Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berbat bir hücum sonrası şans eseri Kerem'de kalan top ve üçlük. Büyük şans Efes açısından. Yalnız Efes bugün iyi oynuyor da hiç iyi olmayan Fener karşısında sadece 4 sayı önde olmaları maçı almalarının çok zor olduğunu kanıtlıyor. E Fener maç boyu böyle kötü olmaz herhalde?

Fener savunması iyi olan bir uzun almazsa bütün seneleri çöpe gider. Efes'in çok iyi sayılmayan uzun rotasyonu bile üstünlük sağladı pota altında.

Efes'in diğer maçlarını pek izleyemedim bu sezon, maksimum 5-6 maçlarını izledim ama bence Efes de iyi oynamıyor.

Hücumda direk ikili oyunlara kalmış durumdalar ve Rakocevic biraz daha zorlarsa Ömer Onan'ın üstünden kötü olacak kendileri için.

Yalnız Fener taraftarının maça ilgisinin çok az olması da Efes içinn çok iyi. Atmosfer hiç gergin değil ve seyirci baskısı yok.

Bu da Efes'in avantajı.

Taraftar kısmı çok doğru. Takımın geçen hafta derbi kaybetmiş, ikinci derbiye çıkıyorsun, takıma moral lazım artı kaybedersen saha avantajını kaybedeceksin. Şu ilgi rezalet ötesi gerçekten. Hani ezeli rakibim yerine ben utandım. :) Maçın kalitesini ve Fener'in performansını en çok etkileyen bu oldu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...