Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaşın yaptığı iş bir parmak bal kıvamındadır,öteye geçmez kesinlikle..hakikaten iyi bir kadro kursalardı ve üstüne de bir tane bu şekilde bir nba oyuncusu alsalardı,o tatlının kaymağı olurdu..Şimdi ise dışı gösterişli içi çürük bir şey gibi oldu..

Deron Williams aylık 300.000 dolar gibi bir para alıcakmış,kobe olayının olmicağı söyleniyor..O olmazsa Kevin Durant gelicekmiş o da aylık 700.000 dolar istiyormuş vs vs..tamam bu paralar yıldırım demirörene dokunmuyor olabilir ama yapılan iş takım zerre kadar düşünülmeden tamamen reklam amaçlı,beşiktaşın mendes denilen menajerin oyuncağı olmasıyla ilgili bir durum..Tamam deron williamsı izlemek güzel bişey olucak ama beşiktaşa ne katıcak,sabun köpüğü misali..

Deron williamsı baz alalım aylık 300.000 dolar kontratlar genelde 10 ay üzerinden yapılıyor sanırım..3 milyon dolar para demek..Madem böyle bir para harcanıyor ve bütçeye dahil değil başkan karşılıyor..

Böyle bir durumda 3'er milyon dolara oynayacak 2 tane avrupa çapında yabancı alabilirdin..Bu paralara bir tane müthiş pg bir tane de pivot alırdın..Etrafına da eklemeler yaparak müthiş kadrolar kurabilirdin..Lokavt bitmesin diye dua etmek zorunda da kalmazdın..

Aynen öyle Can ama işin en komik,daha doğrusu trajikomik tarafı normalde biri saçmalarken,başka birinin mantıklı davranması durumu olur ya,Beşiktaş'da taraftarından yönetimine,başkanından antrenörüne herkes cidden zeka yoksunu şeklinde davranıyorlar..Özellikle Ergin Ataman'ın açıklamaları insanın kanını donduruyo,bu adam hangi ara bu hale geldi anlamıyorum..

Sarper yiğiter uluğun yanılmıyorsam bir yazısını okudum bugün yazıda Ergin Atamanın Deron Williams'ı tanımadığından bahseden,deron williamsı bile tanımayacak kadar nbaden bi haber olduğu yazıyordu.Kendisini üst düzey coach olarak lanse eden bir insanın basketbol camiasına oyunculara bu denli yabancı olması beni çok şaşırttı..Kendi kendime kibir nasıl bişey ki bir coachu bu hale getiriyor dedirtti..ben koç değilim ona rağmen bir çok oyuncuyu bilirim,bir fikrim vardır..İşi koçluk olan bir adamın bu denli bi haber olması beni çok şaşırttı,inanamadım..

Demek ki Ergin Ataman transferler konusunda menajerlere teslim durumda..şaşırdım ne diyeyim..

Sarper yiğiter uluğun yanılmıyorsam bir yazısını okudum bugün yazıda Ergin Atamanın Deron Williams'ı tanımadığından bahseden,deron williamsı bile tanımayacak kadar nbaden bi haber olduğu yazıyordu.Kendisini üst düzey coach olarak lanse eden bir insanın basketbol camiasına oyunculara bu denli yabancı olması beni çok şaşırttı..Kendi kendime kibir nasıl bişey ki bir coachu bu hale getiriyor dedirtti..ben koç değilim ona rağmen bir çok oyuncuyu bilirim,bir fikrim vardır..İşi koçluk olan bir adamın bu denli bi haber olması beni çok şaşırttı,inanamadım..

Demek ki Ergin Ataman transferler konusunda menajerlere teslim durumda..şaşırdım ne diyeyim..
Deron Williamsı tanımaması imkansız ya.Öyle bir şey yoktur bence

Şaşırıyor diyor tanımıyor demiyor dikkatli okuyun bence. Ergin Ataman ''noluyo lan ne Deron'u'' diyor resmen. Sonuçta bi gün Mehmet Yağmur'u kadrona katıyorsun ve ertesi gün Deron öneriliyor :D

Ergin Ataman'daki ego onu anca Bülent Uygun ya da Yılmaz Vural yapar,Mourinho değil..O hayaller dünyasında yaşamaya ve saçmalamaya devam etsin hala..

Şaşırıyor diyor tanımıyor demiyor dikkatli okuyun bence. Ergin Ataman ''noluyo lan ne Deron'u'' diyor resmen. Sonuçta bi gün Mehmet Yağmur'u kadrona katıyorsun ve ertesi gün Deron öneriliyor :D

Aynen senin dediğin gibi olmuş..Söylediği bir cümle bana acaba mı dedirtmişti ama tekrar okuyunca senin dediğin gibi olduğunu anladım..Zaten Deron Williamsın bir basketbol koçu tarafından tanınmaması oldukça karanlık bir durum olurdu..

şimdi de smodis deniyor bjk için...gerçi kaynak fanatik ve megabasket kısaca tırt olması kuvvetle muhtemel ama yine de acaba diyorum??

Ergin ataman ilgileniyoruz,muhtemelen aramıza katılacak minvalinde bir açıklama yapmış.
Smodis benim çok beğendiğim bir oyuncu,sakatlığın etkilerini attıysa,müthiş bir transfer olur.

Ergin ataman ilgileniyoruz,muhtemelen aramıza katılacak minvalinde bir açıklama yapmış.
Smodis benim çok beğendiğim bir oyuncu,sakatlığın etkilerini attıysa,müthiş bir transfer olur.

ergin ataman'a bakma ya twitter'daki tweetlerini görsen sanırsın ki 15yaşında bir çarşı grubu üyesi...o kadar ciddiyetten uzak...ona göre en son kobe ile de anlaşılmıştı...resmiyeti görmeden inanmam o yüzden...zira dawid hawkinsler benjamin ezeler de geliyordu ama hani?

edit: smodis hırvat KK Cedevita ile anlaşmış..kendisine hayırlı olmasını diler beşiktaşın koçuna da kucak dolusu sevgiler göndermeyi kendime bir borç bilirim... :D

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, Litvanya'nın Lietuvas Rytas takımından Kenan Bajramovic'i transfer ederken, oyuncusu Lance Williams ile sözleşme yeniledi.

Adı Bjk İle anılan,Smodis Cedevita ile sözleşme imzaladı... Efes Transferi kapattı 3 numarayı Kinsey ve Cenk ile geçicekler,,Ufuk Hoca bu sene Cenk'e oralarda iyi dakikalar vericek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...