Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BJK olmayan para ile organizasyon yaparak yine herkesi uyutmaya devam ediyor malesef henüz ismi geçen oyuncuların kaçı BJK'nin oyuncusu aslında muamma yani sözleşme ve ödeme ayrıntılarını bilmiyoruz.Bazıları sezon başlamadan bile boşa çıkabilir kimbilir o değilse bile sezonu kaçı tamamlar allah bilir.

Mesela Kemp henüz BJK'nin oyuncusu değil tam olarak bunu biliyoruz çünki Bologna resmi sitesinden duyurmuş geçtiğimiz ayın 30'una kadar bonservisi ödemeleri gerekiyorken ödeyememiş ve bu ayın 5'ine ertelemişler sonra bu ayın 5'inde de ödeyememişler birkaç güç içersinde ödem olmazsa Bologna süreci engeleyecekmiş (Kaynak Sportando) 130 bin dolardan bahsediliyordu bunu ödeyemeyen oyuncuların peşinatlarını ödeyebilmişmidir hiç sanmıyorum.

Sözün özü şu kafa yapısı ile kadrolarının ne olduğunu pek bir anlamı yok ki hasper kader tüm yabancıları (D-Willi hariç) sezon sonuna kadar kadroda tutabilseler bile o yerli rotasyonu ile pek ileri gidemezler o da ayrı bir konu

efesin aldığı ilievskiyi beğenmedim turnuvada şutu iyi değil delici özelliği çok fazla yok mccalebin altında ezildi resmen keremin de form durumu ortada efes bence zor iş yapar guardları sıkıntı bizim guardlar çok daha iyi şu an efesten ama uzun rotasyonu muhteşem efesin savanoviç çok hareketli ve müthiş sütör yılın transferi ligde bence

BJK Semih Erden ile %90 anlaşmak üzere rakamda sorun kalmadı sözleşme hazırlanıyor yarın imzalar atılabilir. Eyüp Yıldız

Bu çok inanılmaz bi transfer oldu işte.Semih deyip geçmeyin Boston'da oynadığı gibi oynarsa ligin en değerli yerli uzunu olur.Ama anlaşmanın lokavt süresince olduğunun belirtelim...

Bu oyuncuların sigortalanması gerekiyor mu milli takımlarda oynamaları için gerektiği gibi eğer öyle ise koca ülke federasyonları veremiyor o paraları bu klüpler verebilecek mi ?

eurolig ön elemesi oynayacaz hiç iddası olmayan takımlar bile lokavtın nimetlerinden yararlanıyor biz de yapsaydık bir hamle ya keşke

Çoğu takımın saçma hamleler yaptığı dönemde doğruyu yapan teknik ekibimizi kutluyorum.

Beşiktaş ve Telekom'un zirve yarışı verebileceğine zerre inanmıyorum ama lokavt bitesiye kadar üstteki üçlüye karşı oynayacakları maçlar sıralamayı belirlemede etkili olabilir. Bu durumun bizim işimize geleceğini düşünüyorum, aradan sıyrılıp normal sezonda liderliği almak lazım.

Beşiktaş galibiyetle başladı

Beşiktaş, Bormio'daki ilk hazırlık maçında İsviçre'nin Lugano takımını 82-68 yendi.

Skoru baştan sona önde götüren Beşiktaş'ta yeni transfer Erceg, çift haneli skor üreten oyunculara katıldı.

Beşiktaş'ta sayıların dağılımı şu şekilde oldu:

Marcelus Kemp 18, Erwin Dudley (Ersin Dağlı) 16, Zoran Erceg 16, David Hawkins 11, Mehmet Yağmur 7, Barış Hersek 6, Can Akın 4, Serhat Çetin 2, Adem Ören 2

Deron ve uzun transferi ile Beşiktaş'ta ciddi bir rakip oalacak bence....

Deron'un ne kadar kalacağı belli değil ? Gelecek uzunun kim olacağı belli değil ki ? Yerli kadroları hem nitelik hem nicelik olarak çok zayıf.MAli-idari sorunlarına girmiyorum bile .Birde son düzenlemelerle aslında geniş kadrılu takımlar daha da avantaj kazandı normal sezonun önemi azaldı , sıralama sadece saha avantajı sağlayacak artık.Sonuç olarak bizim rakibimiz Efes ve FBÜ bence

Deron Williams 14 sayı, 6 ribaundla başlad

Beşiktaş, Bormio’daki ikinci hazırlık maçında İtalya şampiyonu Siena’yı 93-91 yendi.

İlk çeyreği 20-20 beraberlikle sona eren maçın ikinci çeyreğinde Deron Williams’ın oyuna girmesiyle Beşiktaş hücumda kolay sayılar bulmaya başladı ve soyunma odasına 50-39 önde gitti. Son periyoda 78-63 galip giren Beşiktaş top kayıplarıyla yakalandı ama galibiyeti bırakmadı.

Oynama konusundaki karar kendisine bırakılan Deron Williams, tercihini oynamaktan yana kullandı ve 18 dakikada attığı sayıların dışında 6 asistle kalitesini ortaya koydu.

Beşiktaş: Marcelus Kemp 20, Erwin Dudley 12, Erzeg 8, Hawkins 13, Mehmet Yağmur, Barış Hersek 8, Can Akın 8, Serhat Çetin 6, Adem Ören 4, Deron Williams 14

Kim ne derse desin Beşiktaş sıkı bir rakip olacak gibi....

Banvit’ten Keith Simmons, Aliağa’dan Dennis Mims, Karşıyaka’dan Mire Chatman’in işlemleri ise yetişmediği için bu oyunculardan ligimizde yer alacaklar, yabancı statüsünde devam edecek.

Basketfaul'dfa böyle bir ifade var Kinsey için bişi denmemiş ama onun içinde yetişmesi zor deniyordu Salsa'da falan neyse velhasılkelam KSK VE BAnvit için ciddi kayıp

Lokavt ile ilgili bu hafta kritik anladığım kadarı ile daha geniş kapsamlı toplantılar yapılacak taraflar niyet beyanlarında bulunuyorlar hatta oyuncular birliğinin bir üyesi twitter'da lokavt'ın bitmek üzere olduğa dair bişiler yazmış kısa süre sonra da ben yazmadım hack yedim demiş sezon zaman ilerledikçe durum değişiyor sonuçta mevcut durum aslında kimseye yaramıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...