Efes 9-4 önde Rakocevic 5 sayı
Can Kırımlıoğlu 0 3 Ocak 2011 #1,166 Fenerbahçe'de Kaya, Efes'te Kerem Gönlüm ve Rakocevic iyi başladılar özellikle. Jasikevicius da oyunda şu an siftahı yapıyor
Fenerbahçe'de Kaya, Efes'te Kerem Gönlüm ve Rakocevic iyi başladılar özellikle. Jasikevicius da oyunda şu an siftahı yapıyor
Alperen Küçük 0 3 Ocak 2011 #1,170 Liderliğimizin fenerbahçe kaybederse eğer ne kadar uzun süreceğini öğrenmiş olabiliriz ki ben hiç kaybetmeyeciğimizi düşünüyorum liderliğimizi.
Liderliğimizin fenerbahçe kaybederse eğer ne kadar uzun süreceğini öğrenmiş olabiliriz ki ben hiç kaybetmeyeciğimizi düşünüyorum liderliğimizi.
Can Kırımlıoğlu 0 3 Ocak 2011 #1,171 Kaya Peker, Kerem Gönlüm ve Rakocevic 8er sayıdalar. Jasikevicius ilk çeyrek 1.30 dakika oynadı 1 asisti var
Kaya Peker, Kerem Gönlüm ve Rakocevic 8er sayıdalar. Jasikevicius ilk çeyrek 1.30 dakika oynadı 1 asisti var
Uğur Demir 0 3 Ocak 2011 #1,173 Necati Başaran' Alıntı: http://www.firstrow.net/webmaster/EstadioFutebol.com/43825/1/watch-fenerbahce-ulker-vs-efes-pilsen.html Genişletmek için tıkla ... cok sagol kardes
Necati Başaran' Alıntı: http://www.firstrow.net/webmaster/EstadioFutebol.com/43825/1/watch-fenerbahce-ulker-vs-efes-pilsen.html Genişletmek için tıkla ... cok sagol kardes
Can Kırımlıoğlu 0 3 Ocak 2011 #1,174 Bu Oğuz Savaş bizim maçta da olduğu gibi faul çizgisiyle baya yakından akraba olacağı benziyor. Şu ana kadar 3/4 yüzde ile 3 sayısı var
Bu Oğuz Savaş bizim maçta da olduğu gibi faul çizgisiyle baya yakından akraba olacağı benziyor. Şu ana kadar 3/4 yüzde ile 3 sayısı var
Uğur Demir 0 3 Ocak 2011 #1,175 bu visne de ne buluyor da her mac oynuyor perasovic enderden hicbir farki yok bence en azindan ender turk kontenjana takilmaz en azindan
bu visne de ne buluyor da her mac oynuyor perasovic enderden hicbir farki yok bence en azindan ender turk kontenjana takilmaz en azindan
Can Kırımlıoğlu 0 3 Ocak 2011 #1,178 29-27 Efes önde kapandı fark mola aldılar.. Kerem G ve Rakocevic kenara gelince ritmi bozuldu Efes'in.. Kaya Peker 10 sayı ile maçın en skorer Şu an durum 32-27
29-27 Efes önde kapandı fark mola aldılar.. Kerem G ve Rakocevic kenara gelince ritmi bozuldu Efes'in.. Kaya Peker 10 sayı ile maçın en skorer Şu an durum 32-27
Can Kırımlıoğlu 0 3 Ocak 2011 #1,179 Jasikevicius yaklaşık 7 dakika sahada kaldı, Ukic girdi yerine. 0 sayı 1 asisti var