Kürşat Lavrinovic gidici diye duymuştum.
Çok iyi transfer ikiside. Özellikle Gist'i bizde görmeyi çok isterdim.
Fener'de kalan yabancılar kim olacak peki?
Ukic
Tomas
Vidmar
Bogdanovic
Gist
PG
olabilir mi seneye?
Fener'de kalan yabancılar kim olacak peki?
Ukic
Tomas
Vidmar
Bogdanovic
Gist
PG
olabilir mi seneye?
En kritik isim Vidmar bence.Geçen seneki formunda dönerse ciddi f4 adayı olurlar.Mirsad nasıl dönecek oda önemli tabi.
Bogdanovic ve Gist, kağıt üstünde ikisi de iyi oyuncular.
Bogdanovic'e Rakocevic tarzı diyebiliriz, skor makinasıydı Cibona'nın. Şimdi 1 üst kademede neler yapacağını çok merak ediyorum. Bu adam Euroleague tarihine geçebilecek bir oyuncu da olabilir, sonu büyük hüsran da olabilir, bekleyip görelim. Yalnız ben bu transfere sevindim açıkçası. Çünkü Fb Ülker'e geçen sene EL'de başarıyı getiren şey ön alan savunmasında Ömer-Kinsey-Tomas'ın müthiş baskısıydı. Bogdanovic zayıf halka gibi olacak bu durumda, o açıdan sevindim.
James Gist hepimizin çok istediği bir oyuncuydu. İnanılmaz atletik bir oyuncu gerçekten. Hücum yönünden sıkıntı çekmeyen ama savunmada ve ribaundlarda aksayan takımımıza ilaç gibi gelirdi. Elbette enerjisiyle katkı verecektir Fb Ülker'e ama sanki daha hücumcu bir 4 numara lazımdı onlara. Yani Kaya Peker'in hücum gücü 0, Vidmar'ın da keza çok iyi bir hücum repertuarı yok, Lavrinovic de gönderileceğine göre bir tek Oğuz kalıyor içeriden sayı bulabilecek. Bizim takımımıza inanılmaz uyardı James Gist ama Fb Ülker konusunda şüphelerim var.
Bu 2 oyuncu da gerçekten iyiler ama işte Fb Ülker'in hedefimiz F4 diyip bu oyuncuları alması çelişki gibi geldi bana. Kadrolarına bakarsak;
Ukic-Cook-Engin
Ömer-Tomas
Preldzic-Bogdanovic
Gist-Kaya
Vidmar-Oğuz
Pek F4 yapabilecek bir kadroya benzemiyor. Geçen seneki başarılarının altında kalmaları muhtemel.