Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Su maclari yurtdisinda oldugum icin izleyemiyorum ya kahroluyorum bir basketbolsever olarak.Ogilvy nin istatistikleri de etkileyici gozukuyor daha ilk yaridan 14 sayi ve daha da onemlisi 11 ribaund.
Efesin kazanırsa değişik şeyler olabilir (daha şimdiden playoff hesabı yapıyorum ) çünkü efes koparsa ilk 3den ve 4. tamamlarsa ligi, lider olursak biz de sene sonunda efes ile eşeleşiriz yarı finalde. Bu iyi olmaz ama 2. yarı fener ile deplasmanda oynayacağız o maçı Fb alırsa ligi ikinci olarak bitirirsek yani biz efesin dördüncü olmasıyla Fb-efes eşleşir yarı finalde ve final yolumuz açılır epeyce. Ayrıca yarı finalde fb-efes eşleşmesi yorulmalarını sağlar iki rakibinde. Daha şimdiden çok erken gerçi bu hesaplar için
Bu Cevher çok değişik adam ya Günündeyse rakibi perişan ediyor. Kerem Gönlüme maşallah gereçkten kim der bu adam 33 yaşında diye. İstatistiklere göre konuşuyorum tabi