Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de lokavtın erken bitme ihtimalinin hayli zayıfladığını düşünüyorum. Tüm sezonunu kaplama olasılığı da var, biz de abartmadan bir eksik kapatsak fena olmaz.

Mills gelmiş Efes'e. Ersan da olursa çok iyi takım olurlar.

Pargo, McCalebb falan hızlı olmalarının ekmeğini yediler Euroleague'de. Mills bence ikisinden de yetenekli ve hatta hızlı. Faydalı olur.

Ersan'a da 3 numarada ve Kerem Gönlüm'ün sakatlığı sebebiyle 4 numarada ihtiyaçları var.

ersan ve mills ile efes kapattı transferi çok iyi kadro kurdular ersan hamlesi ligin dengelerini ciddi sarsar eurolig de final four oynasınlar bari bu kadro ile isterim efesi final four da görmeyi

Playoffta oynayamayacak bir Ersan nasıl dengeleri sarsacak? KG gelene kadar eksik yaşamayacaklr böylece, Euroleague gruptan da çıkamama riskleri varken iyi oldu bu hamle onlar adına.

Eğer lokavt bitmez ve Ufuk Sarıca da takımı iyi bir şekilde yönetebilirse Efes Pilsen baya ağır basabilir ligde.. Final Four kapısını da zorlarlar diye düşünüyorum

Ersan'a kadar bence başa baştı Fb,Efes ve biz..Ama bence Efes Ersan ile bu sene şampiyon olacak..Hatta EL'de de F4 garanti gibi..Keşke Ersan'ı biz alabilseydik..

EL'de F4 garanti gibi?Kağıt üzerinde şu takımları yorumlamayıp sıralamalarını belirlemeye ne kadar da bayılıyorsunuz...

EL'de F4 garanti gibi?Kağıt üzerinde şu takımları yorumlamayıp sıralamalarını belirlemeye ne kadar da bayılıyorsunuz...

Bundan önce böyle bir söz duydun mu benden? Ersan ile ilgili bu durum..Barça'yı EL'de başarılı yapan kaliteli kadrosu değildi,Ersan gibi mücadeleci özel bi oyuncuya sahip olmalarıydı..Ben isimlere önem vermem..

Ersanı keşke biz alsaydık en büyük favori olurduk ancak yinede kadroyu genişletmek için transfer yapma şansımız var.Yabancı bir 5 alırsak kenara gelecek isim Shipp olur çoğu zaman ama Ömer Aşık,Enes Kanter'den birini alsak öyle bir sorunda olmaz .Ama transfer olmayacak gibi işin kötüsü.

valla efes açıkçası şu kadrosuyla nba'de playoff oynar kimse kusura bakmasın ve bunu üzülerek söylüyorum...çünkü eger ersan da sezon boyunca kalırsa cidden kadro olarak fazlasıyla agır basacaklar ligde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...