Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emir in yerli statüsünde oynaması mümkün değil bence.Eğer işler o şekilde olsaydı Nevin Nevlin in de Türk statüsünde oynaması gerekmezmiydi?

Ben Efes'in kadrosunu tam tersi birbirini tamamlayan oyunculardan buluyorum...
1 numara transferinden sonra daha da net konuşabiliriz...
Özellikle Pota altında resmen duvar var...
Batista ve Kerem gibi iki ağır işçi, Barac gibi bir yetenek, Savanovic gibi bir skorer ve yaşlı kurt Ermal...
Forvet-SG mevkilerinde ise Sinan-Kinsey savunmacı, Vujacic ve Cenk skorer ve Türk olacak Thornton'u unutmamak lazım...
Guardlarda ise Doğuş çok kötü hücumcu ama çok iyi bir savunmacı...
Kerem'i zaten biliyoruz...
Açıkcası bu takımdan uygun bir kimya oluşur, tabi kimyagerin ne yapacağı en büyük soru işareti...

Emir yerli statüsü kazanır milli formayı giydikten sonra.
Bu yanıtı veriyorsanız tartışacak bir durum yok. Zira öğrenmek paylaşmak için değil sırf tartışmak için burada olduğunuz açık.

Bizde bir ara Shumpert'e milli forma giydirelim oda yerli olsun. Sonra başka birisini daha devşiririz ona da milli forma giydirir onu da yerli yaparız. Bu böyle uzar gider. Türk oyunculara alt yapıya gerek yok. size kolay gelsin.

Emir yerli statüsü kazanır milli formayı giydikten sonra.

Serhat 5 yaşındaki çocuktan daha fazla saygı görmek istiyorsan,5 yaşından büyük gibi davran.Hani daha soyut konuları geçtim,belli olan gerçekler,kurallar var,kafana göre o şöyle olur bu böyle olur diye atıyosun,senin gibi saçmalayan tonla adam var Antu'da,her gün bir sürü capsleri yayınlanıyo,konuşurken onlardan farkın olsun,ya da olmayacaksa oraya git mümkünse..

Bu ne ya,öyle bir imkan yok Fedarasyon kuralı diyoruz,yok yok öyle olur,bu adam şu kadar para alıyor,kulüp yöneticisi açıklama yaptı deniyor,yok o kadar almıyor diyosun..Neyin peşindesin?

Mantık yürüttüm. Ermal Kuqo da Arnavutluk için oynuyor mesela ama yerli statüsünde, devşirme değil.

Mantık yürüttüm. Ermal Kuqo da Arnavutluk için oynuyor mesela ama yerli statüsünde, devşirme değil.

Yürütme kardeşim,araştırmadan yürüteceksen,birileri sana somut bilgiler ile geldiğinde hala böle olur,hayır şu şöle diyeceksen yürütme..Bari insan der ki ''Acaba milli takımda oynarsa olur mu peki? '' Adamlar sana açıklama yapıyor sen hala,yok ya yerli sayılır diyosun..

Aykut'un da dediği gibi birileri ile bilgi alışverişi için değil de sırf tartışmak için geldiysen,burası öyle bir ortam değil hatırlatayım..

Huertas olmuyorsa, Efes bence Nedovic'i almalı. Nedovic şu haliyle bile pişmiş resmen. Sadece servis edilmeyi bekliyor.

Beşiktaş taraftarının Kobe için bestesi ;

"Memphis'ten, Portland'tan topçu almayın, taraftarı çıldırtmayın.. Senelerce sürsün lokavt.. gelsin artık Kobe Bryant..."

Efes Pilsen sağlam para döküyor, başarı elde edemezlerse baya içlerine oturacak :) Eğer Kerem yerine biri alınırsa, Ermal'a bir bardak soğuk su öneriyorum. Zaten az süre alacak gibi görünüyordu, iyice geri planda kalmış olacak..

Zaza Pachulia da kendine ait twitter hesabından, Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmeyeceğini yazmış

http://www.kartalhaber.com/haber/13058760/efsane-de-geliyor.html

Sesli güldüm, altıma sıçtım ne derseniz. Aahahahahahahahah.

- "NBA'deki lokavtı iyi değerlerdiren Beşiktaş yönetimi basketbolda "hocaların hocası" efsane teknik adam Phil Jackson'la görüşmelere başladı."

- Siyah-Beyazlı takımda 10 yıllık plan yapacak Jackson Türkiye'nin dört bir yanında açılacak Beşiktaş spor okullarının da temelini atacak.

- "Jackson'ın yardımcılıklarını ABD'den getirteceği öğrenilirken..."

- "New York Knicks ile iki kez şampiyonluk kazanmıştır. İkinci şampiyonluğunda asistant koç olarak da görev aldığından çok fazla katkısı yoktur."

İsmail Burak Topal zirve noktasına ulaşmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...