Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayakta uyumaktan başka birşey değil, ne kadar konsantre olduklari belirsiz yani 2 hafta üst üste yaptilar. Efes'i yenseler tamamen dibe vururdu Efes, olmadi.. Neyse biz işimize bakalim..

Bizim maçları bir kenara bırakırsak Karşıyaka-FB Ülker maçıyla birlikte sezonun en iyi maçıydı.İyi ki finallerden zaman çalarak izlemişim.Efes türlü sıkıntılarına rağmen kritik anlarda gerekli direnci gösteriyor.Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda FB Ülker'i,ligde bizi ve BJK'yi bu şekilde yendiler.

Beşiktaş'a tebrikler, çok dar bir rotasyonla Efes'i yıkıyorlardı, 1-2 takviye ile Beşiktaş bu yarışa girer.

nedense içimden bi his ligi 1de bitiremiceğimizi söylüyo ama bilmiyorum.

içerdeki efes,bjk dışardaki ülker ve banvit dısında kaybetme ihtimalimiz olan bi maç yok.bjk ı bıle cıkabılırız aradan en en en kotu 25e 5le bıtırcezde. 1 olcaksak efes 2 yada 3 olsun 2.olcaksak 4te kalsınlar umarım yarıfınalde karsımıza cıkmazlar

Beşiktaş 7 oyuncuyla Efes Pilsen'e kafa tutmuş,Beşiktaş'ı tebrik ederim diyecemde Efes'in içler acısı halinide biliyorum bu yüzden birşey demek istemem.

Beşiktaş yerine ben Cevher'i tebrik edeyim çok iyi bir maç çıkarmış.

Bu aralar Tofaş iyi gidiyor,Antalya Bşb'de ise ciddi anlamda düşüş var.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Beşiktaş 7 oyuncuyla Efes Pilsen'e kafa tutmuş,Beşiktaş'ı tebrik ederim diyecemde Efes'in içler acısı halinide biliyorum bu yüzden birşey demek istemem.

Beşiktaş yerine ben Cevher'i tebrik edeyim çok iyi bir maç çıkarmış.

Bu aralar Tofaş iyi gidiyor,Antalya Bşb'de ise ciddi anlamda düşüş var.
Haftaya Antalya deplasmanı var.Biz yenelimde sonra düzelsinler :)

İlk yarının son maçlarına giriyoruz.
F.ülker Telekom
Olin Efes
Oyak Banvit..

Bu hafta kazanırsak Efesle galibiyet farkını 2 ye çıkarabiliriz.Banvit rahat kazanır gibi.Çokta umutlu olmasamda Telekom'un bir süpriz ihtimali var..

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
İlk yarının son maçlarına giriyoruz.
F.ülker Telekom
Olin Efes
Oyak Banvit..

Bu hafta kazanırsak Efesle galibiyet farkını 2 ye çıkarabiliriz.Banvit rahat kazanır gibi.Çokta umutlu olmasamda Telekom'un bir süpriz ihtimali var..

Fülker ve Banvit kesin kazanır bence.. Olin her zaman sürprize açık bir takım, umarım bizden sonra Efes'e de bir sürpriz yapabilirler..

Re: 2010-2011 Transfer Haberleri

Hüseyin Beşok Beşiktaş'a gidecekmiş. 10 - 15 dakikada maksimum verim alabilirdik. Niye hiç düşünmedik bu kadar net şekilde uzun oyuncuya ihtiyacımız varken.

Re: 2010-2011 Transfer Haberleri

Fahri Elmas' Alıntı:
Hüseyin Beşok Beşiktaş'a gidecekmiş. 10 - 15 dakikada maksimum verim alabilirdik. Niye hiç düşünmedik bu kadar net şekilde uzun oyuncuya ihtiyacımız varken.

Ergin Ataman kadar günü kurtarmaya meraklı bir koç yoktur herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...