Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Telekom da önümüzdeki yıl için sağlam kadro kuruyor.

4.lüğün en güçlü adayı olacaklar kağıt üstünde.

Solomon-Muratcan-Nedim-Kambala-Ersin Dağlı-Jagla
 
Bogdanovic,Gist,Tomas,Kinsey,Vidmar kesin devam edecekler, bir de guard alacaız diyor ediyor 6 yabancı. Ukic ismi geçmiyor o yazıda ilginç, Ukic'in kalıp Kinsey'in gitmesi normalde beklenen bir şey ama Kinsey devam edecek diyor bizim için iyi haber.
 
Telekom'un transferleri gerçekten iyi. Ersin Dağlı, Solomon ve Kambala. Özellikle Kambala ve Solomon'a rotasyon yaratabilirlerse güçlü bir kadro oluşturabilirler.
 
Bogdanovic,Gist,Tomas,Kinsey,Vidmar kesin devam edecekler, bir de guard alacaız diyor ediyor 6 yabancı. Ukic ismi geçmiyor o yazıda ilginç, Ukic'in kalıp Kinsey'in gitmesi normalde beklenen bir şey ama Kinsey devam edecek diyor bizim için iyi haber.

Bence Kinseyi gönderirler yada Euroleaguede 6.yabancı olacak guard tahminim yerli olur.Barış Ermiş olabilir.Engin sakat olmasa idare ederler.Keşke Ukici göndermek gibi bir hata yapsalar.:)
 
"Fenerbahçe Kirilenko konusunda baya ciddi sanırım, haber bugün hoopshype'da" yazacaktım ki hoopshype kaynak olarak ajansspor'u almış, te allam ya.
 
Telekom'un hamleleri onlar adına başarılı.
En iyi ihtimal beşinci sırada bitirip Banvit ya da Efes'e çelme takarlar eşleşmelerde.
Beşiktaş CT için konuşmaya gerek yok.Cevher'i bile tutamayan yönetimden herşey beklerim.
Seneye Play Off yapmaları bile mucize bu kafayla.Düşmezlerse iyidir hatta.
Karşı yaka için tek diyeceğim,Ukic'i yollarlarsa büyük kıyak geçerler bize şampiyonluk mücadelesinde.
 
Can Akın ile anlaşmış diye bir dedikodu var Beşiktaş için.

Bizden ayrılabilecek 2-3 yerli için bekliyor olabilirler belki de sponsordan bağımsız olarak.
 
Aydın Örs Kinsey-Vidmar-Tomas devam edecek demiş ama Ukiç ile ilgili bişey dememiş..Acaba ukiçi gönderecekler mi merak ediyorum..Çünkü yabancı hakları doldu..Diğer ihtimal Ukiçin yanına Barış mı alınacak
 
Hırvatistanın kadrosu

POINT GUARDS
Dontaye Draper
Roko Ukic
Fran Pilepic
Marko Popovic
Rok Stipcevic

SHOOTING GUARDS
Marko Tomas
Kruno Simon
Marko Car
Zoran Vrkic
Hrvoje Kovacevic

SMALL FORWARDS
Bojan Bogdanovic
Hrvoje Peric
Damjan Rudez
Tomislav Zubcic
Marin Rozic

POWER FORWARDS
Ante Tomic
Marko Banic
Goran Suton
Mario Delas
Damir Markota

CENTERS
Stanko Barac
Luka Zoric
Luksa Andric
Kresimir Loncar
Leon Radosevic
 
Erkekler İkinci Lig'den şampiyon olarak BEKO Basketbol Ligi'ne yükselen Genç Banvitliler’in lig hakkını satın alabilmek için beş kulübün Banvit Basket Spor Kulübü'ne başvurduğu öğrenildi. Bandırma kulübünün Başkanı Özkan Kılıç, bu kulüplerin İ.T.Ü, Darüşşafaka, Konya Selçuk Üniversitesi, Gaziantep Belediyesi ve Bornova Belediyesi olduğunun altını çizerek, bu takımların Genç Banvitliler’i satın alarak, BEKO Basketbol Ligi’nde yer almak stediğini vurguladı.

