Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gel Cevher bizde paranı da alırsın ribaund da alırsın alkış da alırsın sen yeter ki gel bize 8)

Bizim maçtan önce olması büyük dezavantaj şahsen.Savunmada el kaldırmayan takım bu olaydan beslenerek derbide aslan kesilir.

ukiç dinlen saras gir , saras dinlen ukiç gir olay bu...süre dağılmınıda biz bilemeyiz..cemal nalgaya her mac 15-20 sayı attıran adam burda ne yapar.bence çok şey yapar.

Uğur Deniz' Alıntı:
ukiç dinlen saras gir , saras dinlen ukiç gir olay bu...süre dağılmınıda biz bilemeyiz..cemal nalgaya her mac 15-20 sayı attıran adam burda ne yapar.bence çok şey yapar.
ama ben neden geldiği takımdan 2 ay sonra gider bunu düşünüyorum bir sorun mu vardı da bıraktı kulübü güzel güzel alıştık biz ruhla oynamaya alın istediğinizi sonunuz abdi ipekçideki gibi olacak ..

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Uğur Deniz":3b7k9ivj]ukiç dinlen saras gir , saras dinlen ukiç gir olay bu...süre dağılmınıda biz bilemeyiz..cemal nalgaya her mac 15-20 sayı attıran adam burda ne yapar.bence çok şey yapar.
ama ben neden geldiği takımdan 2 ay sonra gider bunu düşünüyorum bir sorun mu vardı da bıraktı kulübü güzel güzel alıştık biz ruhla oynamaya alın istediğinizi sonunuz abdi ipekçideki gibi olacak ..[/quote:3b7k9ivj]

Rytas'ın sakatlanan ABD'li guard'ı iyleşti sanırım.Ayrıca zaten geçici yada oyuncunun istediği zaman gidece tarzda bir anlaşma yapmış olabilirler bu dönem için .FB Rytas!a nazaran F4 şansı daha yüksek bir takım.

Ve Belkide hepsinden önemlisi İstanbul Atina'ya çok yakın malum yenge hanım Yunan .

Saras Fener'e katkı verir, fakat sonunun Giricek gibi olacağını düşünüyorum. Çok hırslı ve gerçekten yürekten oynayan bir oyuncu, fakat uzun süredir üst düzey basketboldan uzak kaldı. Pana döneminde pek düşünülmedi, sonrasında da net bir oynama dönemi yok. Rytas'da çok iyiydi, silkindi ama iki ay sonra neden gitti sorusuna benim yanıtım ancak para olabilir. Fener Rytas'a göre daha potansiyelli bir takım, ama öyle çok yüksek bir F4 şansı yok.

Can Altay' Alıntı:
Saras Fener'e katkı verir, fakat sonunun Giricek gibi olacağını düşünüyorum. Çok hırslı ve gerçekten yürekten oynayan bir oyuncu, fakat uzun süredir üst düzey basketboldan uzak kaldı. Pana döneminde pek düşünülmedi, sonrasında da net bir oynama dönemi yok. Rytas'da çok iyiydi, silkindi ama iki ay sonra neden gitti sorusuna benim yanıtım ancak para olabilir. Fener Rytas'a göre daha potansiyelli bir takım, ama öyle çok yüksek bir F4 şansı yok.

Eze'nin ismi geçiyor transfer hakları varmı yok mu bilmiyorum ama Eze'yi alırlarsa f4 e girme ihtimalleri yüksek.

Bu Eze'nin menagerini merak ettim. Bir günde 3 takımla ismi anılmaya başlandı. Ki 2 gün önce ismini bilmemek normal bir durumken birden gündeme gelemsi ilginç olmuş. BJK ile de anılıyor.

FB'nin yabancıları: May, Greer, Kinsey, Vidmar, Lavrinoviç, Ukiç, Tomas ve şimdi Saras toplamda 8 edior. Eğer arkadaşalrın dediği gibi bir kural varsa başka transfer yapamıyor. Ama belkide avrupa için böyle bir kural yoktur. O zaman sırf Avrupada oynaması için bir oyuncu alıyor olabilirler buna bişi diyemem.

Fenerbahçe'den guarddan çok uzuna ihtiyacı vardı. Bence ilk hamlelerini ona göre yapmalıydılar. Silinen yazılarda da değinmiştim, hem bizim hem onların eksikleri belirginleşti diye. Şimdi onlar hamle yaptılar ama asıl sorunları devam ediyor. Saras konusunda da 1 ay falan önce olumsuz görüş bildirmiştim. Yalnız Fener'deki oyununu benimserse bu olumsuz görüş ortadan kalkar. Bize gelseydi 1. guard olurdu muhtemelen ve çok maç yakardı bizi. Çünkü artık eskisi kadar hızlı değil. Ama Fener'de rotasyondaki görevini benimser mi göreceğiz? Benimserse çok etkili olur, yoksa çok yakar takımı.

Bir de Iverson'a dünya laf edilip Saras'a toz kondurulmamasına anlam veremiyorum. Tamam Saras Avrupa için bir efsane ama Iverson ile aralarında çok yaş farkı yok yani.

Tofaş'a kirladıkları genç çocuk var bir de sözleşme yapmadılar mı onunla yapmadılarsa nasıl kiraya verdiler.

F.Bahçe'de 8 yabancı olmakla birlikte dedikodulara göre, Eze gelirse, May'in sözleşmesi fesh edilecekmiş. Saras'ın bugun için defektleri olmakla beraber Greer ile karşılaştırıldıgında oyunu daha iyi kontrol edip, okuması ve oynatmasını bekliyorum, sahada görmek lazım.

Uğur Güven' Alıntı:
Fitch 40 sayı atcak gibi bugün :) Banviti yenerse Fitch yener olmadı Kambala döver :)

bende tam bunu diyecektim,macı takip ediyorum ya bu Fitch ne biçim bi adam hiç değişmeyecek sayı makinesi resmen,Halil üner beyefendide bütün ailesini doldurmuş takıma cok renkli bir ekip olmuşlar.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...