Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bogdanovic'e herkes bayılış forumlarda gördüğüme göre. Benim beğendiğim bir oyunu değil açıkçası. Tamam iyi şutör ama ayakları yavaş bence El'in yüksek tepelerine göre. Ve takımda tolore edecek kimse yok onu. Made bu kadar paraya kıydınız bare daha savunması da olan bi skorer alsaydınız. Bilmiyorum belki 3 hırvat iyi uyum sağlar ama bana pek öyle gelmiyor.
Gist'in ne katkı vereceği kısmet işi. İyi mi katkı verir kötü mü anlaması zor çünkü hakikaten uçmuş bir tip. Ama şuna eminim ki ya çok iyi ya çok kötü olacaktır. Bence alınmaya değer bir risktir Gist. GÜzel transfer.

Efes'in Gecevicius'a teklif yaptığı söyleniyor. Bugün oyuncu önelerine yazdığım mesaja ekleyip, eklememeyi çok düşünmüştüm, ilginç bir transfer olabilir.

Efes:Kerem-Sinan-Cenk-Ermal
Fb:Engin-Ömer-Emir-Mirsad-Kaya-Oğuz-
Gs:Tutku-Caner-Evren-Cevher-Furkan-Shumpert..
Eğer Efesten Kerem ve Enderi alırsak yerli isimlerde öne geçebiliriz..Ayrıca Efeste hangi yabancıların kalacağı belli olu mu?Acaba kimlerle devam edecekler..

Ayrıca Efeste hangi yabancıların kalacağı belli olu mu?Acaba kimlerle devam edecekler..

Flip Murray,Lawrence Roberts ve Türk statüsünde oynayan Erwin Dudley ile yolları ayırdılar.
Nachbar'la ilgili bilgim yok ama Rako'nun opsiyonu takıma aitti.Onunla ilgili kararı yönetim verecek.
Ayrıca,Thornton'u Türk statüsünde oynatmayı planlıyorlar bu sezon.

Flip Murray,Lawrence Roberts ve Türk statüsünde oynayan Erwin Dudley ile yolları ayırdılar.
Nachbar'la ilgili bilgim yok ama Rako'nun opsiyonu takıma aitti.Onunla ilgili kararı yönetim verecek.
Ayrıca,Thornton'u Türk statüsünde oynatmayı planlıyorlar bu sezon.

Lawrence Roberts bizim için iyi olabilirdi.Muhtemelen avrupada takım bulmakda sorun çekmez.

Efes artık son atışlarını yapıyor. Kadroyu 30 üstü oyuncularla doldurdular, bu sene başarı gelmezse sağlam bir revizyona gidecekler gibi duruyor. Ama yine de bu seneki final serisinin ismini bozacaklarını düşünmüyorum.

Kerem Tunçeri - Yabancı
Yabancı - Sinan Güler
Bootsty(Türk) - Cenk
Kerem Gönlüm - Savanovic
Yabancı - Raduljica - Ermal

kadroları olacak gibi görünüyor.

peki beşiktaşın elinde kim kaldı ? serkan,cevher gitti. Serhat,cüneyt ve bekiride yollamaya çalışıyorlar şu ana kadar transfer haberide yok Kimi alacak bu adamlar ?

Sadece Mehmet Yağmur ile anlaştılar piyasada Türk de kalmadı, elde kalan 3 Türk ismi de yollamaya çalışıyorlar 1 tane devşirme kadrolarında tutup 5 yabancı alacaklardır, yabancılar konusunda iddialılarmış bakalım göreceğiz.

Türk Telekom Willie Solomon ile anlaşmış :)

Seneye ilk 5'i zorlayacaklar gibi gözüküyor. Karşıyaka'nın önüne geçtiler yabancı transferleriyle.

karşıyaka chatman'la görüşüyormuş. Kaynak: Salsa basket

Beşiktaş ne yapmaya çalışıyor allah aşkına. Ellerindeki en iyi oyuncularından birini -hele ki devşirme olarak oynatabilirler- takımda tutmuyorlar. Koçumuz cem akdağ olsa ve yaşı 3-4 yaş genç olsa takımımıda olmasını isteyeceğim 1 numaralı transfer olurdu
d-wash-chatman off off off :D

A Haber’de katıldığı programda transferlerle ilgili bildi veren Örs, Andrei Kirilenko ve Ionnois Bourousis gündemlerinde olmadığını belirtti ve, “Bojan Bogdanovic ve Gist’i takıma kattık. May, Jasikevicius ve Lavrinovic’in sözleşmelerini uzatılacağını sanmıyorum. Bir guard almak istiyoruz. Kinsey ve Tomas takımla devam edecek. Vidmar ve Mirsad sakatlıklarını atlatıyor. Sezon başında hazır olacaklar. Engin’in ise ekim-kasım gibi takıma katılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...