Fenerbahçe konusunda çekimserim,binlerce bela okuyan bir taraftar topluluğunun takımı sırf o topluluk sevinmesin diye onlar iyi yerlere gelsin maalesef istemiyorum ama tabiiki de finali bir Türk takımı oynasın Galatasaray ile isterim,çünkü bu sadece o diğer Türk takımına pozitif yansımaz,ülke puanına da pozitif yansır.Neden böyle ön elemelerle uğraşmak yerine paşa paşa A lisansıyla gitmeyelim ki Avrupa'ya.
Ayrıca benim cevabım ne sana ne de Pınar'a idi Sarper aslına bakacak olursan.Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yani.Belki benim haddime değil bunu söylemek veya uyarmak ama;iki kişi anti Galatasaray'lılık yapıyor burada.Farklı fikirler,eleştiriler olmayacaksa forumun manası nedir denmesin lütfen.Bu şubede olumsuz işler yapılıyor olabilir birilerine göre ve herkes eksiklikleri söyleyebilir ama belirli kalıplar içerisinde.Ayrıca eleştirmiyeceksek napacağız burada diyen şahısların,olumsuz her türlü senaryoda ortaya çıkarken;olumlu durumlarda klavyelerini kaybetmelerini çok manidar buluyorum.
Gazanfer ayrıca güzel bir noktaya temas etmiş,bu takımı başa oynamazken de bu takımın birçok insan var bu camiada.Play off a bile giremeyen takımlarımız oldu,onları bile her haftasonu izlemek için can atardım,zor beklerdim maç gelsin.Şubemiz her geçen sene daha iyi adımlar atıyor,daha çok üstüne koyuyor ve profesyonel bir kimliğe kavuşulmaya da başlanıyor Hakan Üstünberk'in sayesinde.
O yüzden bunca güzel adım atılıyorken;yok neden 5 numara gelmemiş,3 gelmemiş,bu takım Euroleague'e katılamayacakmış.Efes deli transferler yapmış,final four yapacakmış.Bu kadar kolay mı bir takımı,emekleri karalamak,düşüncelere saygı duymamak?Oktay Hoca'nın kafasında neler geçiyor,nasıl bir sistem düşünüyor biliyor musunuz?
Herkesin kendine göre doğruları vardır ve bir basketbol görüşü vardır.Ben de hala bir üç numaraya ihtiyaç duyduğumuzu hissediyorum ama bunu söylerken o sıçrayamıyor bu yeteneksiz,Shipp şut özürlüsü,o turnike atmayı bilmiyor demiyorum,diyemem de...Bu forumda Tamika Catchings gibi saygıdeğer bir oyuncuyu itin kaba etine sokanlar oldu,turnike atmayı bilmiyor diyenler oldu,şu an kendisi yok burada,bakıyorum da bazı arkadaşlarımız o zaman öyle yorumlar yaparken;şimdi Tamika'yı çok değerli görüyorlar.
Daldan dala atlayan bir mesaj olduğunun farkındayım ama Galatasaray'lıya yakışan oyuncusuna sahip çıkmasıdır,sabırlı olmasıdır.Bizim atacağımız her adım bu şubeyi daha da cesaretlendirecek.