V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
Gel Cevher bizde paranı da alırsın ribaund da alırsın alkış da alırsın sen yeter ki gel bize 8)
Erdal Avcı' Alıntı:Bu yıl 4.cüsü düzenlenen gelenekel Beşiktaş antremanlarına çıkmama festivaline hoşgeldiniz...
ama ben neden geldiği takımdan 2 ay sonra gider bunu düşünüyorum bir sorun mu vardı da bıraktı kulübü güzel güzel alıştık biz ruhla oynamaya alın istediğinizi sonunuz abdi ipekçideki gibi olacak ..Uğur Deniz' Alıntı:ukiç dinlen saras gir , saras dinlen ukiç gir olay bu...süre dağılmınıda biz bilemeyiz..cemal nalgaya her mac 15-20 sayı attıran adam burda ne yapar.bence çok şey yapar.
ama ben neden geldiği takımdan 2 ay sonra gider bunu düşünüyorum bir sorun mu vardı da bıraktı kulübü güzel güzel alıştık biz ruhla oynamaya alın istediğinizi sonunuz abdi ipekçideki gibi olacak ..[/quote:3b7k9ivj]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Uğur Deniz":3b7k9ivj]ukiç dinlen saras gir , saras dinlen ukiç gir olay bu...süre dağılmınıda biz bilemeyiz..cemal nalgaya her mac 15-20 sayı attıran adam burda ne yapar.bence çok şey yapar.
Can Altay' Alıntı:Saras Fener'e katkı verir, fakat sonunun Giricek gibi olacağını düşünüyorum. Çok hırslı ve gerçekten yürekten oynayan bir oyuncu, fakat uzun süredir üst düzey basketboldan uzak kaldı. Pana döneminde pek düşünülmedi, sonrasında da net bir oynama dönemi yok. Rytas'da çok iyiydi, silkindi ama iki ay sonra neden gitti sorusuna benim yanıtım ancak para olabilir. Fener Rytas'a göre daha potansiyelli bir takım, ama öyle çok yüksek bir F4 şansı yok.
Uğur Güven' Alıntı:Fitch 40 sayı atcak gibi bugün Banviti yenerse Fitch yener olmadı Kambala döver