Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
http://www.kartalhaber.com/haber/13058760/efsane-de-geliyor.html

Sesli güldüm, altıma sıçtım ne derseniz. Aahahahahahahahah.

- "NBA'deki lokavtı iyi değerlerdiren Beşiktaş yönetimi basketbolda "hocaların hocası" efsane teknik adam Phil Jackson'la görüşmelere başladı."

- Siyah-Beyazlı takımda 10 yıllık plan yapacak Jackson Türkiye'nin dört bir yanında açılacak Beşiktaş spor okullarının da temelini atacak.

- "Jackson'ın yardımcılıklarını ABD'den getirteceği öğrenilirken..."

- "New York Knicks ile iki kez şampiyonluk kazanmıştır. İkinci şampiyonluğunda asistant koç olarak da görev aldığından çok fazla katkısı yoktur."

İsmail Burak Topal zirve noktasına ulaşmış.

Beyin bedava adamlarda..

Herşeyi bi kenara bıraktım,daha önce de yazmıştım,tamam Kobe'yi Deron'ı getirtmek ''transfer'' adına büyük başarıdır ama saf saf bunu sadece biz başardık havaları beni öldürcek ya..Barça,Cska,Real,Pana,Oly almıyoda neden onlar alıyo oturup bunu düşünen yok..Bjk taraftarında en büyük biziz,biz şöyleyiz böyleyiz havası var,kendileri söylüyo kendileri inanıyo sadece bu kadar mı saf olunur :)

Ayrıca bu transferlere çocuk gibi heyecanlanan Ergin hoca artık ağzıyla kuş tutsa,nerde ne kupa var alayını toplasa benim için spor adına Serhat Ulueren kadar bile değeri yoktur.Doğan Hakyemez niye gitti ki,tam körler sağırlar durumuydu ne güzel,geçinip giderlerdi..

Phil Jackson geliyomuş da,dört bir yana basketbol okulları açılacakmış..Lan adamı delirtir bunlar,resmen kendileriyle dalga geçirtmek için uğraşıyolar..Basketbol takımı kaç senedir sürünüyo,senin başkanın resmen basketbol kulübü ortadan kalksa da rahatlasam diye davranıyo,taraftarın basketbol futbola yük oluyo boşverin basketbolu diyo,sonra o taraftar 2 tane yıldız geldi mi,basketbolu bi anda sevdiği yetmezmiş gibi bi de basketbol ulemaları oluyo..Sen önce basketbol kulüplerini kur,hatta önce o kafaya gel,sonra Phil Jackson diye hayaller kurmaya devam edersin :)

Ayrıca son olarak Phil Jackson olayı için şu linke bakmanızı istiyorum,görenleriniz vardır ama olsun..Durum bundan ibaret Beşiktaş'da :)

http://krampon.net/lebron-james-selcuk-universitesinde/4ed3a8cd-9d0e-42

10 yıllık plan yapılacakmış ne planı acaba ? Tamam kralsınız.. :D

Bunlara verecekleri para ile uzun ömürlü ve daha iyi bir kadro kurabilirlerdi. O zaman plandan bahsetsinler sabahlara kadar. FB, BJK taraftarı bizim neşe kaynağımız, varolun.

efes thortonu gönderip kinseyi alacakmış yerli statüsünde kinsey oynayacak. thorton daha iyi bir oyuncu ama 34 yaşında kinsey 27 yaşında o açıdan uzun yıllar kullanırlar kinseyi. kadroda türk statüsünde oynayan yabancı(shumpert)olmasa çok isterdim thortonu iyi oyuncudur

Gökhan Türe, Bizdeki Ylaçın Dümer'in fb versiyonu yaptığı haberlerin nerdeyse tammaı masa başı sallama.
Zira Aydın Örs çıktı hemen haberin yalan olduğunu açıkladı.
Ersan ya Efes yada Barca ile anlaşacak

Haberin uydurma olduğu 3 senelik anlaşma yazmasından belli. NBA'de kontratı devam eden Ersan nasıl Avrupa'da 3 senelik kontrat yapacakmış. Oldu olacak bir kontrat da Çin'de yapsaymış. Lokavt süresince oynar, sonra NBA başlayınca "mecburen" takımına döner ve gelecek yaz zaten kontratı bittiği için gelir Avrupa'da kimle anlaşırsa anlaşır. Ersan'ın bu yaz anlaşacağı takım sadece lokavtı kapsayacak, bu unutulmasın.

Efes eğer Huertas ve Ersan'ı alırsa, ciddi ciddi Euroleague'in en iyi kadrosuna sahip olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...