Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fitch 38 dakika sahada kalarak 26 sayi 9 ribaund 7 asist ile oynamış 2 top kaybı 1 top çalma %57 ile üçlük atmış

Kambalada güzel bir dönüş yapmış 25 dakika sahada kalarak 16 sayı 8 ribaund 1 blok

Banvit 96-91 kazanmış.Aliağa savunma yapamıyor tabi.Hücumlarıda isolation üzerine kurulu

Banvit normalde bu kadar sayı yemez ama karşılarında ciddi hücum oyuncuları var

şimdi erdemir - trabzon macından geldim.müthiş mac oldu. trabzon bir ara farkı 13 sayıya cıkardı son 2 dakıkada fark 3 e indi.müthiş mac oldu.ali karadeniz (wright) 40 dakıka sahada kaldı bir kere bile cıkarmadı koç ve saha içi bir tane bile şut kaçırmadı.bu arada trabzondan snow u çok beğendim.muazzam oynadı.takımın bütün düzenini rasiçe vermişler müthiş yönetti takımını.yeni koçla iyi çıkıs yapabilirler.sonuçta trabzon deplasmanda 94-89 kazandı maçı..

sky turk te bjk ant. bıyıktay:trabzondan wrıghtı (ali karadeniz) 1 ay once ıstedık olmadı..
daha bugun canlı ızledım adamı 40 dakıka sahada kaldı 17 sayı attı.tbl sayı kralı.canıyla dısıyle trabzon ıcın oynuyor.niye satsınlar. yok 1 ay once resmen ıstemışlerde.satarmı adamlar..

Nedim Yücel ribaunt adamı ya :) 18 ribaunt almış bugün 11'i hücum ribauntu.

Dikkat çeken bir başka istatistik C.Davis Banvit'in Aliağa'yı 96-91 yendiği maçta 5 blok yapmış.

Kambala'da ilk maçında fena değilmiş.16 sayı 8 ribaunt 1 blok ile oynamış.

Kambala ve Fitch aynı takımdamı :) Eyvah eyvah Kobe - Shaq olurar bunlar Halil'in tavşanları misali. Şaka maka tehlikedir gözümde bu oyuncular.

Kim yenerse yensin sevinmem ya da üzülmem şu maçta. Tabi sıralama açısından Efes'in yenmesi daha iyi olur ama o kadar işte. Ciddi nefret beslemeye başladım Efes'e.

Kerem Seçer' Alıntı:
Kim yenerse yensin sevinmem ya da üzülmem şu maçta. Tabi sıralama açısından Efes'in yenmesi daha iyi olur ama o kadar işte. Ciddi nefret beslemeye başladım Efes'e.

Nefret açısından ben de hemen hemen eşit düzeydeyim ama puan durumuna bakınca yine Efes'i destekliyorum ben de.

kaya peker efendi buyurdu az evvel farklı kazanacakları maçları kaybetmişler...:)
ulan o formanın hamurunda var çirkinlik, edepsizlik...
giyen böyle oluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...