Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes'in yaptıkları hamleler gayet mantıklı,en azından son yıllardaki stabil zihniyetten çıktılar biraz.Özellikle yaptıkları potaaltı rotasyonu kendi takımımızda da görmek isteyeceğim türden.Gel gelelim iş sadece kağıt üstünde bitmeyip bunun yan unsurlarının da olduğunu düşünürsek işleri hiç kolay değil.Ama en azından Avrupa'da iyi yerlere gelecektirler..

Hani bizim millette vardır ya, küfürle övme olayı. Efes'in kağıt üstünde pota altını görünce, o şekilde bir şeyler yazasım geliyor :)

Oldu olacak guard için de bir Spanoulis ayarı çeksinler.

Benim tahmini Efes rotasyonum şöyle

Huertas-Tunçeri-Doğuş
Vujacic-Thornton-Sinan
Pietrus-Thornton
Savanovic-Gönlüm-Kuqo
Barac-Batista

Kuqo,Doğuş,Cenk süre alamazlar.Sinan ise çok az süre alır.

İspanyollar yazıyor o da gelir artık bu saatten sonra Efes'e. Ligdeki rakipleri Barcelona'ya vereceklerine Efes'e gitmesi Caja için de hayırlı olur.

onu da alırlarsa tebrik ederim..hidolu ve ibolu kadrodan sonraki en iyi kadro olacak..herşey koçun elinde olacak artık..ligin kalitesi gerçek anlamda artıyor..fülkerin ve bizim de kadro oldukça iyi ve bu iki takımın çok büyük seyirci avantajı var..telekom da fena değil..onların yerinde olsan nachbar'ı da alırım..tam hücum takımı olurlar:) beşiktaş ve banvitin de hamlelerini görmek lazım..

Duyum var da sağlam kaynaktan mı? Yoksa her yerde dedikodular dönüyo zaten..

Ben Efes'in alabileceğini sanmıyorum,daha doğrusu Huertas'ı Caja'nın bi şekilde tutacağına inanıyorum ama gelirse Efes efsane bi takım olacak o da bi gerçek..

Ayrıca Vujacic gelirse ve ısınabilirse,ki oyun stili bence Avrupa basketboluna müsait,çok çok önemli katkı sağlayacaktır..Nba'den alınabilecek en iyi oyunculardan(maaliyet-yarar oranında) birini aldılar..Lakers'daki bi dönem basketbolunu oynayabilirse leblebici diye lakap takarlar,o kadar diyorum :)

Vujacic sezonun en büyük balonu olabilir.

Sharapova'yı bekleyenler de çok beklerler ayrıca :)
nba de şampiyon lakers da rotasyon oyuncusu bir oyuncu ne kadar beğenmesen de balon demek iddalı olmuş. vujacic 4 sene önce lakers bostona finallerde kaybedince kobeden sonra ayakta kalan ender oyunculardan biri idi. lakers o oyununa çok güvendi ve az olmayan bir kontrat imzalattı. sonradan kariyerinde düşüşler var ama hala genç ve iyi bir oyuncu. şutu iyi oyun kurma özelliği fena olmayan savunmada da gayretli bir isim bence.sloven olması da artı biz özellik

Iverson için de benzer şeyler söylediğimde yine sizin de içinde bulunduğunuz bir grup benzer tepkiler göstermişti. Sonu malum...

Vujacic zaten beğendiğim bir oyuncu değil, Efes'in lider oyuncu profiline ihtiyacı vardı, Vujacic gibi rol oyuncuları tonla var zaten takımlarında. Ayrıca balon derken en büyük hayal kırıklığı olabileceğini kastettim. Ben açıkçası çok sevindim bu transfere Galatasaray açısından.

Iverson için de benzer şeyler söylediğimde yine sizin de içinde bulunduğunuz bir grup benzer tepkiler göstermişti. Sonu malum...

Vujacic zaten beğendiğim bir oyuncu değil, Efes'in lider oyuncu profiline ihtiyacı vardı, Vujacic gibi rol oyuncuları tonla var zaten takımlarında. Ayrıca balon derken en büyük hayal kırıklığı olabileceğini kastettim. Ben açıkçası çok sevindim bu transfere Galatasaray açısından.
efes transferi bitimedi daha ama bence 1 ve 3 numara transferi yapacaklar.1 numaraya lider oyuncu arayışları var zaten

Efes'in lider özelliklere sahip bir oyuncuya ihtiyacı vardı bence, o yüzden pek de iyi bir transfer diyemeyeceğim. Kalitesine sözüm yok, fena oyuncu da değil ama Efes'in istediği adam değil. İstenilen düzeyde katkı vereceğini düşünmüyorum

Huertas gelsin Efes'e. Final four takımımız olsun uzun yıllar sonra.

Efes çok büyük oynuyor bu sefer.

Adamların pota altı ''Estargon kalesi'' gibi. Bu sezon bayağı keyifli olacak.
Kağıt üzerinde en iyi kadroya Efes sahip ancak asıl mesele parkede bitiyor.

Fb sadece 1 transfer yapacaksa ve Efes'de oyun kurucu olmak üzere en az 1 transfer yapacaksa,Fb'nin önüne geçer bu sene Efes..

Telekom,biz,Fb,Efes ve diğerleri..Bayaa keyifli geçecek bu sene,heyecanla bekliyorum valla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...