Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın hakemine bakılacak olursa süprize yer yok Erdemir-Fener Ülker mücadelesinde.

Yalnız Efes-Banvit maçı yayınlanmayacak görünüyor bültenlerde. O kadar para veriliyor Digiturk´e, reklamlarında özgürlükten bahsediliyor, dünya kadar kanalım var diyorsun... Belki ben Premier Ligi´nde dandik bir maçı yerine Efes-Banvit maçını izlemeyi istiyorum, kanal zenginliği bunun neresinde?

Erdemir rahat 15 hücumdur savunmada el bile kaldırmıyor.Gücü bu kadar falan değil olay.Maçın içinde değil adamlar,altyapı düzeyinde kat üzerinden turnike yiyorlar bir periyottur.
Fenerbahçe Ülker oynasa anlarım ama bize karşı poposunu yırtan takımın şu maçta savunma yapmamasını anlayamam.Acayip sinirlendim Erdemir'e.

F.Ülker sürekli 3 3 gidiyor.Tam fark kapanıyor bir 3.Sürekli dış atış.Fark serbest atışlardan sonra çift hanelere çıkacak gene.

46 56 4.24 var 3.çeyreğe

Fark gene eridi.5e kadar düştüğü anlarda bir basket daha geleydi iyiydi.Ancak fark 9a çıktı 59 68

derken 61 68 6.44 var takım foul hakkı doldu son çeyrekte Oguz 3 Kaya 4 foulde

En kritik yerlede sokamamış Erkan Veyseloğlu.Kaç defa geldi şans birini atsa kafa kafaya gelcek :D Bir poziyonda 3 defa hucum ribaundu verdıler 3lugu yediler fark gene 10.Belki de bu maçı getirdi.

4.51 kala James Dilliard 63 71

Ukic gene 3 ardından Erdemir 2de0 attı

Erkan attı ama iş işten geçti.Karşılıklı boş hücumlardan sonra Tomas tan 3 bu sefer. Fark gene 10 2.32 var mola geldi.

69-77 derken bir 3 daha 69-80

1.20 kala 71-80

49 sn kala 73 80 Kaya 28 sn kala maçı bitirdi 73 82

74 82 maç sonucu sallandılar yıkılmadılar.

Banvit, Efes maçından sonraki 6 karşılaşmasını da play-off sıralamasına giremeyen takımlar ile oynayacak. Kısaca ligin son 6 takımı ile oynayacağı rahat bir döneme giriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...