Ümit Avcı'ya göre Efes Hidayet ile anlaşmış.
Tanju abi son haberlere göre lock out uzun sürecek gibi duruyor.Oyuncular birliği editörü demiş 2011/2012 sezonuFiba'nın bu olaya izin vermesi saçmalıklara ve dengelerin bozulmasına çok sebep olacak, lokavt bitince Nba'e dönen oyunculardan sonra o güçlenen takımlar zayıflayacak ama iş işten geçmiş olacak.
Mesela Euroleague'de Efes bu oyuncular sayesinde gruptan çıkabilecekken, grupta Partizan elenirse hemen sonrasında da lokavt bitip Ersan ve Hido dönerse gruptan çıkamayan Partizan'a ne diyecek Fiba?Ya da bizim Euroleague elemesi oynayacağımız rakiplerimizden biri mesela Howard'ı getirse biz de o takıma finalde yenilsek bu olay adaletli mi olacak sizce? Aynı şekilde bu tarz çok takım var ve transferler Avrupa'ya da sıçrayacak gbii duruyor. Ya da beşiktaş Eurocup'ta çeyrek finale kadar çıktı çat bu adamlar gitti, zayıflayan kadrosu ile ordaki takıma muhtemelen elenince, daha önce Beşiktaş'ın elediği takımlar nolacak? Howard, Wade, Lebron, Durant gibi isimlerin de Avrupa pazarına girme olasılığıyla işin cılkı çıkacak. Tüm sezon oynayacaklarsa buyrun gelsinler ama öyle bir şey olmayacağını biliyoruz az çok. Sistemli, geleceği düşünen, hedefleri olan bir takım bu transferlere kalkışmayacaktır, doğrusu odur ama kısa vade düşünen takımlar yüzünden bu doğruyu yapan takımların hakkı yenebilir. Fiba reklam uğruna verdi izin ama lokavt bitiminde dengeler terse dönünce kararın yanlışlığı ortaya çıkacaktır.
Tanju abi son haberlere göre lock out uzun sürecek gibi duruyor.Oyuncular birliği editörü demiş 2011/2012 sezonu
oynanmayacak falan diye.Hatta oyunculara teklifleri değerlendirin demiş.
http://megabasket.net/haber_izle.asp?no=29149 bu sitede yazmışsa Hido olayı doğrudur kesinlikle.
F. Ülker Mehmet Okur'la görüşüyormuş.
Emrah abi selamEyüp Bey yazılarınızı beyenerek takip ediyorum ama bu yoruma kısmen katılmıycam...
Evet seride bende Miami'yi favori görüyordum ama bu kağıt üstünde bir tahmin değildi, Dallas'ın geçmişine bakıp duygusal bir bakış diyelim...Öncelikle Miami'nin taşları eksikti, bir kere pivotları yok, benci yok. Yedek kadrosu o iştişamlı ilk 5'in çok gerisinde kaldı.
Ayrıca Dallas'ın yıldızları da yabana atılır cinsten değil...2-3 numarada Lebron ve Wade ile Miami oldukça üstündü belki...
Ama 1-4 ve 5 numaralarda Dallas kağıt üzerinde çok ağır basıyordu. Bench ise tamamen Butler olmamasına rağmen tamamen Dallasın üstünlüğündeydi...Nowitzki Bosh'u ezdi, Kidd Bibby'i, Chandler önüne gelen tüm Miami uzunlarını....Miami'nin 5 numarası kim hatırlamıyorum bile. Çoğunlukla aslen 4 olan Bosh 5 numara oynadı zaten...Benci saymıyorum bile...Terry, Barrea....
Ayrıca Dallas'ta Marion gibi yıldız bir isim daha vardı, Lebron'u yavaşlattı...
Neyse bizim Efesten kağıt üzerinde şu an tek üstün olduğumuz yerler "1" ve "13" ve "14" numara...Özellikle 5 numarada bizden bir hayli üstünler. 4 numara biraz daha dengeli. Efesin transferleri ise yerine "cuk" oturur cinsten. Bu kadar iyi ve tamamlayıcı malzemeyle çorba yapamazsan artık aşçılığı bırak ve bir daha hiç uğraşma. Ha tabiki bu demek değildir, maç başlamadan havlu atıcaz...Beyaz bayrak sallıycaz. F.Ülker'e yaptığımız gibi sonuna kadar mücadele ediceğiz....Efes'e karşı işimiz zor ama imkansız değil elbet...
Bu arada "13 numara" olarak koçu ki çok büyük bir faktör, "14 numara" olarak taraftarı kastettim...
Edit : Serhat benden hızlı çıktın, aynı şeyleri yazmışız...