Kılıç, anlaşmaya varıp, oyuncuların geleceklerini güvence altına alabilirlerse, kulüplerden birine Genç Banvitliler'i verebileceklerini kaydederek, Banvit A.Ş’nin gücü, bu iki takımı yaşatmaya yeteceğini Banvit camiasına ait iki takımın, BEKO Ligi’nde yer almasının soruna neden olmasını istemediklerini vurguladı

Türkbasket
 
BEKO Basketbol Ligi’ndeki ilk yılında 7’nci sıraya kadar yükselen ve mütevazı bütçesiyle devleri dize getiren Olin Edirne’de maddi sıkıntıların ardından oyuncularda birer birer yuvadan uçtu. Yaprak dökümünün yaşandığı takımda bulunan 14 oyuncuda takımdan ayrılırken, Oyak Renaultlu Ogün Sevinç Olin’e transfer oldu.

Trakya’nın Beko Basketbol Ligi'ndeki tek temsilcisi olan Olin Edirne, ilk yılında aldığı başarılı sonuçlar ile dikkatleri üzerine çekti. Dört yıl önce 10 bin liraya kurulan Olin, 3 senede Beko Basketbol ligine yükseldi. Ligdeki ilk sezonunda ligin güçlü ve dev takımlarıyla başa baş mücadele eden Olin Edirne, 30 maçta aldığı 17 galibiyetle normal sezonu 7’nci sırada tamamladı. Play-Off çeyrek final serisinde Banvit’e 3-2 yenilen Olin sezonu da kapatmış oldu.

BÜTÇE 2 MİLYONUN ALTINA DÜŞTÜ

Takımın tek ve ana sponsoru olan Olin Yağ Sanayi, bu yılki bütçenin geçen yılki 2 milyon liradan daha az olacağını açıkladı. Büyük bir maddi sıkıntının içerisine giren Olin Edirne’de oyuncularda da yaprak dökümü yaşandı. Başarılı sonuçlarda büyük pay sahibi olan ve forma giydiği 30 maçta 12,11 sayı ve 8,5 ribaund ortalaması ile oynayan Makedonyalı Predrag Samardizki, Litvanya’nın Lietuvos Rytas takımı ile anlaştı. Olin Edirne’nin en büyük silahı olan ve 18,5 sayı ortalaması ile oynayan Litvanyalı Renaldas Seibutis’te hemen ardından aynı takımla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

14 OYUNCU GİTTİ 1 OYUNCU GELDİ

Bir yıllık anlaşmaları nedeniyle takımdan ayrılan Ahmet Kaplan, ikinci lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Erdal Bibo ise Mersin Büyükşehir Belediyespor ile anlaşma imzaladı. Geçtiğimiz sezon sadece 9 dakika süre alan ve takımın kaptanı olan Ege Taşpınar ise ‘takım menajerliği’ne getirildi. Sözleşmesi biten ve istedikleri ücretleri alamayan Caner Ercan, Reha Öz, Seth Doliboa, Tufan Ersöz, Ömer Ünver, Vidas Ginevicius, Davud Kamer, Rahim Rızvanoğlu ve Fikret Can Akın Olin Edirne ile yollarını ayırarak başka kulüplerle görüşmeye başladı. Edirne temsilcisi bu süreçte geçen yıl Oyak Renault takımında forma giyen Ogün Sevinç’i transfer etti.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seneye kesin küme düşer bunlar..
 
Olin düşman olmaya çalışacağına dost olma gayretinde olsaydı çok yerden yardım da görürdü. Popülizm kısa da olsa zafer yaşadı. Gün üzülme günü. Ben nerde hata yaptım derken...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst