anlamında daha yüksek skorlar beklerdim en azından her maç 10 sayı 10 ribaunt civarı istatistikler getireceğini düşünüyordum,şimdilik beklediğimden bir alt kategoride seyrediyor ama yinede ligin en iyi genç oyuncusu diyebilirim.Asım Pars yine aynı Asım Pars,bugünde 8 top kaybı yapmış,heralde top kaybı ortalaması ribaunt ortalamasından daha yüksektir :)

Iverson İstanbul'da..

Kim derdi ki bir gün aynı şehirde yaşayacağız REİS..
Aynı yağmurlu güne, aynı güneşli sabahlara uyanacağız, aynı havayı soluyacağız..
Büyüksün REİS..
Hep seninleyiz..

ONLY THE STRONG SURVIVE..

Bir gün taksimde karşılaşmak dileğiyle Allen reis. Her türlü hesabı kitleyeceğim sana :)

Iverson gibi bir adamı seyirci iyi güdülerse kesinlikle çok etkili işlere imza atacaktır. Yalnız deplasman performansı nasıl olur bilmiyorum. Aşırı hırs yapıp süperde oynayabilir deplaman seyircisinden etkilenebilir de. Sonuçta Avrupada basketbol daha farklı oynanıyor. Abdi İpekçi'de bize karşı merakla bekleyeceğim onu.

Görece daha garanti olan saha dışı katkı şimdililik pek olmadı sönük bir imza töreni olmuş.Kombine satışlarında da patlama olduğu falan yok.

Tribünlerin boşluğu gerçekten rezaletti. Altyapıdan çocuklarla 2ye 2 gösteri maçı yaparken turnike kaçırdı. İnşallah kimse görmemiştir yoksa Tamika'dan beter olur :)
İnşallah Sinan Erdem'e geçerler

Kutay Çamcı' Alıntı:
Görece daha garanti olan saha dışı katkı şimdililik pek olmadı sönük bir imza töreni olmuş.Kombine satışlarında da patlama olduğu falan yok.

Uyanıklık yapıp fiyatları arttırmamaları lazımdı. En azından daha fazla satarlardı.

Şaka gibi ama İverson Türkiye'de...
Emeği geçen herkese teşekkürler...
Baktığımız zaman Türkiye'nin değil Avrupa'nın gelmiş geçmiş en önemli transferi...35 yaşında bile olsa...
Ben GS'lı olarak İverson'u izlemek için sabırsızlanıyorum....
İverson'da bir sorun yaşanmazsa, şu an BJK çok ama çok ciddi bir şampiyonluk adayı oldu...

Bugün Tv'den tarafsız gözle izledim,düşündüm gelen oyuncu İverson,Nba'nin en önemli oyuncularından ve geldiği takım Barcelona değil,Real Madrid değil,Cska Moskova değil,Olympiakos değil geldiği takım Beşiktaş çok büyük iş başardılar çok.

Ama olayın diğer tarafı var ,yok İverson artık yaşlı,yok Beşiktaş'ta takımın dengesini bozar evet olabilir,İverson her maç 25 sayı atıp Beşiktaş'ı çoşturamayabilir,Disiplinsiz davranışlar yapıp sonunda çekip gidebilir bu olayın bir başka boyutu bunlar olabilir ama şuan gerçek olan birşey var Beşiktaş İverson'u transfer etti,o artık Beşiktaş forması giyecek bana tebrik edip,helal olsun demek düşer.

Ayrıca Beşiktaş sadece kendi reklamını yapmıyor,Basketbol ligimizinde reklamını yapıyor,belki bundan sonra Nba'de 35-36 yaşlarına gelen oyuncular kariyerlerinin son 1-2 yıllarını oynamak için Türkiye'ye gelecekler.

Çok merak ediyorum İverson'un neler yapacağını,ilk maçta kaç dakika süre alıp,kaç sayı atacağını,kaç asist yapacağını.

Haklısın Bayram. Özellikle Iverson'un Amerikan basınına vereceği olumlu referans özellikle İstanbul'a, basketbolunun son baharalrında gelmek isteyecek bir çok NBA yıldızının gelmesini sağlayacaktır. Ki İstanbul'u görecek bir NBA yıldızının kesinlikle en azından bir sene burada kalmak isteyeceği muhakkak. Yılda maximum 50 maç yapıyorsun gezmeye eğlenmeye zamanın bol ki İstanbulda da bunlar oldukça bol. İverson'un parasını zamanında aldığı sürece sorun yaratacağını sanmıyorum. Ne olrusa olsun tezahurat onalrın alışık olduğu bir durum değil ve onun gibi yıldızlar o tezahuratı iliklerinde hissettiklerinde oynamak için direneceklerdir. 35 yaşda basketbol için bence çok büyük bir yaş değil. KOBE 33 yaşına giriyor basketbolunun zirvesinde şu an. NBA standartında bile 3-4 sene daha üst düzey oynayacağı konuşuluyor. Ki Türkiye standartlarında rahat rahat oynarlar. Haluk yıldırım oynuyorsa 38 yaşında hele:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...